Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Mondjuk ahhoz képest, amilyen sminkeket és brutál fűzőket-csizmákat látok, valóban, eléggé
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Maryke apukája jön, elvileg az Oktogonig hozza Őt... Te szolíd gót vagy - bár ezzel, lehet, hogy csak én vagyok így... XD - szóval öltözz csak úgy, ahogy szeretnél.^^
beküldve: 2009-11-06 20:39:39
(#3276) Mikor jön Mikami apukája? Csak hogy tudjam, gótuljak vagy sem
Ja és 12-én én is az ominózus győri próbán leszek (egy énekkarba járunk, és ezt a próbát már nem lóghatjuk el mint halloweenkor...) De majd szilveszterkor! Remélhetőleg....én ő leszek: [Link]
Ja és 12-én én is az ominózus győri próbán leszek (egy énekkarba járunk, és ezt a próbát már nem lóghatjuk el mint halloweenkor...) De majd szilveszterkor! Remélhetőleg....én ő leszek: [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-11-06 20:43:11
beküldve: 2009-11-06 19:02:32
(#3272) 11 óra szombaton? ROFL.
Ha minden igaz, akkor majd dél körül egyszer csak ott leszek. Nagy táskával, karikás szemekkel, félálomban, de ott leszek, ha már házibuliba lusta voltam ma elmenni...
Ha minden igaz, akkor majd dél körül egyszer csak ott leszek. Nagy táskával, karikás szemekkel, félálomban, de ott leszek, ha már házibuliba lusta voltam ma elmenni...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hoppácska...O_x Akkor ezt egy kicsit benéztük...
De sebaj, addig elcsövelünk a villamosmegállóban... Megesszük Marykét - áh, nem, én csak a vérét szívom ki, most diétázom. - megtukom Mikamit, mert az múltkor kimaradt... És a többi...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-06 18:57:52
beküldve: 2009-11-06 18:54:58
(#3270) Ugye tudjátok, hogy az MM 12-kor nyit szombat és vasárnap?
Ugrott a Matt CP? Hm, legalább megkíméled a zsűrít egy kínos pillanattól :P
Ugrott a Matt CP? Hm, legalább megkíméled a zsűrít egy kínos pillanattól :P
Á, szvsz Fiszi tök szolidan szokott öltözni *megemelt ingerküszöb powa*
Ja, nekem is 11kor kezdődik a "móka"...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ugyan már, Miho tök kommerszen öltözik. Fiszi szokott inkább gótulni
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
szolídan kell felöltöznöm
*szemét mereszti majd elkezd nevetni*
*hasát fogva odébb áll s megjegyzi magában h akkor délnél előbb tuti nem megy oda...*
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-11-06 16:41:36
(#3266) 11-re? Én később megyek, előbb eszek valamit itthon, de ha az MM-ben lesztek, akkor oké.
éééééés....újra van gépem!
éééééés....újra van gépem!
Yaven: Ja egyből úgy megyünk oda hozzá hogy:
-Teccik tudni mi az a futanari? - Aztán elővesszük Mihot, akin már rajta is van a bizsu. Beszektásítjuk?
-Teccik tudni mi az a futanari? - Aztán elővesszük Mihot, akin már rajta is van a bizsu. Beszektásítjuk?
Milyen jó ötlet! Én meg majd viszek néhány expresszív yaoi mangát, hogy avval a fogalommal is tisztában legyen a kedves apuka.
Köszi!Én is szeretlek!^^ Ha ezt megcsinálod komolyan bemegyek hétfőn az osztályodba,h Hol van Mikami?
meh....