Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Nekem is lenne dolgom bőven; műszaki mechára, meg funkcionális modellezésre tanulni, amellett tanulmányrajzokat befejezni, de annyira nehéz az embernek rászánnia magát ezekre. Meg aztán ott van a Vállalati gazdaságtan könyv is, ami nem olyan szörnyű, mint amilyennek hangzik, de a kötelezősége elrontja. Tegnap már olyannyira nem bírtam, hogy megnéztem 3 Star Wars filmet. Asszem ma is megnézek még 2-t.
Érezzétek jól magatokat...
Zabi, elhozod majd az Animestars-t, amit nyertünk? (bár, mint már írtam, ki tudja mikor olvasom el... )
És még mindig lógok a képekkel....Yaven, kár, hogy nem jössz.
Egyébként valószínű, hogy dél körül ott leszek, megyek át Flying V-t fogdosni osztálytársamhoz délelőtt, és akkor már nem megyek haza, inkább elindulok.
aztán vár rám a jó hosszú, A karthausi c. regény, ami, tekintve, hogy az Alistertől kapott hosszú és egyre izgalmasabbá váló könyvet olvasom, valahogy nem vonz...főleg, hogy rendességből minél előbb ki kéne olvasnom a Karthausit, még kedd előtt, hogy visszavigyem és más is kivehesse...
Szóval akármi lesz, én kb. 2-3-tól 5-6ig érnék rá, aztán rohannék vissza. Valamikor meg be kéne ugrani a Meidó közelében lévő katonai boltba, megnézni az olcsóbb tisztsapkát, csak hát szorít az idő.
a házidolgozatok mellett még regényeket is olvasni, amikből aztán dolgozatot írunk...nem vonz
három éve .Te mióta ?
én 6 éve ^^
és 9 éve zenélek^^
húúúúúúúúú . Én csak 5 éve zenélek .^^"
három éve .Te mióta ?
én 6 éve ^^
és 9 éve zenélek^^
három éve .Te mióta ?