Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
jó reggelt mindenkinek
ja és nagyon örülök alister...akkor ha már pontosan megterveztétek megpróbálom betervezni remélem sikerül
ja és nagyon örülök alister...akkor ha már pontosan megterveztétek megpróbálom betervezni remélem sikerül
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
értem köszi az infót ha megtudom oldani akkor lehet hogy én is elnézek ha nembaj
Szívesen És természetesen nem baj, ha eljössz, szívesen látunk új embereket. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-10 22:35:24
(#3366) Egy kérdés: Nem lenne értemle egy fórumtalinak szombaton a képregényborzén, amiről a kapitány beszélt a dumizzunkban?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
értem köszi az infót ha megtudom oldani akkor lehet hogy én is elnézek ha nembaj
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
és am mindig csak egy városba taliztok vagy szogtatok máshova is menni
Nos, általában Budapesten találkozunk, mert a társaság szabad szemmel is jól látható része budapesti (az idő egy részében), de voltunk már közös nyaraláson is, meg (ha nem marad el) az őszi conra is ment volna egy csapat. Meg a Kiválasztott kapacitál, hogy menjünk a Mikunra, de az még messze van, nem szoktunk ennyire előre tervezni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hajjaj... idáig nem sokan jönnek...
Hogy egy klasszikust idézzek.Még csak kedd van!
meh....
értem..mondjuk igaz^^"
ööö... hát... ha a Momotaroba megyünk akkor valszeg a Kossuth téren találkozunk majd...
de még csak kedd van ^^"
de még csak kedd van ^^"
Gravity is a habit that is hard to shake off.
és mostanra mit beszéltetek^^
hát... mindig megbeszéljük h hol találkozunk ^^
beküldve: 2009-11-10 18:44:08
(#3358) hát nemtudom lehet róla szó
csak egy kérdés...pontosan hol is szogtak lenni ezek a talik??
csak egy kérdés...pontosan hol is szogtak lenni ezek a talik??
ühüm... majdnem minden szombaton.^^
Oo esetleg ellátogatsz egy talira?
Oo esetleg ellátogatsz egy talira?
beküldve: 2009-11-10 18:36:49
(#3356) gyakran szoktatok ilyeneket szervezni??
Hát szedje is...
(jaj... most jut eszembe mivel is jár a Momotaro...xD)
(jaj... most jut eszembe mivel is jár a Momotaro...xD)
Szerk: Yoroi 2009-11-10 18:29:02