Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-11-16 19:56:25
(#3429) nekem van furulyám, régebben tudtam is rajta játszani. de az mán rég vót. meg vhol van egy szájharmónika is asszem
-
Onnan hogy hangszeres résztől.. Hogy most miért beszél mindenki gitárról vagy ez poén XS
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-11-16 19:48:48
(#3426) Help valaki ezt nem értem vissza olvastam de még mindig nem vagyok helyben... Valaki segítsen pls!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szitniii!!!!
*__*
Hoooozzaaaad!!!
*__*
Hoooozzaaaad!!!
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Na, akkor már lenne két meztelen gitárosunk. Szintetizátort én is tudnék hozni, de ahhoz kéne konnektor, meg két szorgos kéz, mert az tuti, hogy nem fogom azt is és a basszugityómat is hozni. Am. sztem előbbi poénabb, mert több idegesítő hülye hangot lehet vele kiadni. Am. ugye megint a MM-ba megyünk zenélni?
Az nem gond, ha nincs behangolva, mivel ha lesz ott másik, ami nagyjából be van, akkor én pl. szívesen összehangolom őket, vagy ha nem, akkor viszek hangolósípot, és megoldjuk az alapján...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-11-16 14:38:21
(#3422) Ha netán egyszer énis rávenném magam a dologra, előrebocsátom, hogy van itthon egy gitárom nekem is. Csak talán annyi apró probléma lehet vele, hogy nemhogy nem tudok rajta játszani, be sincs hangolva. És tokja sincsen neki. Jahh, meg egy 10 éves szintetizátor, lemerült elemekkel. Ha mást nem is, lehet ész nélkül csapdosni rajta a billentyűket.X3 Abszolút win.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2009-11-16 14:39:22
beküldve: 2009-11-16 13:51:47
(#3421) Yoroival megint a Meidoban tukunk, fél hatig itt leszünk. Aki tud, jöjjön.^^
Én meg majd hozom a basszusgitáromat, amin még annyit sem tudok játszani, mint Yoroi.
Kossuth téri koncert?? OMG na az jó lehetett XD
Az volt De legközelebb jobb lenne több hangszer... valami ütős szekció...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Csak az a seme hiányzik mellőle, hogy megfegyelmezze.
Am. miért van az, hogyha mi ketten (Mihoval) felszabadulunk fórumra, minden téma elyaoisodik?
Szerk: Yaven 2009-11-14 23:49:05
beküldve: 2009-11-14 23:23:52
(#3416) A baba, a csengő, nyááá~*orrvérzés* Kisfiam abszolút shota.^^ XD (És még uke is... ezt nem tőlem örökölte... )
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-14 23:27:37
A kis csengő olyan dolog, amiről jobb nem beszélni, Tsuna.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute