Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
De Kirk kapitánynak nincs Les Paulja meg orrkarikája... Ilyen alap dolgok nélkül senki nem lehet szexi.
Mostmár tényleg tárgytalan, durrantak egy hatalmasat, és azóta nem szólnak... De élmény volt.
A Megadethet meg ne tessék bántani. ilyen basszus riffet nem hallasz sehol máshol. Ha ez nem érinti meg a szíved, akkor semmi.
Szerintem azért Kirk kapitány szekszibb.
Am. mondtam, hogy nem jó ötlet mindenfélére rákapcsolni, de most már mind1. Még jó, hogy a basszusgitár elmondásod alapján nem lett még totálkáros. És szerintem inkább Megadethet játszani kínzás....főleg annak, aki hallgatja.
Köszönöm szépen, szerintem is nagyon szexi ez a cigarettázó hajzuhatag...
Nem a bőgőt unom, azt imádom-szeretem, barkácsoltunk neki erősítőt, egy pengetéssel megöltünk két hangfalat, szóval nagyon jól megvagyunk. Ráadásul mivel csak hangfalszettet tudtunk rákötni, most én szólok a legjobban.
Az Aerosmith meg az AC/DC számokat unom, amikkel szenvedünk. Szerintem nyugodtan ugorhattunk volna a mély vízbe azonnal, egy kellemes Megadeth nóta nem hiszem, hogy rajtam kívül bárkinek problémát okozna.
Az utcabál nekem is fekszik (mondjuk nekem bármi fekszik, csak ne kelljen megint Highway to Hellezni másfél órán keresztül).
Mert otthon szeretnék kajálni, utána meg elmegyünk Fiszivel a Higurashi köteteimért, amik ma érkeztek meg.
Béla: jó az avád! Am. meg máris unod a bgitározást?
Szilveszterről: támogatom Fiszi ötletét az utcabállal kapcsolatban! Ha meg túl hideg lesz keresünk magunknak vmi helyet melegedni.
Bár már Miho is felajánlotta, de majd igyekszem én is kivonszolni magam a jelzett időre a K-i pu-hoz.
Fél öt - öt fele tudnánk csatlakozni.
Remélem, aki tud jönni és kedvet is érez a ramenhez az kifárad elénk :) Az esti bulira pedig gyűljünk össze sokan. MINDENKI OTT LESZ szóval, aki nem jön el, az egyedül fog kimaradni AZ EGÉSZ VILÁGON!
Igyekszem holnap 14:00-kor beesni a Keleti pu.-ra, hogy Téged és kedves barátnédat elkalauzoljam az étterembe.
Találkozzunk a főbejáratnál/táblák alatt. (Ez a helyszín a Többiekre is vonatkozik, ha lesz még valaki oly' vállalkozószellemmű, hogy kimászik Kiválasztott-szama elé.^^)
És aztán... LAO!!!<3*boldogsááág*
Remélem úgy készültök, hogy ez már egy előszilveszter SŐT!
Azzi: nemtom mi lesz de bekúrunk, az bizti
Miho: ne aggódj, te is kapsz szesz. dögivel