Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
De kár hogy nem tudok menni =(
ugyanis Luslinak alias noémi vagy valami más szóval szülinapja van így nem tud jönni és így valószínűleg én sem. A jövőhetet még nem tudom, mert lesz valamim akkortájt, de az még messze van, majd megbeszéljük
ugyanis Luslinak alias noémi vagy valami más szóval szülinapja van így nem tud jönni és így valószínűleg én sem. A jövőhetet még nem tudom, mert lesz valamim akkortájt, de az még messze van, majd megbeszéljük
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-23 20:05:54
beküldve: 2009-10-23 19:58:13
(#3157) Hm... Nem hangzik rosszul, legyen akkor MM?
Háté-csán: még ugyan nem voltam, de szerintem nem olyan alter a hely... XD A Sirius elég jellegezetes, hozzá hasonló teaházat nem is ismerek...
Az MM a magunkfajtáknak való. Azt hiszem.
Akkor hol találkozzunk?
Háté-csán: még ugyan nem voltam, de szerintem nem olyan alter a hely... XD A Sirius elég jellegezetes, hozzá hasonló teaházat nem is ismerek...
Az MM a magunkfajtáknak való. Azt hiszem.
Akkor hol találkozzunk?
beküldve: 2009-10-23 19:52:56
(#3156) Jó, akkor Moonlight meido. Végül is az közel van. Igaz, ott többet lehet csinálni, mint ülni és nézni...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hát azt a sötét, füstös pincehelységet teledobálva asztalokkal meg párnákkal.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ez a MM is olyan elvont hely, mint a S betűs, aminek már elfelejtettem a teljes nevét? Mert akkor én inkább hanyagolnám.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-10-23 19:41:25
(#3152) Ööö biztos jó ötlet ez a bevásárlóközpontos? Csak mert ott sem tudunk majd mást tenni, mint beülni vmi kajáldába, vagy felmenni a játékterembe pénzt költeni.
Inkább a Moonlight Meidora szavazok; ott meg majd megosztom veled Fisi a teámat, hogy ne maradj ki a jóból.
Ha minden igaz lesz konzolverseny is, szóval garantáltan elleszünk (Yoroival pedig már kipróbáltuk, hogy ott tukni is elsőosztályú ). Vélemény?
Inkább a Moonlight Meidora szavazok; ott meg majd megosztom veled Fisi a teámat, hogy ne maradj ki a jóból.
Ha minden igaz lesz konzolverseny is, szóval garantáltan elleszünk (Yoroival pedig már kipróbáltuk, hogy ott tukni is elsőosztályú ). Vélemény?
Hm... Bevásárlóközpont...*shopping centerfob*
*nagyot sóhajt* Legyen.
De biztos, hogy Westend? Arena?
Szavazzuk meg, jó? És attól függjön a tali helyszíne:
Westend: találkozó háromkor a Nyugati villamosmgeállójában. (Moszkva felé tartó oldal)
Arena: Keleti pu. M2-es megálló, lent a két metró között.
*nagyot sóhajt* Legyen.
De biztos, hogy Westend? Arena?
Szavazzuk meg, jó? És attól függjön a tali helyszíne:
Westend: találkozó háromkor a Nyugati villamosmgeállójában. (Moszkva felé tartó oldal)
Arena: Keleti pu. M2-es megálló, lent a két metró között.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-23 19:38:21
beküldve: 2009-10-23 19:09:24
(#3150) Üljünk be valami bevásárlóközpontba, mondjuk Westend vagy valami, és idegesítsük meg kritizáljuk az embereket *nincspénzekajáldára*
Ja és Alister ha jössz, hozol nekem valami hosszú fantasy könyvet?
Ja és Alister ha jössz, hozol nekem valami hosszú fantasy könyvet?
Ha beírjátok google-ba, hogy mondo con, Ivi blogja a 2-3. oldalon kijön....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-10-23 19:11:51
Szégyelld össze magad!
Így viszont, hogy Mikami nem jön, én is inkább a 2-3 órát adnám meg, mint kezdési időpontot - akkor még tudok délelőtt tanulni...
Viszont, ha a lányok nem akarnak szabadtérre menni... Hova menjünk?
De legközelebb nincs menekvés...
Így viszont, hogy Mikami nem jön, én is inkább a 2-3 órát adnám meg, mint kezdési időpontot - akkor még tudok délelőtt tanulni...
Viszont, ha a lányok nem akarnak szabadtérre menni... Hova menjünk?
én viszont mégse tudok menni
sajnálom emberek majd legközelebb tuktok meg...
sajnálom emberek majd legközelebb tuktok meg...
Szerk: Shaun 2009-10-23 17:56:32
Csatlakozom! Én fázós vagyok. És most nincs kedvem kajára költeni, szal jó lenne nem ebédidőben menni. Ha ez megoldható. "^^
beküldve: 2009-10-23 16:23:52
(#3146) Mégis tudok menni! De én inkább a 2-3-at támogatom, és nem a szabadteret...
nekem teljesen jó a szabadtér és a déli tali, mint előtali =) most már csak az kell hogy hol =)
A szabadteret nagyonnagyon támogatom, a konkrét helyszín nekem tökmindegy, csak legyen hűvös. Talán a hideg levegő hatására nem leszek nyáladzó zombi.
Meg megint úgy néz ki, hogy lesz nálam gitár, mert nem lesz időm hazavinni, főleg, ha délben lesz a míting kezdete... Azzal meg érdekesen festenék én ilyen füstös, szűk tejjázókban.