Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Szóval akkor a kérdés: mettől meddig lennétek szívesen a talin pontosan?
Béla: ez eddig vhogy nem tűnt fel. Korábbi talikon nem okozott gondot a hazamenetel?
Mikami rajzteheccségéről van szó. Yoroinak nem kell teheccségesnek lennie semmiben, mer' ő szekszi.
Azóta lakom Mucsán, amióta (hat éve) ideköltöztünk. Annyira nagy para nincs, 1-1,5 óra az út csak, meg negyed óra séta a gyéren világított földúton. Ez a dolog problémás része.
Hát nemtom de ahogy itt látom 9-10 órás hazamenetelek vannak, nem hiszem hogy én az 5-ösömmel tudok kezdeni ott valamit, 1 óráért nem fogok kétszer 1 órát Hévezgetni mert az pénz meg idő is
Sztem Yoroinak inkább ara lenne tehetsége, hogy megtukassa magát. Tényleg, nem akarnál beöltözni 2 méteres terminátornak? Megnőne az esélyünk a túlélésre.
Te mióta laksz Mucsán?
Az lényegtelen. A teheccséged elér idáig.
Yaven: Akkor én bizony a teázóban alszom. Remélem a bácsik megértőek lesznek.
Mondjuk azért ezt nem vártam volna az imádatom tárgyától...
nekem csak egy fakardom meg botom van... de asszem az elég^^
nemár... Yaven most miért kell elrontani e kedvem?
Mikami: meg tudod már végre mondani, hogy tudsz-e jönni?
de én nem hiszem hogy megyek
Van valahol egy bézbólütőm... Iskolai bolhapiacon vettem 200 pénzért... Majd azzal megvédem magamat meg az igasságot. Meg a baráccságot. Meg Mikami rajzteheccségét. Valószínű, hogy kinn van az udvaron. Majd holnap megkeresem. Bár nem táplálok nagy reményeket ahhoz, hogy megtalálom... Kétszer is lomtalanítottunk már mióta vettem.
hát szerintem azért egy lézerkard megrettentőbb, mint egy láncos buzogány. olyat már jó rég óta tudnak gyártani, a lézerkard meg ott tart h 9000fokos mérgező gázban próbálnak eltéríteni lézernyalábokat, szóval elég messze van a megvalósítástól
Am. nevezzetek régimódinak, de én még mindig a kaszára szavazok önvédelem kérdésében.
Ok, akkor a merészebbik része a csoportnak (pl. én ) majd szépen hazakíséri a félős kis otakukat, aztán utána lesz, ami lesz. *Azért nagyban reménykedik, hogy nem lesz semmi balhé*
Miho: kár, hogy nem jössz. Lett volna egy gót királynőnk...
Yoroi: én is belinkelném, de sajnos csak az tudja megnézni, aki regisztrálva van oda és 18 múlt...
Zabi: lézerkard is jó, de valami nagy, elrettentő külsejű fegyver még hatásosabb (pl láncos buzogány)
de örülök h jössz^^
Na igena'm , eze'rt kell a le'zerkard!
Ha banda ha'boru' lesz jo'l jo..n az ilyen holmi.XD
E'n is .
de örülök h jössz^^
De persze nem maradok 12ig.
Rablo'k ellen pedig a csoportos hazamene's vagy a le'zer kard.