Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Ez egy egész jó ötlet! Zabi még úgysem volt ott, ráadásul a pincérnők idegesítése tárgykörbe úgyis sok minden belefér. De aztán utána, ha majd az idő megengedi; járhatnánk is egyet.
És persze van egy ördögien gonosz tervem is: ha már a MM-ban bácsizzuk a pincéreket, akkor Momotaróban meg nénizhetnénk.
Jó jó !csak addig szedje már össze magát az a nyamvadék is immunrendszerem ...
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-11-10 17:15:03
(#3353) Hm, szerintem nekem ez most nem fog összejönni. Eléggé el leszek foglalva a hétvégén sajnos. Kemény az egyetem.
T_T
Yaven: hümm olyan dél fele voltak sokan asszem...
Yaven: hümm olyan dél fele voltak sokan asszem...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-11-10 16:03:54
(#3351) Én most szombaton biztos nem leszek...
Tudjátok milyen pokoli képet találtam tegnap? Ezt is be kell majd linkelnem egyszer a csoportos Pikachu-yaoi mellett,szigorúan 18-as karikával:
róka-fiús-lányos-csápos -futanari orgia. Színesben.
Nem jó ötlet a nénizés, mert kijönnek a nénik húsvágó bárddal...
Tudjátok milyen pokoli képet találtam tegnap? Ezt is be kell majd linkelnem egyszer a csoportos Pikachu-yaoi mellett,szigorúan 18-as karikával:
róka-fiús-lányos-csápos -futanari orgia. Színesben.
Nem jó ötlet a nénizés, mert kijönnek a nénik húsvágó bárddal...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-11-10 16:10:14
öhm...akkor 11-12 órára gondolsz?
Valóban. De a csúnyán néző pincér nénin kívül a többi nem érdemli meg ezt a csúnya bán(t)ásmódot.
Yoroi: Ebédidő kezdetén kéne menni, hogy beférjünk.
Yoroi: Ebédidő kezdetén kéne menni, hogy beférjünk.
Olláláá Momotaro^^
Rendben akkor nénizni fogunk *bólogat*
igen utána menjünk valahova^^^de akkor viszont úgy kell intézni h arra is legyen idő... szóval... ismét korai tali lenne jó... szerintem...
Rendben akkor nénizni fogunk *bólogat*
igen utána menjünk valahova^^^de akkor viszont úgy kell intézni h arra is legyen idő... szóval... ismét korai tali lenne jó... szerintem...
És persze van egy ördögien gonosz tervem is: ha már a MM-ban bácsizzuk a pincéreket, akkor Momotaróban meg nénizhetnénk.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én szívesen mennék, ha nem 4000 Ft-ba kerülne az utazás+belépő és nem 3 órába telne csak a kimenetel.
Ivi: Ez egy egész jó ötlet! Zabi még úgysem volt ott, ráadásul a pincérnők idegesítése tárgykörbe úgyis sok minden belefér. De aztán utána, ha majd az idő megengedi; járhatnánk is egyet.
Ivi: Ez egy egész jó ötlet! Zabi még úgysem volt ott, ráadásul a pincérnők idegesítése tárgykörbe úgyis sok minden belefér. De aztán utána, ha majd az idő megengedi; járhatnánk is egyet.
beküldve: 2009-11-10 10:56:15
(#3343) Nincs kedvetek december 5.-én Miskolcra szervezni egy fórumtalit, Alister? Mármint Mikkun 2009 rendezvényünkre. Hajnalig tart az after, szóval szállás sem kell, reggel alszotok majd vonaton hazafelé Addig meg iszunk...valamit
no pussy, just the dicks
Momotaro? Szerintem már a rondán néző néni tisztára elfejeltett minket, fel kell frissíteni az emlékezetüket
Moszkva téren sátrat verünk
Neee... Most még nagyon zombi vagyok a nyelvvizsgától, de péntek estig csak kitalálok valami jobbat...(ennél mondjuk nem lesz nehezebb...XD)
...de öreg vagyok én már a hóban-fagyban-latyakban-esőben (meteorológiai jelentéstől függően nem bekövetkező törölve) szobrozáshoz (és a nap közbeni berúgáshoz is... XD)"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Juhuhúúú~!
Meg is van beszélve! XD
Meg is van beszélve! XD
Ugye nincs ellenvetés?
... Persze, hogy nincs!