Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Légyszi csak úgy jelentkezzetek, ha biztosan tudtok jönni, mert nincs kedvem úgy 20 helyet foglalni, hogy aztán csak 5-en megyünk oda.
Talán én.. /most még 30% - később változni fog/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Maximum The Hormone Hair-Dance rulz. <---- lol.
lol... látnod kellet volna amikor a tükör előtt pattogtam és hörögtem mert készültem a karaokera
MtH - Koi no Megalover
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-10-25 00:18:33
miután megismertelek, nem tudom elképzelni hogy tudsz ugrálni mint egy hülyegyerek xD
Maximum The Hormone Hair-Dance rulz. <---- lol.
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Én is, én is!
*ugrál mint egy hülyegyerek*
99% hogy megyek^^
*ugrál mint egy hülyegyerek*
99% hogy megyek^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Nem kell ezen mit megmondani... Jössz, és kész. Ha kell, akkor hozlak-viszlek.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ugye holnapig még meg lehet mondani? =D
Mert valószínűleg én és Noémi (ejsd: Nóri) aki ott volt a conon is jönnénk, de hogy biztosan meg tudjam mondani kell a holnapi nap.
Mert valószínűleg én és Noémi (ejsd: Nóri) aki ott volt a conon is jönnénk, de hogy biztosan meg tudjam mondani kell a holnapi nap.
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-10-24 23:41:51
(#3167) Mai tali is jó volt. (Habár Dz már megint nem volt képes elvonszolni magát az Oktogonig )
Fontos közlemény következik: Okt. 30-án (azaz jövő pénteken) a Moonlight Meidoban Halloween party lesz. Foglaltunk helyeket, de azért nem ártana tudni, hogy kikre is számítsunk pontosan. (Nehogy kevés legyen a hely.)
Az esemény ha jól tudom délután 4-től lesz, de nyilván később is be lehet csatlakozni.
Az eddigi jelentkezők:
Alister
Béla (alias Bishi sztár)
Fiszi
Miho (művésznevén Pacal -->ejtsd: [pacal]
Yaven (én )
Zabi (piciny leányom XD)
Légyszi csak úgy jelentkezzetek, ha biztosan tudtok jönni, mert nincs kedvem úgy 20 helyet foglalni, hogy aztán csak 5-en megyünk oda.
Fontos közlemény következik: Okt. 30-án (azaz jövő pénteken) a Moonlight Meidoban Halloween party lesz. Foglaltunk helyeket, de azért nem ártana tudni, hogy kikre is számítsunk pontosan. (Nehogy kevés legyen a hely.)
Az esemény ha jól tudom délután 4-től lesz, de nyilván később is be lehet csatlakozni.
Az eddigi jelentkezők:
Alister
Béla (alias Bishi sztár)
Fiszi
Miho (művésznevén Pacal -->ejtsd: [pacal]
Yaven (én )
Zabi (piciny leányom XD)
Szerk: Yaven 2009-10-24 23:42:57
Ja és Alister ha jössz, hozol nekem valami hosszú fantasy könyvet?
Jövök és viszek "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-10-23 20:50:15
(#3164) Az is van? Jó tudni...
Six Feet Under? Mekkora jó zenekar is az. Dösádovofdörípör, lálálálálá...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Kiffődalatti, azze, menjetek six feet under partyra... /muszáLY volt//
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Nekem okkés... Mondjuk azt azért jó lenne tudni, hogy mi áll meg az Oktogonnál. Villamos? Mert emlékeim szerint igen...
Hát azt a sötét, füstös pincehelységet teledobálva asztalokkal meg párnákkal.
Nem, a MM nem olyan, habár a vetítős teremben tényleg sötét van és babzsákok, de a többi terem rendes székes, kultúrált hely.
Mit szóltok a du. 3-as Oktogon megállós talihoz?