Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
fékcsikorgás effekt ftw.
Jön apukád? Akkor reggel 1 óráig vasalom a hajam és jó emosan nézek majd ki és egy bicskát is viszek ha esetleg érvágóan fontos dolgom lenne....
(csak vicc)
Most már nem érdekel ha noéminekaliasnórinak hőemelkedése van, kirángatom hazulról és eljövök 11-re.
Csak föl kéne hívni mostanában.
Yaven: Ja egyből úgy megyünk oda hozzá hogy:
-Teccik tudni mi az a futanari? - Aztán elővesszük Mihot, akin már rajta is van a bizsu. Beszektásítjuk?
Jön apukád? Akkor reggel 1 óráig vasalom a hajam és jó emosan nézek majd ki és egy bicskát is viszek ha esetleg érvágóan fontos dolgom lenne....
(csak vicc)
Most már nem érdekel ha noéminekaliasnórinak hőemelkedése van, kirángatom hazulról és eljövök 11-re.
Csak föl kéne hívni mostanában.
Yaven: Ja egyből úgy megyünk oda hozzá hogy:
-Teccik tudni mi az a futanari? - Aztán elővesszük Mihot, akin már rajta is van a bizsu. Beszektásítjuk?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-11-06 15:56:07
Nah jól van akkor.^^ Oktogonig hoz, vagy csak behoz valameddig?
Oktogonig
meh....
beküldve: 2009-11-06 15:44:03
(#3261) Tök jó lesz a holnapi nap! Nemcsakhogy már 11-kor kezdődik a muri (köszi, hogy jöttök ), de még új emberke is lesz, akinek apukájára ráadásul majd Miho megpróbál jó benyomást tenni.*ROTFL* Remélem hozod a lila barátodat is...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-06 15:35:19
Nem csak kidob a kocsiból és megy is (remélem ha nem én főbelövömmagam)Vagy addig rugdosom amíg el nem megy és utánna te előkapod a szipiszupi mindentelnyelő táskádból a váltáscuccot
meh....
Szerk: Maryke 2009-11-06 15:27:32
*fékcsikorgás effekt*
O___x Mi?! Jön Veled Apukád? Ajajj... Akkor szolídan kell felöltöznöm... XD
O___x Mi?! Jön Veled Apukád? Ajajj... Akkor szolídan kell felöltöznöm... XD
Hát jó!De figyelmeztetlek TE döntöttél így! A másik aminek a gonoszvigyor szólt,h apukám kijelentette,hogy:
"Na jó elmehetsz,de csak 1 feltétellel!Ha én viszlek oda és megnézem kik közé ersztelek!" Így most korán kell majd keljen(gyűlöl hétvégén koránkelni )
"Na jó elmehetsz,de csak 1 feltétellel!Ha én viszlek oda és megnézem kik közé ersztelek!" Így most korán kell majd keljen(gyűlöl hétvégén koránkelni )
meh....
Szerk: Maryke 2009-11-06 15:46:56
Maryke: Hát nézd: vagy jössz 11-re velünk, vagy délben. A helyszín mindenképp addot, Oktogoni villamosmegálló.
Akarjátok,hogy már 11-kor boldogítsalak benneteket?
meh....
Oooh...
Csak a Te kedvedért odamegyek 11-re.;) Valaki tud még akkor jönni?
Maryke: Hát nézd: vagy jössz 11-re velünk, vagy délben. A helyszín mindenképp addot, Oktogoni villamosmegálló.
Csak a Te kedvedért odamegyek 11-re.;) Valaki tud még akkor jönni?
beküldve: 2009-11-06 14:46:52
(#3253) Neeee!Nem szeretnék meghali!
Nyugi, csak megkóstolgatunk.
Sajna két rossz hírrel kell szolgálnom:
1. holnap csak 2-ig tudok maradni, szóval esetleg nem lenne kedve valakinek 11-re jönni a MM-ba?
2. nem tudok menni Animekarácsonyra, mert akkor Győrben leszek. Szóval ezzel ugrott a Matt cp is.
*elmegy a sarokba emózni*
Szerk: Yaven 2009-11-06 14:43:26
Miért?!
Jönnöd KELL, különben megharagszom.
És ha én megharagszom valakire... hajajj... XD A hobbitbosszú fájdalmas.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-06 14:28:30
na de engem még ne vegyetek biztosra o.o
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
MARYKEEE!*____* Friss hús, nyam-nyam.
Örülök, hogy Téged is megismerhetünk!^^
Örülök, hogy Téged is megismerhetünk!^^
Neeee!Nem szeretnék meghali!
meh....