Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Nem, nem vagyok beteg, csak hétre itthon kell lennem (mert jön valaki látogatóba, aki elől már kétszer elmenekültem), és 2-3 óráért nem mászok be Pestre.
De Zabi (szia Zabiii!) kérdése megalapozott: mikortól boldogítsuk a népeket?
Am. alister el tudnád nekem hozni a GitS DVD-det?
Tulajdonképp a kíváncsiságom okozta majdnem a vesztemet. Kipróbáltam hogy működik e az hogy "Figyelj... Adok pénzt csak kussoltasd el a gitárodat mer agyf@szt kapok"
Nos lehet nem a Márton utca mellett kellett volna kipróbálnom...
Akkor legyen egy fórumtali szombaton. Egy igazi nagy fórumtali.
Életem nagy kiábrándulása volt látni Kurt Cobain lányát rózsaszín Hello Kittys gitárral.
De most úgy tényleg; miért nem jó egy normál gitár rajta mondjuk 1-2-3(-4) matricával. Ha lenne egy enyhén visszafogott urban stílusú gitárom (és tudnék játszani) akkor örülnék mint egy zoo yorkos fingerboardnak.
Semmi gond velük, a Gibson SG-n és a Les Paulon kívül nem is tudnék más modellt mondani így hirtelen, ami nem feketében néz ki a legjobban (talán egy-két Ájbaniz, de azokat nem szeressük)... De a Les Paulnak szvsz ezerszer jobban áll a sunburst. Feketében sem olyan csúnya, na de na.
Most szombaton tényleg jó lenne egy, főleg mivel most el is tudnék menni.
Mi a baj a fekete gitárokkal? Még mindig sokkal jobb, mint a babakék/zöld. Életem nagy kiábrándulása volt látni Kurt Cobain lányát rózsaszín Hello Kittys gitárral.
Most szombaton is kéne tali!
Alap, hogy jóféle... Mondjuk ez csúf fekete, nincs behangolva (de már rajta vagyok az ügyön lassan két órája, telefonos segítség, meg ilyesmi), nincs működő erősítő, szóval a Hi-Fire van rádugva, meg ilyen apróságok, de Les Paul, és ezért gyönyörű az élet. Csak lenne már pénzem sajátra, mert ezt pénteken adhatom is vissza... Majd nyáron.
Erről a majdnem megverésről meg mesélhetnél majd valamikor, ez érdekel.