Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Igen, a Bácsi csúnyán beszólt. Olyannyira, hogy még Miho is behúzta fülét-farkát és engedelmeskedett.
írtam neked emailt, olvasd el, most
Én is meglepődtem, hogy ott voltatok, pedig mintha említetted volna... Bocsánat, totálisan elfelejtettem.
Nem duzzadt meg szerencsére az orrom, nem is lett kékes-zöldes foltos, de orrfújásnál még mindig eléggé fáj.
Höhö....sikerült elérnünk azt, amit másnak még nem: egy nap alatt két helyről is kiutáltak minket!
Momotaróban a pincér néni nem túl kedves módon egyszercsak odarakta a számlát, hogy menni kéne (pedig még nem is voltunk régóta ott), MM-ban meg ránkszólt a no.1 Bácsi, hogy "ez teaház, nem zeneház"
Szóval ma is kitettünk magunkért. Berserk mangát szerencsére nem kellett hazavinnem, viszont cserébe olyan élményben volt részem, amit még most sem bírok elhinni: a morcos Momotarós pincérnéni MOSOLYGOTT!!!
Miho ma új aranyköpéseket emlegetett. Mi történt?
Megyek én is (bár lehet, hogy kaja után le kell majd lépnem)
Most értem haza, és nem is hagytak kumbajázni... XD
Juhéé... 11 óra és 7 perc múlva találkozunk ^^
Am. nem fogjátok elhinni, hogy mi történt velem: egy-két órával ezelőtt Fisziéknél voltam fennt és miközben játszottam a 2 éves kisöccsével, a gyerek fogta magát és úgy lefejelte az orromat, hogy azt hittem eltörik. (a reccsenő hang meg is volt, de szerencsére nem kezdett el vérezni) Úgyhogy ha holnap megduzzadt orral mennék, akkor légyszi ne röhögjetek. Fáj.
Aki akkor nem ér rá az később csatlakozik vagy nemtom...
Zabpehely: Te kérlek a Cerbona müzliszelet egyik összetevője vagy... ki nem hiszi járjon utána
Az ős hobbit gének benned és bennem jobban kimutatkoznak mint a fiadban .
és én mi is vagyok ?
A Momotaro Ramen étterembe megyünk, ha minden igaz.
Hozz fuvolát, gitár már lesz.;)
A vámpír Dz, és én is az vagyok, illetve én vámpír-hobbit - vagy hobbit-vámpír?O_O XD Nah ezen elfilozofálok egy kicsit...
Ennél fogva Kisfiunk is vámpír. Csak Ő nem vállalja föl, mert shota, és még édibédi, szóval nem rombolhatja az imidzsét azzal, hogy mások vérét szívja. XD
Akkor holnap mikor is találkozunk?