Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Yoroi nekem még te nem vagy fent MSN-en felvehetlek?
Vagy pedig annyira meghatódik amennyire csak lehet (ezt én sem gondoltam komolyan xD)
Nem baj még messze van a tavasz *S*
Ha rá jön... nem, amikor rájön, ki fog nyírni titeket.
Fhú, hát annak a szervezése még egyelőre sehol sem tart, szóval később kéne visszatérni rá, ok? MSN-re most inkább nem mennék föl, mert Elektrotechnikát kell még tanulnom. :S
Amúgy lenne néhány kérdésem a team cosplayről.... Először is hogy lesz-e... Bár szerintem célszerűbb lenne ezt MSN-en megbeszélni...
Kösz, fiacskám.
Am. a kimaradt emberek nem akarnának gyorsan szerves részévé válni a klánnak? Gondolok itt most pl. Envyre, Ivire, Kamira.
Dragda meg Miho testvérek? És az anyjuk H? És ugye csak én, meg a papa ( ) vagyunk képesek a véletlen nemzésre (majdnem gondolattal történőt írtam, aztán rájöttem... )?
Hát ez jó kérdés...
Majd alkalomadtán megkérdezem XD
Alister: Hát dehát Isten vagy! Te vagy az Ősatya (az egyik)
Amúgy... az ősanyának javaslok egy homályos sziluettet egy kérdőjellel xD (egyelőre )
Még emésztgetem a reakciómat...XD
Egen...
Igazad van végül is. Nem mindegy hogy (ide most valamit akartam szúrni(de inkább kihagytam)) És vegúl megemlítésre méltó: véletlen nemzés;na ebbe ne mennyünk bele.
Kösz, fiacskám.
Am. a kimaradt emberek nem akarnának gyorsan szerves részévé válni a klánnak? Gondolok itt most pl. Envyre, Ivire, Kamira.
Dragda meg Miho testvérek? És az anyjuk H? És ugye csak én, meg a papa ( ) vagyunk képesek a véletlen nemzésre (majdnem gondolattal történőt írtam, aztán rájöttem... )?
Tyűű: fórum sagaa???
Fiszi, most megihlettél. Rajzolni ugyan nem fogok, de amint vége a hajtásnak, előveszem a Paintes "tudásomat", meg a régi fórumtalis képeket és megalkotom a családfát.
Büszkeséggel tölt el az Ősatyám/Ősnagybátyám látványa.