Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
XDDD Jááj, elfelejtettünk ejteni néhány szót a Yoroi babáról!-->aki tulajdonképpen maga Yoroi, Yoroi meg csak az ő voodoo babája.
Szerk: Yaven 2009-11-14 23:04:37
Azt nem állítom, hogy az igazi Feró volt, de a hasonmása mindenképp. Egy fullprofi Feró-imitátor, aki, meghallva a Beatrice dalt, hozzánk sietett, és citromsárga pólójában habogott valamit németül a vele együtt érkező, kishíján kopasz öregasszonynak...
De könnyebb azt hinni, hogy sikerült megidéznünk az igazi Nagy Ferót, a Nemzet Csótányát.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
De tényleg ott volt! Még mondtam is, csak elfutottál.
Amúgy... Milyen teafüvet..? .__.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én pedig mondtam neked, hogy nem kéne elszívni a teafüvet...
Miho: ez jól hangzik. Vaa...utálom az ilyen kis ringyókat. Nippon Shoxx is amiatt unszimpatikus, mert a képek tanulsága szerint tele van ilyenekkel. Még jó, hogy az Alice In Chains koncerten nem kell ilyenre számítani. (Habár Layne Staleyt-ha még élne szegényke- bizony én is egy hatalmas fangirl sikollyal üdvözölném *elolvad a gondolattól is*). Mondjuk az már más kérdés, hogy nem lepődnék meg rajta, ha csak 30-40 ember jelenne meg közönségként. XD
Miho: ez jól hangzik. Vaa...utálom az ilyen kis ringyókat. Nippon Shoxx is amiatt unszimpatikus, mert a képek tanulsága szerint tele van ilyenekkel. Még jó, hogy az Alice In Chains koncerten nem kell ilyenre számítani. (Habár Layne Staleyt-ha még élne szegényke- bizony én is egy hatalmas fangirl sikollyal üdvözölném *elolvad a gondolattól is*). Mondjuk az már más kérdés, hogy nem lepődnék meg rajta, ha csak 30-40 ember jelenne meg közönségként. XD
Szerk: Yaven 2009-11-14 22:45:58
Miho: lehet amúgy, hogy a vetítős teremben pont a Miyavit néző fangirlök szóltak a Bácsinak, hogy küldjön el minket a francba. XD
Nah az meglehet... De akkor üzenem a sok kis "dzsírokkerzárszexszimbó lz"-kúltúrlénynek, hogy fogdossák csak MYV-san t*két, én inkább a gitárját fogdosnám... *mérges*
De sebaj. Lesz ez még így se.*gondolatban már az ilyen kislányok fején próbálgatja a gitárja ütésállóságát...*
*szusszan*
^^
Jövőhéten Meido? (Kibabráljak velük? Kisfiam úgyis gitárral érkezne... Vigyek sajátot?XD
Nah jó, nem... Még várok egy-két alkalmat... Még félek. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-14 22:42:44
Béla: mi volt a Nagy Feróval?
Ott volt. Nagy Feró ott volt. Amikor Mihoék nekiálltak ott Beatricét énekelni, megjelent egy kopaszodó, ősz, bajuszos férfi. Nagy Feró maga.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Elírtam, a cukros wasabinkra gondoltam, a halloween előtti estéről. A Kossuth-téren nagyon kitettünk magunkért blues témában.
Miho: lehet amúgy, hogy a vetítős teremben pont a Miyavit néző fangirlök szóltak a Bácsinak, hogy küldjön el minket a francba. XD
Szerk: Yaven 2009-11-14 22:36:43
Én nem merek visszagondolni arra, amit ott Nagy Imre vigyázó tekintete alatt lefolyt. Még szegény Nagy Ferót is sikerült megidézni... Meg az a sok "OMGWTF" tekintet a magyar turizmus alappilléreitől, a mérhetetlen mennyiségű német turistától... Traumatikus élmény volt.
beküldve: 2009-11-14 22:26:31
(#3403) Kossuth téri koncert?? OMG na az jó lehetett XD És cukros rámen????? LOL na megnézném azt aki belekóstol...
Miho: az viszont bunkóság volt, ami veled történt
Miho: az viszont bunkóság volt, ami veled történt
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-11-14 22:27:00
egy nap alatt két helyről is kiutáltak minket
No igen, az már mellékes, hogy engem még utána egy harmadikról is.
A Trombitásba mentem az egyik barátommal, és kb. úgy hat óra felé lerakott az asztalunkra a pultos lány egy táblácskát a követlkező felirattal: "9 órától foglalt!"
Nah, KÖSSZ!
Háté-csán(/kekszXD): Ne haragudj a vizedért!!! (Meg a Meidosoknak is üzenem innen a biztonságot nyújtó névtelenség(?)ből, hogy nagyon sajnálooom!)
Ez tényleg ilyen "vak a poharat" szitu volt... Bocsi, morbid humor, de magamat kifigurázni vicces. XD
Amúgy bosszút fogok állni! Mi az, hogy nem muzsikálhat szabadon az ember?! ROCK'N'ROLL IS NOT DEAD! /Miyavi/
De azért a Kossuth téri koncertünk se volt semmi... XD
szerk.: Yaven megelőzött. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-14 22:25:37
Jah... Ennél már csak az volt durvább, amikor a cukros wasabit és cukorkáspapírokat hagytunk az asztalon. XD
ÉS ne felejtkezzünk el a Kossuth-téri fellépésünkről sem!!
ÉS ne felejtkezzünk el a Kossuth-téri fellépésünkről sem!!
Szerk: Yaven 2009-11-14 22:29:39
Szerencsére annál már nem voltunk ott, amikor felfedezték, hogy milyen állapotban hagytuk ott az asztalt... Miho kiöntötte a vizem, és minden úszott.