Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Minek hisztizel, ha úgysem jössz majd el rá?
Yoroi: nemtom, de a MM-t már unom.
Yoroi: nemtom, de a MM-t már unom.
*énekelget* Hányszor lehet büntetlenül bemásolni egy hirdetést egy oldalra az Eladnék topicban?
Szerk: Yaven 2009-11-09 22:15:18
Uggyan már!Naszóval komolyra fordítva a szót:
Mostmár csakazért is kihisztizem!meh....
Szerk: Maryke 2009-11-09 22:11:45
tulajdonképp még mindig a fórumtaliról van szó...
De akkor mikor legyen?
De akkor mikor legyen?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-11-09 22:07:08
(#3318) Egy kicsit mintha eltértetek volna az eredeti Mikor legyen fórumali?kérdéstől...
meh....
Végülis minden nézőpont kérdése; a 30-hoz sokkal közelebb van már, mint a 0-hoz.
Yoroi: Való igaz.
Yoroi: Való igaz.
Habár most nem ér nekem Mihot oltani a japános könyv miatt."^^
Én msot hétvégén nem érek rá...
És most leszek 20 éves! Beléptem a két x-be, omg....nem érzem magam annyinak, az tuti...fórumtalálkozón meg főleg. XD
És most leszek 20 éves! Beléptem a két x-be, omg....nem érzem magam annyinak, az tuti...fórumtalálkozón meg főleg. XD
Amikor barátnőm 20 éves lett aggódva jelentette ki, hogy
mindjárt itt a 30....x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
+ a fórumtalikon átlag 7 évvel fiatalabb mindenki
más kérdés h ezt az átlagot Miho húzza nagyon
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Mi ez a múlt idő, bébi-bogyó? Még egy hétig igenis 1x-es vagy! Addig pedig....kiélvezzük a fiatalságot... (Persze nem mintha utána nem ugyanott folytatnánk... )
Elnar: rákérdezek, ha már senki más nem meri:
Elnar: rákérdezek, ha már senki más nem meri:
bordélyházban voltál?
Szerk: Yaven 2009-11-09 21:25:40
beküldve: 2009-11-09 14:34:16
(#3313) Én msot hétvégén nem érek rá...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ja, Yoroi szeme mostanában nagyon kinyílt... *beszéd közben rejtegeti a háta mögött a véres szikét*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
jól gyanítod És semmi pénzért nem mentem volna Meidoba, még ha a szomszédban lett volna is ^^
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Legyen elég annyi: a vörös hobbitok élete nem könnyű, főleg, ha olyan szemtelen kölköt hoznak a világra, mint Yoroi... XD
Amúgy nem tudom... Még nem tudom, hogy a jövő hét végén hogyan fogok ráérni. Találjatok ki valamit, aztán lehet, hogy majd beesem.
Amúgy nem tudom... Még nem tudom, hogy a jövő hét végén hogyan fogok ráérni. Találjatok ki valamit, aztán lehet, hogy majd beesem.