• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Oldalak: ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... <<>>
beküldve: 2009-10-30 00:18:52
(#3218)
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Holnap 16 órakor tali az Oktogonnál! (4-6-os villamosmegállóban)
10 emberre foglaltam helyet, aki jön; jön, aki nem; nem.
Sokan 8-9-ig maradnak csak, úgyhogy a becsatlakozni kívánóknak azt ajánlom, hogy lehetőleg akkor essenek be, márha akarnak ülőhelyet.
Ivi: sajna 31-ére már nem tudtak nekünk helyet biztosítani, úgyhogy holnap lesz a Halloween buli a Moonlight Meidoban. A Nippon Shoxxot meg majd legközelebb bepótoljuk.

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-10-29 23:22:35
(#3217)
Yoroi
Yoroi
[ Megszállott ]
Emberek szerintem lassan meg kéne beszélni a holnapot...

Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-10-29 18:35:28
(#3216) Válasz Yaven (#3211) üzenetére
Ivi
Ivi
[ Megszállott ]
Ivi itt van! Bocsi, el voltam havazva.
Valaki beszámolna gyorsan, hogy mikről maradtam le? Lusta vagyok visszaolvasni meg fáradt is, 3 órát aludtam.

beküldve: 2009-10-29 11:23:01
(#3215)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Oktogonna`l, valahol.
E`rdekes lesz este 10 korul go`t hercegno``ke`nt hazamenni...

hupp, hupp, most nincs ge`pem, ke`nytelen vagyok az egyetemro``l irni, amikor kotelezo``ket ke`ne keresnem...

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-10-28 11:31:23
(#3214)
Usagi-chan
Usagi-chan
[ Megszállott ]
Sajnos csak a fél 5-ös vonattal tudnék felutazni, és ott lenni 2 órácskát?
Bocsánat, de ilyenkor nagyigényű vagyok. ^^ De még meglátom mit tudok kihozni ebből az egészből.

Meg amúgy is... engem senki nem tudna teljesen elkísérni, mert nem hiszem, hogy képes volna akárki is fizetni a vonatot.. XD (Jójó, ez most kihagyhatatlan volt).

Még megérdeklődöm ősömet, hogy mi lesz, hogy lesz.

beküldve: 2009-10-27 23:02:31
(#3213)
Elnar
Elnar
[ Megszállott ]
asszem beesek. Hun is van ez? meg mikó?

"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-10-27 19:41:16
(#3212) Válasz Yaven (#3211) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
Szerény személyemet nyolc óra magasságában még sehova nem kell kísérni, megleszek egyedül is, engem pl. a molesztálás veszélye sem nagyon fenyeget. Pénz meg maximum egy ezres lesz nálam, spórolok keményen úgyis.

A két nőszemélyt meg majd Yoroi megvédi, mert én ilyesmi miatt nem fogok kerülőt tenni... Egy olyan szép shotaarcot, mint amilyen neki van amúgy se lenne szíve senkinek beverni.

Meg még tervezek egy körbetelefonálást, hátha van valami nagybácsi/nagynéni, aki szeret engem annyira, hogy befogadjon egy éjszakára... Ilyenkor jó lenne puszipajtásnak lenni a rokonsággal, semmi gondom nem lenne.

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-10-27 19:05:32
(#3211)
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Akkor ha jól látom eddig Fiszi, Zabi, Yoroi és Béla jelezte, hogy korábban hazamenne. Alister (+1 fő), Miho, én (+3 fő ) pedig minél tovább maradnánk. És sztem még Ivi is jönne. Hol vagy Ivi?!? *cyber-kiáltást hallat* Usagi-chan nem tudnál te is 8-ig maradni? És mi van Kamival?

A korábban hazamenők ha esetleg lennének olyan bátrak, hogy este 8-kor (vagy fél 9-9-kor )négyesben mennek haza, az nagyban megkönnyítené a többiek dolgát, habár biztos poén kísérgetni is, csak vhogy a teázó melege csábítóbb.^^

beküldve: 2009-10-27 14:40:58
(#3210) Válasz Miho ~ ミホ (#3206) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]

Yoroinak nem kell teheccségesnek lennie semmiben, mer' ő szekszi.

*bólogat*
Így is van! Dehát, Dz és az én kölköm, így a genetikailag szexisége adott. XD

ne felejtsük ki a felsőbbrendű intelligenciát sem

-
beküldve: 2009-10-26 23:04:56
(#3209)
alister
alister
[ True mangafan ]

A legjobb önvédelmi fegyver a pszh, mint az közismert. A többit úgy is csak elszedik tőled, és azzal bántanak, hacsak nem vagy mestere a forgatásának - akkor viszont nagyjából teljesen mindegy, hogy sétapálca, katana vagy páros pisztolykészlet van nálad (de a részemről a lőfegyverre szavazok).

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-10-26 23:12:32
beküldve: 2009-10-26 22:42:11
(#3208)
Zabpehely
Zabpehely
[ Megszállott ]
Az a baj , hogy nem la'tj'tok a le'zerkard pratikus ko..nnyedse'ge't . De ha nem veszzu..k figyelembe a su'jt ; csa'ka'ny , a'so' , ba'rd , kopja , mindenfe'le buzoga'ny, cse'pelo'',resident evil , pa'nce'l o..ko..l, ko..ze'pkorikard, stb. stb.

De mint otthoni fegyver a se'ta pa'lca nekem megfelele.
E'pp mint a csoportos hazamenetel .

"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-10-26 22:44:41
beküldve: 2009-10-26 22:27:18
(#3207)
alister
alister
[ True mangafan ]
Hoznék pénteken egy plusz embert.

Ami a félősök hazakísérését illeti: egy, papírkutyák vagytok, kettő, persze, elviszünk titeket (valahová... ), három, ha valaki le akar lépni, amíg van rendes (nem éjszakai) tömegközlekedés, hát én nem fogom megállítani (még az is lehet, hogy én is el akarom érni az utolsó trolit, tehát úgy fél11kor lelépek).

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-10-26 22:35:56
beküldve: 2009-10-26 22:03:41
(#3206) Válasz Háté (#3202) üzenetére
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]

Yoroinak nem kell teheccségesnek lennie semmiben, mer' ő szekszi.

*bólogat*
Így is van! Dehát, Dz és az én kölköm, így a genetikailag szexisége adott. XD

Azért igyekszem majd... ha mégis úgy dönt a társaság egy része, hogy marad éjfélig a banzájon, értesítsetek, mert akkor feltétlenül megyek.
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Bár sajnos így sem gótkirálynő jelmezben, brühühüüü, arra már nem jutna idő.

Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-26 22:07:08
beküldve: 2009-10-26 21:54:15
(#3205)
Elnar
Elnar
[ Megszállott ]
Az úgy okés, hogy ha esetleg mégis leesek, megzörgetek valakit? Hely nem kell, legfeljebb jót állok magamért. /azért kérdéses mert... na, sokminden miatt./ Nincs túl sok "kedvem" és nem tudom mennyi lesz. Ne számítsatok rám, de lehet bezuhanok, ééééérteem?

"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-10-26 21:46:32
(#3204) Válasz Yaven (#3203) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
Béla: ez eddig vhogy nem tűnt fel. Korábbi talikon nem okozott gondot a hazamenetel?
De igen, nem is keveset, de eddig jól titkoltam, mert értetek bármit, ugye. Meg eddig szerencsére anyum szabadnapos volt szinte mindig, ergo ki tudott értem jönni valameddig, és a sétát nem kellett megejteni. Most pénteken nem az...

Szóval, hogyha el kell hagynom Budapöstöt, akkor délután négytől este nyolcig menne a dolog. A kezdés természetesen lehet korábban (de gondolom, mivel a dolog négyig nem kezdődik, nem érdemes), mert felkelek, de nyolckor el kell indulnom.
Ha esetleg valami csoda folytán van olyan háztartás, ami elvisel engem egy éjszakára (mert nem hiszem, hogy a pösti rokonság ezek közé tartozik, meg rájuk én se vagyok kíváncsi), akkor tök8.

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-10-26 21:48:00
Oldalak: ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... <<>>