Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
itt pl keresgélhetsz katonásat: [Link] meg itt [Link]
az oldal valamiért nem tölt be, később megpróbálom
nah tess(fiúk, ez yaoi): [Link]
és a farkasos: [Link]
az oldal valamiért nem tölt be, később megpróbálom
nah tess(fiúk, ez yaoi): [Link]
és a farkasos: [Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-01 21:25:00
nagydarab babára gondolsz, vagy ilyen katonásra?
Ilyen katonásra, mint ezek a fickók. És be tudnád linkelni (fiúk csukják be a szemüket)
az útépítő munkásos és vérfarkasos yaoit?
Megveszek a kíváncsiságtólElnar: A Feneketlen-tónál még nem sűrűn voltam. Majd valamikor mehetünk oda.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Majd ha jobb idő lesz, gondolom többet lesz a szabadban tali, mint ilyen helyeken ?
természetesen. margitsziget4ever!
az az igazi fórumtali
Feneketlen-tó? Városliget? //Ismerd meg fővárosod kulturális program//
amúgy meg szabadban is lehet ám inni :P
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-03-01 08:15:52
az az igazi fórumtali
Így igaz
MIANEVED?!
beküldve: 2010-02-28 23:17:07
(#3936) nem voltsm még a margitszigeten asszem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Majd ha jobb idő lesz, gondolom többet lesz a szabadban tali, mint ilyen helyeken ?
az az igazi fórumtali
-
nagydarab babára gondolsz, vagy ilyen katonásra?
beküldve: 2010-02-28 21:59:46
(#3932) Február 25-én volt az első fórumtali évfordulja.
Sajnos, legutóbbin nem volt nálam fényképező...
Én is nagyon megszerettem a babákat. Olyan nagyok, nehezek és tök szépek...Gilje, nem tudsz ilyesmi babákat nekem? [Link][Link]
Sajnos, legutóbbin nem volt nálam fényképező...
Én is nagyon megszerettem a babákat. Olyan nagyok, nehezek és tök szépek...Gilje, nem tudsz ilyesmi babákat nekem? [Link][Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-02-28 10:24:34
(#3931) Tudom, még nagyon messze van... de az osztályommal készülünk április 2-án felmenni Pestre, mert hivatalosak vagyunk a Parlamentbe. És utána egész estig szabad foglalkozás lesz... mit szólnátok egy fórumtalihoz?
Persze ez csak egy ötlet azoknak, akik hiányolnak engem, és nem tudnak nélkülem meglenni... és szeretnének újra látni hosszú idők után újra.
Persze ez csak egy ötlet azoknak, akik hiányolnak engem, és nem tudnak nélkülem meglenni... és szeretnének újra látni hosszú idők után újra.
beküldve: 2010-02-28 00:20:17
(#3930) A babákról jut eszembe... Band Of The Century. Nem hittem volna, hogy az énekes tud még elcseszettebbül kinézni, mint azon a fellépésen, amit a VGA alkalmával követtek el... De tud.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Menthetetlenül a babákba szerettem, most, h láttam és fogtam is egyet élőben *.*
MIANEVED?!
Envy, üdvözlünk sorainkban, mint új "babást"
tessék, a magyar oldal galériája, ami a Gilje vagy a Yuuki nevet jelzi, abba biztos Memphis van, a többi a fórum többi babája;)
[Link]
[Link]
[Link]
tessék, a magyar oldal galériája, ami a Gilje vagy a Yuuki nevet jelzi, abba biztos Memphis van, a többi a fórum többi babája;)
[Link]
[Link]
[Link]
Szerk: Gilje-sama 2010-02-28 00:06:53
beküldve: 2010-02-27 23:59:16
(#3927) Beszúrok pár képet, aki ott volt az érti
Csak 5 v 6 db képem van, az is a "babákról"
Amennyire tudtam, javítottam a minőségükön, de hát Istenem, telefonos képek.. =/
Figyelmeztetés! Beteg képek! /némelyik/
[Link]
[Link]
[Link] <- Fenn akadt szemek
[Link] <-- ez jól kijött
[Link] <-- ez tetszik a legjobban
Csak 5 v 6 db képem van, az is a "babákról"
Amennyire tudtam, javítottam a minőségükön, de hát Istenem, telefonos képek.. =/
Figyelmeztetés! Beteg képek! /némelyik/
[Link]
[Link]
[Link] <- Fenn akadt szemek
[Link] <-- ez jól kijött
[Link] <-- ez tetszik a legjobban
MIANEVED?!
Gilje meg 100%-osan közénk való xD
*meghajol*