Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
én holnap Tasson meresztem a
popikámat
de máskor mennék szívesen Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-26 10:39:35
(#3997) Drágaságok!
Olyan rég láttam a szép arcocskáitokat! Ez szomorú.
Tudom, hogy későn szólok, de azért még próbálkozom: mit szólna a banda egy holnap délutáni találkozóhoz?
Olyan délután 2-3 óra körül.
Programlehetőségek:
Jó időben:
- Margit-szigeti MangaFan FórumTeam piknik
Kevésbé jó időben:
- Ebéd a Momotaróban, vagy más ázsiai étteremben/gyorsbüfében - mint tudjuk kínai kajálda annyi van Bp.-en, mint egy húsvéti vásárban hímestojás/nyúlbogyó.
- Moonlight Meido - ezt csak akkor óhajtom megrizikózni, ha senkinél nem lesz hangszer, illetve elképzelhetőnek tartjuk, hogy a Bácsiknak megfelelő magatartással tudjuk élvezni egymást... azaz egymás társaságát. XD
Bizonytalan időjárás esetén:
- Arena vagy Westend-tető - ha rosszra fordul az idő elég csak behúzódni a pláza-szörny gyomrába.
Várom a bátor jelentkezőket!
Olyan rég láttam a szép arcocskáitokat! Ez szomorú.
Tudom, hogy későn szólok, de azért még próbálkozom: mit szólna a banda egy holnap délutáni találkozóhoz?
Olyan délután 2-3 óra körül.
Programlehetőségek:
Jó időben:
- Margit-szigeti MangaFan FórumTeam piknik
Kevésbé jó időben:
- Ebéd a Momotaróban, vagy más ázsiai étteremben/gyorsbüfében - mint tudjuk kínai kajálda annyi van Bp.-en, mint egy húsvéti vásárban hímestojás/nyúlbogyó.
- Moonlight Meido - ezt csak akkor óhajtom megrizikózni, ha senkinél nem lesz hangszer, illetve elképzelhetőnek tartjuk, hogy a Bácsiknak megfelelő magatartással tudjuk élvezni egymást... azaz egymás társaságát. XD
Bizonytalan időjárás esetén:
- Arena vagy Westend-tető - ha rosszra fordul az idő elég csak behúzódni a pláza-szörny gyomrába.
Várom a bátor jelentkezőket!
Return of Miho~ XD
Juteszembe a jóidőről... Ha állandóvá válik a délutáni meleg, újból beindulhatnak majd a nálam rendezett talik. Hadd halljam az örömsikolyokat! XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-03-26 10:41:12
Szegény Zabpehely, én elmentem volna, ha nem este 7kor veszem észre az üzenetet...
Semmi baj ! végül megfűztem anyukámat ,hogy jöjjön el, és film NAGYON jó volt !^^
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2010-03-18 18:36:29
(#3995) Fú még nem tudom....asszem 31 után. Asszem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: ∂z 2010-03-18 18:34:53
beküldve: 2010-03-18 18:32:59
(#3993) Szegény Zabpehely, én elmentem volna, ha nem este 7kor veszem észre az üzenetet...
Fórumtábor? Érdekel.
Ma voltam a Momotaróban a barátommal, és felfigyeltem bizonyos újításokra. Először is: adtak villát is a rámenhez, amivel igen könnyen lehet fogyasztani.
Másodszor: volt két férfi pincér, akik félig-meddig biztonsági őrnek tűntek. Teltház volt, mi még befértünk, ám amkior jöttek még, nekik már nem jutott hely. Hallottam, ahogy az egyik pincér/őr odasúgja a domina néninek: már nincs hely.
Erre a válasz: Nem baj, azok már amúgy is mennek. majd intézkedem.
O-ó...
Fórumtábor? Érdekel.
Ma voltam a Momotaróban a barátommal, és felfigyeltem bizonyos újításokra. Először is: adtak villát is a rámenhez, amivel igen könnyen lehet fogyasztani.
Másodszor: volt két férfi pincér, akik félig-meddig biztonsági őrnek tűntek. Teltház volt, mi még befértünk, ám amkior jöttek még, nekik már nem jutott hely. Hallottam, ahogy az egyik pincér/őr odasúgja a domina néninek: már nincs hely.
Erre a válasz: Nem baj, azok már amúgy is mennek. majd intézkedem.
O-ó...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-03-18 16:15:07
beküldve: 2010-03-18 15:41:34
(#3991) megbeszélés van
akkor fórumtáborka kit vonz? mer dumizzunkban nem lehet ezt megbeszélni, mer napi 200 új oldal van.
szóval kinek mikor van tavaszi szünet, vagy mikor ér rá és ki tud vmi jó helyszínt.
Bogács meghalt
Gilje mondta h esetleg lehetne náluk, de közel sem biztos.
szóval írjatok
májkárosodás garantált!!!
akkor fórumtáborka kit vonz? mer dumizzunkban nem lehet ezt megbeszélni, mer napi 200 új oldal van.
szóval kinek mikor van tavaszi szünet, vagy mikor ér rá és ki tud vmi jó helyszínt.
Bogács meghalt
Gilje mondta h esetleg lehetne náluk, de közel sem biztos.
szóval írjatok
májkárosodás garantált!!!
-
Szerk: ∂z 2010-03-18 15:42:48
beküldve: 2010-03-17 14:04:44
(#3990) ma elvileg moziba mentem volna az egyik osztársammal de ,ma rájött , hogy hopsz mégse .Úgyhogy :Kinek van kedve megnézni az Alíz csoda országbant ,ma 3-kor szerény személyemmel,estleg négykor?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2010-03-17 14:57:08
Nekünk beszélnünk kell, papa. MSNre toljad azt a gyönyörűséges arcodat. Vagy ha már fennvagy, akkor írj rám, szentimentálisan.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szívesen mennék fárasztani téged, de Rumorissal még nem sikerült semmit megbeszélni és haszon nélkül nincs semmi indíttatásom előbújni a szobámból.
Meg valószínűleg én fáradnék le, helyetted.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Mi ezt ismerősi körben úgy szoktuk csinálni, ha ilyen kevés idő van csak, hogy megbeszélünk egy helyet, ahonnan sok felé el lehet indulni, és a helyszínen kitaláljuk, hogy merre... Nem tudom, hogy ez itt mennyire működne, általában szokott.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Yaven 2010-03-12 21:44:51