Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
mennyünk le mikkunra
mikkun... jó lenne, de most nem fér bele, túl sok a tanulnivaló, ráadásul aznap van szalagavató is
Hogyne lenne szabad! Viszont akkor egyeztetni kéne majd valamikor a hét folyamán, amikor meglesz a pontos időpont...
Mert jelenleg egy 6:03-as vonattal szemezünk... Na azt nagyon nem akarom.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-11-30 16:46:15
becsatlakoznék, ha szabad. persze ha gáznak tartasz meg csúnyának, akkor nem kell
-
Szombat korán reggel, vonattal, valószínűleg... A pontos idő meg hely ismerősömtől függ, ő intézi, én totál analfabéta vagyok a vonatozáshoz (is).
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nem lesz addig fizetés...
Meg jövő héten Animekarácsony, ami viszont must have...
Meg jövő héten Animekarácsony, ami viszont must have...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-11-30 15:03:37
Én ott leszek.
beküldve: 2009-11-30 13:34:38
(#3512) beküldve: 2009-11-30 12:46:35
(#3511) Igen-igen-igen-igen!! Szombaton végre ráérek egy délután erejéig!!! Ki jön még, hova megyünk?
beküldve: 2009-11-30 09:58:43
(#3510) Szombaton legyen fórumtali! olyan rég voltam...már egész elszoktam a fórumtali-fílingtől, nagyon hiányzik. Tovább kéne írni a Fullmetal Alcoholists sagát.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Leszek, de kérem kíméletesen, mert a héten nagyrészt felemésztettem a hülyeség-tűrés tartalékaimat (is)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-11-29 00:48:38
beküldve: 2009-11-28 15:28:17
(#3508) Hungarocomix-on ki lesz? Velem majd találkozhattok
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Áh, értem. Világos. XD
Mi a vélemény akkor a fél hatos találkáról?
Ivi foglalt jegyet, amit fél órával a kezdés előtt át kell venni, de az sem árt, ha előbb odamegyünk. Legalább együtt leszünk.^^
beküldve: 2009-11-28 11:14:14
(#3505)