Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Aztán anyám Nirvanát is vett...
Én mindig is sejtettem, hogy anyukádnak van a legtöbb esze a családban.
Fiszi: ezer köszönet a képekért!!! Azt az Animekarácsonyosat még fel tudnád rakni, ahol az álarcos L-lel vagyunk? (Megígértem neki, hogy elküldöm.)
Szombaton ugye lesz tali? És ugye Béla hozod a gitáromat?
Szerk: Yaven 2010-01-06 13:23:38
beküldve: 2010-01-06 11:32:20
(#3744) Mennek föl a halloweeni képek. kaptam egy jó tippet, hogy mi lehet a baj. Itt vannak: [Link]
Animekarácsony: [Link]
Animekarácsony: [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-01-06 11:41:40
Guns'n'Roses az is jóféle
Eszembe juttatja a régi hétvégéket. Egész nap szólt a magnó benne Megadeth, Annihilator, Guns'n'Roses és más finomságok kazettájával.
Aztán anyám Nirvanát is vett...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
A Megadeth istenkirály... azon nőttem fel
Én Guns'n'Roses-on nőttem fel,de a Megadeth is jóféle.Szal ne tessék bántani,én is ezt mondom
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
A Megadeth istenkirály... azon nőttem fel
Yoroi megvédi a Megadethet... Gyönyörű, basszus.
Egyébként kilencedike feküdne, a másik időpont nem igazán... Valamikor akkor lesz félévi bizonyítványosztás, nem..? Akkor semmiképp.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
És szerintem inkább Megadethet játszani kínzás....főleg annak, aki hallgatja.
nebántsad
hogy ne legyen teljesen off:
jövő (9.) vagy azutáni hétvége (16.) fórumtali?
Szerk: Yoroi 2010-01-03 16:55:57
beküldve: 2010-01-02 21:17:45
(#3738) beküldve: 2009-12-31 17:14:14
(#3737) Olyan szinten van herótom az AC/DC-től, hogy egy, a fején pattanó üres sörösüveg lenne annak a díja, aki egy You Shook Me All Night Longba belekezdene a jelenlétemben... Két nap elég volt, hogy úgy megutáljam őket, hogy nagyon.
Meg most már necces lenne beszólni, hogy valaki vigyen már be... Szóval én ezt most mindenképp kihagyom. De azoknak, akik mennek, mindenképp jó szórakozást.
Meg most már necces lenne beszólni, hogy valaki vigyen már be... Szóval én ezt most mindenképp kihagyom. De azoknak, akik mennek, mindenképp jó szórakozást.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ne tedd!! Akkor már inkább hallgasd az AC/DC-t! Rocktogonban ugyanis 19:00-ig 1500 Ft-os belépő mellett vmi magyar banda játszik tőlük számokat.
Sztem ez még viszonylag jó ár; melegben is leszünk, meg elviselhető zene is fog szólni. Az utcabálnak utánanéztem és hangos szörnyűlködés mellett lemondtam a dologról; valahogy az új évet nem az Irigy Honaljmiriggyel, Lolával és a Vivás DJ-kkel akarom kezdeni.
Észrevételek?
Sztem ez még viszonylag jó ár; melegben is leszünk, meg elviselhető zene is fog szólni. Az utcabálnak utánanéztem és hangos szörnyűlködés mellett lemondtam a dologról; valahogy az új évet nem az Irigy Honaljmiriggyel, Lolával és a Vivás DJ-kkel akarom kezdeni.
Észrevételek?
Én sajnos -információ hiányában- már lemondtam a fuvarom, tömegközlekedéssel pedig lusta leszek bemenni, szóval jó szórakozást azoknak, akik együtt szilvesztereznek...
Én AC/DC-t fogok játszani, valószínűleg. Csodálatos lesz.
vigyázok rá. belehegesztettem az ujjamba.
ha fáj neki, majd adok rá gyógypuszit
ha fáj neki, majd adok rá gyógypuszit
-
Szerk: ∂z 2009-12-31 15:15:20
beküldve: 2009-12-31 15:11:02
(#3732) Mi lesz a mai menetrend? Hol, mikor találkozunk? Mit fogunk csinálni? (És kivel? )
beküldve: 2009-12-31 08:56:24
(#3731) Hazaértünk már vagy 10 perce, a vonaton aludtam vagy egy órát, jó volt a mulatozás, vigyázz Dz nagyon az eljegyzési gyűrűre!
Alisternek hazafelé ráesett a tökére egy villanypózna...
Alisternek hazafelé ráesett a tökére egy villanypózna...
no pussy, just the dicks