Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
10 emberre foglaltam helyet, aki jön; jön, aki nem; nem.
Sokan 8-9-ig maradnak csak, úgyhogy a becsatlakozni kívánóknak azt ajánlom, hogy lehetőleg akkor essenek be, márha akarnak ülőhelyet.
Ivi: sajna 31-ére már nem tudtak nekünk helyet biztosítani, úgyhogy holnap lesz a Halloween buli a Moonlight Meidoban. A Nippon Shoxxot meg majd legközelebb bepótoljuk.
Valaki beszámolna gyorsan, hogy mikről maradtam le? Lusta vagyok visszaolvasni meg fáradt is, 3 órát aludtam.
E`rdekes lesz este 10 korul go`t hercegno``ke`nt hazamenni...
hupp, hupp, most nincs ge`pem, ke`nytelen vagyok az egyetemro``l irni, amikor kotelezo``ket ke`ne keresnem...
Bocsánat, de ilyenkor nagyigényű vagyok. ^^ De még meglátom mit tudok kihozni ebből az egészből.
Meg amúgy is... engem senki nem tudna teljesen elkísérni, mert nem hiszem, hogy képes volna akárki is fizetni a vonatot.. XD (Jójó, ez most kihagyhatatlan volt).
Még megérdeklődöm ősömet, hogy mi lesz, hogy lesz.
A két nőszemélyt meg majd Yoroi megvédi, mert én ilyesmi miatt nem fogok kerülőt tenni... Egy olyan szép shotaarcot, mint amilyen neki van amúgy se lenne szíve senkinek beverni.
Meg még tervezek egy körbetelefonálást, hátha van valami nagybácsi/nagynéni, aki szeret engem annyira, hogy befogadjon egy éjszakára... Ilyenkor jó lenne puszipajtásnak lenni a rokonsággal, semmi gondom nem lenne.
A korábban hazamenők ha esetleg lennének olyan bátrak, hogy este 8-kor (vagy fél 9-9-kor )négyesben mennek haza, az nagyban megkönnyítené a többiek dolgát, habár biztos poén kísérgetni is, csak vhogy a teázó melege csábítóbb.^^
Yoroinak nem kell teheccségesnek lennie semmiben, mer' ő szekszi.
*bólogat*
Így is van! Dehát, Dz és az én kölköm, így a genetikailag szexisége adott. XD
ne felejtsük ki a felsőbbrendű intelligenciát sem
A legjobb önvédelmi fegyver a pszh, mint az közismert. A többit úgy is csak elszedik tőled, és azzal bántanak, hacsak nem vagy mestere a forgatásának - akkor viszont nagyjából teljesen mindegy, hogy sétapálca, katana vagy páros pisztolykészlet van nálad (de a részemről a lőfegyverre szavazok).
De mint otthoni fegyver a se'ta pa'lca nekem megfelele.
E'pp mint a csoportos hazamenetel .
Ami a félősök hazakísérését illeti: egy, papírkutyák vagytok, kettő, persze, elviszünk titeket (valahová... ), három, ha valaki le akar lépni, amíg van rendes (nem éjszakai) tömegközlekedés, hát én nem fogom megállítani (még az is lehet, hogy én is el akarom érni az utolsó trolit, tehát úgy fél11kor lelépek).
Yoroinak nem kell teheccségesnek lennie semmiben, mer' ő szekszi.
*bólogat*
Így is van! Dehát, Dz és az én kölköm, így a genetikailag szexisége adott. XD
Azért igyekszem majd... ha mégis úgy dönt a társaság egy része, hogy marad éjfélig a banzájon, értesítsetek, mert akkor feltétlenül megyek.
Szóval, hogyha el kell hagynom Budapöstöt, akkor délután négytől este nyolcig menne a dolog. A kezdés természetesen lehet korábban (de gondolom, mivel a dolog négyig nem kezdődik, nem érdemes), mert felkelek, de nyolckor el kell indulnom.
Ha esetleg valami csoda folytán van olyan háztartás, ami elvisel engem egy éjszakára (mert nem hiszem, hogy a pösti rokonság ezek közé tartozik, meg rájuk én se vagyok kíváncsi), akkor tök8.