Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Igazából a másik Bácsi... Tőle félek a "kisfiam" után. Az original Bácsi a legjobb.
Én komolyan nem tudom, hogy volt-e Mondo, hiába próbálok visszagondolni rá... Ha volt is, én lemaradtam róla.
Én komolyan nem tudom, hogy volt-e Mondo, hiába próbálok visszagondolni rá... Ha volt is, én lemaradtam róla.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-11-07 20:06:53
Ó, a piszok ember! Nem értékeli a romantikus bishiket. De ne aggódj, a másik Bácsi úgy tűnt, hogy jobban kedvel ;) Ivi végül befutott?
Így jártál...Én majdnem megutöttem apát amikor kijelentette,hogy:
"-Mégsem engedlek el...!"
meh....
Milyen nemes cél. De talán érdemes lenne biztosra menned; az a "kisfiam" megszólítás nagyon intimül hangzott.
Arrgh....persze tuti, hogy hoztak Mondot is, amit csak én nem láttam még.
Arrgh....persze tuti, hogy hoztak Mondot is, amit csak én nem láttam még.
De a másik Bácsi nem olyan szimpi. Azt akarom, hogy az original Bácsi kedveljen...
Igen, Mester végül megjelent, sőt, még a Tanárúr is beugrott, bár ő kb. akkor, amikor én elindultam hazafele.
Igen, Mester végül megjelent, sőt, még a Tanárúr is beugrott, bár ő kb. akkor, amikor én elindultam hazafele.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ó, a piszok ember! Nem értékeli a romantikus bishiket. De ne aggódj, a másik Bácsi úgy tűnt, hogy jobban kedvel ;) Ivi végül befutott?
Én eljöttem fél öt körül, mert kezdtem álmos lenni... Meg a Bácsi folyamatosan ignorálta a szerenádjaimat.
beküldve: 2009-11-07 19:41:23
(#3287) Maryke és Mikami: majdnem éhenvesztem, ráadásul a régről beigért vidám-emó tukás is elmaradt. Most csoda, hogy már háromnegyed 2-kor elhúztam?
Am. azért nincs itt senki, mert még mindig a Moonlight Meidoban vagytok (5. vizipipa újratöltés min. ), vagy otthon próbáltok regenerálódni?
Am. azért nincs itt senki, mert még mindig a Moonlight Meidoban vagytok (5. vizipipa újratöltés min. ), vagy otthon próbáltok regenerálódni?
beküldve: 2009-11-07 19:31:25
(#3286) Ivi:Bocsesz,de drága és mélyentisztelt apukám úgy döntött mégsem mehetek.Másrészt meg anyu péntek este szólt,hogy ugye tudom ,hogy holnap délelőtt szemészhez megyek... Néha nagyon idegesítőek.
meh....
Mivel már háromnegyed 11 gondolom rájöttetek hogy akkor én se megyek
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Nem tudom, hogy szerepelt-e a Flinstonesban, én egy Prosectura nótában hallottam, teljesen pontosan ebben, ni: [Link] Kiábrándulnék belőlük, ha kiderülne, hogy egy rajzfilmben találták...
Mester: Ott a pont...
Gödöllő környékéről csak úgy sugárzik a negatív energia... Onnan soha senki nem jut el fórumtalira. Vagy legalábbis ketten biztos nem.
Gödöllő környékéről csak úgy sugárzik a negatív energia... Onnan soha senki nem jut el fórumtalira. Vagy legalábbis ketten biztos nem.
Hali!Változott a terv és mégsem megyek.
egy részt Affene ! pedig már olyan éhes voltam / vagyok .
Másrészt hódolhatunk az alter öltözködésnek , de ez az éhséget nem feledteti ...
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-11-06 22:40:45
(#3279)