Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Jajj, így már nem is érdekel...
A vasárnap nekem még kérdéses. Majd lehet beesem...
Vasárnap ok.
Akkor viszont tudok menni
Fiszi: ó te isten... egyszerre rettegek és várom....
Yoroi: kár, már rég láttalak, és most pont ráérek...
Mindenki: csináltam ma egy rajzot, , nem akarom lespoilerezni , de alig bírom megállni... szerintem ki se színezem majd, ahogy meglesz, felrakom. Remélem, az érintettek nem nyírnak ki (bár nincs is miért...)
Majd meglátjátok!
Csak izguljatok!
(nyugi, nem a pikachus yaoi vagy a futanari-orgia képről beszélek...)
ebben az a poén hogy egyáltalán nem jön ide de azért egy kis művészetet vigyünk az oldalba...
Egy Tűz és jég dala kép, hosszú, és volt hozzá egy idióta versike, fetrengtem tőle... Csak fanoknak érthetően, Íme: "gorey westeros"[Link]
Alister: amit tegnap küldtem versike, láttad?
Sajnos nem jött át. Elküldenéd megint?
Alister: amit tegnap küldtem versike, láttad? XD És deviantarton ma rászabadultam, rengeteg nagyon jó kép is van!
Legyen vasárnap!
Szombaton ünneplés címszóval fel kell zabáltatnom a csapatot féltucat bronzsárkánnyal (vagy fordítva XD)
heehehehehe, hajnali vonaton na persze....DZ és Béla (a fiam és az apja, OMG
Hát én oda sajnos nem megyek, de Animekarácsonyra sem, mint mondtam
Én egy pillanatig se gondoltam komolyan... Mert ugye olyan időpontban nem is indul vonat, az valami illúzió, ELVIRA álmodozik. A vonatok délben indulnak, hozzánk igazodnak.
**
*megpróbálja elképzelni, ahogy Dz és a Bishisztár "hajnali" 6 órakor teljes harci felszerelésben, Mikkunra készen felszállnak a vonatra...*
*...*
*röhög*
Ugyan már fiúk, ezt Ti se gondolhatjátok komolyan. Ez csúnyán megpofozná az imidzseteket. XP XD
vki nem tudja az etr jelszavam? elfelejtettem.......