Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
ehh... najó ebben igazad van... bár érdekes módon ezek velem csak nappal történnek...
de legalább a tali végéig maradok...
de legalább a tali végéig maradok...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-10-26 20:07:50
beküldve: 2009-10-26 19:58:56
(#3186) Sajnos én 90%, hogy nem tudok menni. Ha mégis megyek, majd Rátok telefonálok - ha kevés lesz a hely, valakit az ölembe ültetek...
Én meg akkor elindulok nyolc körül haza, ha más nem... Ha nem lett volna erre jó pár "Pakojjáki!" mostanában, akkor semmi gond nem lenne, de sajnos volt... Önként pedig nem szeretném odaadni minden cuccom valakinek, hátha utána még meg is késel, ugye...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
de.... az meg kevés idő...
akkor inkább hazamegyek éjfélkor...
akkor inkább hazamegyek éjfélkor...
beküldve: 2009-10-26 19:48:37
(#3183) Huh, akkor ezek szerint mégsem maradunk éjfélig.
Inkább 4-re menjünk és 9-ig maradjunk kb?
Inkább 4-re menjünk és 9-ig maradjunk kb?
Kihúzva, gyanítom. a rá szánt "kedvem" elfogy csütörtökön, fontosabb dolgokra.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
ezzel én is így vagyok... éjfél fele nem biztonságos az utca... ha engem is el tud valaki szállásolni megköszönném. pozitívum hogy elférek egy bőröndben. de komolyan... aludtam már benne.
100% h megyek amúgy
100% h megyek amúgy
Szerk: Yoroi 2009-10-26 18:58:30
1000%, hogy megyek. Teljesenbiztos. Viszont ha éjfélig maradunk, akkor engem valakinek muszáj lesz elszállásolnia. Veszélyes ez a környék kilenc után, egy körül nem akarok az utcán sétálni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-10-26 18:36:42
(#3179) No akkor fiúk-lányok-Yaoi/Yoroi-Bishi sztár és a többi perverz egyed! Ki jön pénteken 100% biztosan?
És mekkortól meddig legyünk ott? Sajna egyelőre úgy néz ki, hogy én 7-re tudok csak odamenni. Van aki 4-től ott akarna már lógni? És ugye nem megyünk el zárás (éjfél) előtt?
Usagi-chan: délutánra nem tudnál beugrani? Sajnos nálunk nincs igazán hely +1 főnek, de azért szívesen taliznék Veled is.
És mekkortól meddig legyünk ott? Sajna egyelőre úgy néz ki, hogy én 7-re tudok csak odamenni. Van aki 4-től ott akarna már lógni? És ugye nem megyünk el zárás (éjfél) előtt?
Usagi-chan: délutánra nem tudnál beugrani? Sajnos nálunk nincs igazán hely +1 főnek, de azért szívesen taliznék Veled is.
Szerk: Yaven 2009-10-26 18:38:26
akkor majd én belinkelem
küld el valahogy nekem a helyet ahol találtad és belinkelem
küld el valahogy nekem a helyet ahol találtad és belinkelem
beküldve: 2009-10-26 14:17:29
(#3177) alloween, na igen, megyek, de nem varrom meg a ruhát, amit terveztem, hanem a régiekből állítok össze egy Gót Hercegnőt. És illene egy tökös-csokis sütit csinálni...
Találtam egy képet, de nem merem ide belinkelni...Pikachus-csoportos perverz yaoi.... Majd kifolyt a szemem.
Találtam egy képet, de nem merem ide belinkelni...Pikachus-csoportos perverz yaoi.... Majd kifolyt a szemem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-10-25 09:31:27
(#3176) Jól hangzik ez a Halloween party. Én benne vagyok, csak ősömet kell megfűzni... csak az miatt nem igazán akar engedni, hogy ugyebár vidék, 50 km-re Pesttől, és mivel tudja, hogy este indul be az élet, és hát nem akarja, hogy kóvályogjak egészen reggelig..n nem kertelek... esetleg lesz valaki olyan kedves, aki befogadna egy szegény csavargót egy fél éjszakára? *szépszemek*
óóó dehogyis itt voltunk hajnali egyig, vagyis hát éjfélig mert óra visszaállítás volt, így nyertünk + 1 óra hülyülést xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-25 09:22:47
bocsánat, , úgy tűnik, h nekem ez még mindig hajnali időpont. kb 11re értem haza (este) aztán gondolom addigra már oszlás volt
-