Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Puskin mozi. Sztem érdemes lenne interneten foglalnod jegyet. [Link]
Memphist meg várjuk.
Memphist meg várjuk.
Nem muszáj ám jönni
F__zt nem.Már csak azt kéne megtudni, hogy akkor hol találkozunk kora hajnalban, és minden szép lenne.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-25 22:28:52
oké:) még egy kérdés: melyik mozi? XD nincs kedvem visszaolvasni
Viszem Memphist is
Viszem Memphist is
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jó! Mi a 12:30-as vetítésre foglaltunk helyet a 9. sorban.
Ha szándékában áll a kisasszonynak, akkor szívesen vennénk, ha megtisztelne minket társaságával.
Envy: ne viccelj már, persze hogy akarunk veled találkozni és nem csak kötelességtudatból mondjuk. --már csak Kamit kéne megfúzni, hogy jöjjön -
Ha szándékában áll a kisasszonynak, akkor szívesen vennénk, ha megtisztelne minket társaságával.
Envy: ne viccelj már, persze hogy akarunk veled találkozni és nem csak kötelességtudatból mondjuk. --már csak Kamit kéne megfúzni, hogy jöjjön -
Ow, ez így nem poén:/ Akkor megyek én is veletek, ha nem bánjátok mozizni úgyis rég voltam már.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ez nem vmi program amúgy, csak gondoltam felvetem, hogy Pesten leszek, de sajna a moziba nem jutok el.
Nem muszáj ám jönni, nem fogok megharagudni
ha mondjuk mennétek jobb helyre kocsmázni
Nem muszáj ám jönni, nem fogok megharagudni
ha mondjuk mennétek jobb helyre kocsmázni
MIANEVED?!
Én nyolc-kilenc körül haza akarok esni, szóval a kocsmázás nekem kihagyós, mivel ha minden igaz, akörül kezdődik... Meg pénzem sincs. Szóval én a Westend után valószínűleg tekerek majd hazafelé.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
A többiek nem tudom, hogy gondolják, de én szeretnék mindkét programon részt venni^^. (Készen leszek aznap, már látom. ) A mozizás+Westend reggel 10-kor kezdődik, a kucsmázás meg kb. 8-tól. (Azért a kettő között szeretnék haza ugrani)
Kb. 3-ig tart a film; onnan azonnal tudnánk szerintem menni a Westendbe. Olyan negyed 4 körülre tippelek (talán kicsit később).
Nem muszáj azonnal. Akkor még nem lesz induló időm szerintem
HáTé: Csináld csak, találkozunk mi még (hamarabb is mint gondolnád? :P )
Gilje: Én nem tudom, csak kérdeztem tőlük! :(
Nem vagyok vmi kocsmás, (mondjuk túlságosan társasági ember sem..)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-02-25 22:13:16
beküldve: 2010-02-25 22:06:21
(#3885) bocs, korán keltem és fáradt vagyok de... ti most akkor nem jöttök kocsmázni, hanem mozi és veszt és helo? mert akkor én is mozizok inkább veletek
Szerk: Gilje-sama 2010-02-25 22:09:29
Kb. 3-ig tart a film; onnan azonnal tudnánk szerintem menni a Westendbe. Olyan negyed 4 körülre tippelek (talán kicsit később).
szerk: rájöttem, hogy a film csak fél 3-ig fog tartani, szóval akkor akár már 3 körül is talizhatnánk.
szerk: rájöttem, hogy a film csak fél 3-ig fog tartani, szóval akkor akár már 3 körül is talizhatnánk.
Szerk: Yaven 2010-02-25 22:12:38
Este tíz múlt pár perccel.
Bocs. Tényleg bocs. Ezt nem kellett volna.
Szerk: Háté 2010-02-25 22:00:34
beküldve: 2010-02-25 21:59:39
(#3882) Én megyek a Vesztendbe, viszem Byakuyát, eztet megbeszéltük jól nem is olyan rég. Össze is készítem majd holnap.
Yaven: Ne túl korán... 10 is bőven hajnalban van még.
Yaven: Ne túl korán... 10 is bőven hajnalban van még.
Szerk: Háté 2010-02-25 21:58:20