Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Valami olyan helyre kéne menni ahonnan éjfélkor még nem rúgnak ki.
After music club. 0-24 ^^
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-12-21 14:30:14
beküldve: 2009-12-21 11:52:07
(#3699) Valami olyan helyre kéne menni ahonnan éjfélkor még nem rúgnak ki.
Envy: ne problémázz az alkohollal, nemcsak te nem iszol
Envy: ne problémázz az alkohollal, nemcsak te nem iszol
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-12-21 11:52:38
beküldve: 2009-12-21 10:10:54
(#3698) Dz: Miazhogy!!!
Alister: Te aznap tartod nevednapját, vagy máskor?
Yoroi: hozzál valami sütit, ami csak a szádban olvad DE csak akkor ha más szájából kapod! ;_;
Alister: Te aznap tartod nevednapját, vagy máskor?
Yoroi: hozzál valami sütit, ami csak a szádban olvad DE csak akkor ha más szájából kapod! ;_;
no pussy, just the dicks
Szent isten... Apokalipszis-fíling-
Ki kéne használnom az alkalmat, hogy ebben az évben még lássam a Kiválasztottat.
Ki kéne használnom az alkalmat, hogy ebben az évben még lássam a Kiválasztottat.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
valahogy megoldós, hogy mi 12-13 órára másnap már Miskolcon legyünk ;_;
Ezen ne múljon: reggel kirúgunk titeket! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-12-20 21:18:25
Szerk: ∂z 2009-12-20 15:49:53
beküldve: 2009-12-20 15:38:24
(#3694) Hahó, megyek fel akkor 30.-án barátnőmel, hogyha úgy megfelel, csak szóljon valaki, aki tudja, hogy mi lesz a program, meg hogy hol éjszakázzunk...meg valahogy megoldós, hogy mi 12-13 órára másnap már Miskolcon legyünk ;_;
Fórum-előszilveszter
Igen kemény lesz!
Fórum-előszilveszter
Igen kemény lesz!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-12-19 23:12:25
(#3692) őő
1.) az anyagi keret a bulira
2.) nem hangulat romboló ha én pont Szilveszterkor 1korty alkoholt sem iszom? XD Sztem eléggé az XD
1.) az anyagi keret a bulira
2.) nem hangulat romboló ha én pont Szilveszterkor 1korty alkoholt sem iszom? XD Sztem eléggé az XD
MIANEVED?!
Persze, vigyáznék rá, meg minden, csak vissza nem kapnád... Nincs az az Isten, hogy képes lennék elválni tőle, ha egyszer hozzám kerül. ^^
De azért köszönöm, ezért szeretlek én ennyire.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hova utazgatni?
Béla: mondanám én, hogy ha ennyire kell, akkor hétfőn találkozhatnánk és kölcsönadnám, de akarom én ezt?^^" Mármint fogsz rá vigyázni, ha kölcsönadom?
Yoroi: Mi az, hogy nem 100%, hogy velünk lógsz majd Szilveszterkor? Csak nem az AK-n látott rózsaszín ruhás kislány keze van a dologban?
Nem hiszem h arra lenne pénzem h oda utazgassak, ugyanis karácsony/szülinapi ajándékra gyűjtök egy barátomnak.
Ezen a prolémádon úgy tudsz segíteni, ha elmész egy hangszerboltba ;)
Én ott egyszer egy egész polcot ledöntöttem valahogy xD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Nincs olyan a környéken, ahol nem voltam még, ahol nem érintettem, pengettem meg az összes bőgőt... Egy sincs.
Ráadásul k__va hideg van.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ezen a prolémádon úgy tudsz segíteni, ha elmész egy hangszerboltba ;)
Yoroi: Mi az, hogy nem 100%, hogy velünk lógsz majd Szilveszterkor? Csak nem az AK-n látott rózsaszín ruhás kislány keze van a dologban?