Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Számomra minden hétköznapi nap felejtős.
Ha számít.
Csak azért javasoltam ezt, mert én még kedden vizsgázom, ezért a hétvége nem igazán jó.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Kedd-szerda
Számomra minden hétköznapi nap felejtős.
Ha számít.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-16 16:34:00
(#4102) Jövő hétre kéne egy fórumtali! Addigra kb vége a vizsgáknak, mindenkinek szünet lesz... Kedd-szerda?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
no igen... tegnap szedtem le a 44. részig mikor rádöbbentem, hogy se angol felirat rajta, a magyar szöveget meg nem tudtam társítani hozzá... úgyhogy visszafejtettem 23-ig
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Miho talik! De jó lenne...
Am. gondolom ti is jöttök majd a május 22-ei képregényfesztiválra. Lesz Hetalia, yeah!
Am. gondolom ti is jöttök majd a május 22-ei képregényfesztiválra. Lesz Hetalia, yeah!
Gilje: Veled meg conon épp csak összefutottam! Na majd talin...
Igen Fiszi én is akarlak...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ha vége a vizgaidőszaknak, Miho-talikra is lehet majd számítani, ha a társaság igényt tart rá.
De.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Ha vége a vizgaidőszaknak, Miho-talikra is lehet majd számítani, ha a társaság igényt tart rá.
Naná! Már hiányoztak a Miho-talik! Amúgy is rég találkoztunk már...
Gilje: Veled meg conon épp csak összefutottam! Na majd talin...
Szerk: Fiszi 2010-05-08 19:07:11
nekem is hiányoztok már!!! inni kéne, még itt az üveg gyümölcsborom is
köv conon ott fogok lógni a nyakatokon
köv conon ott fogok lógni a nyakatokon
beküldve: 2010-05-08 11:08:55
(#4093) Gondolom, az évvégék-vizsgák miatt mindenki nagyon elfoglalt -én is- , de azért kéne gondolkodni egy fórumtalin a jövőben!
Fél 10? OK lehet még én fogok rátok várni?
Amúgy merre fele lesztek majd? Kijárat közelében?
Amúgy merre fele lesztek majd? Kijárat közelében?
MIANEVED?!
Ott leszünk mi is Fiszivel, a húgával, meg Alice-szal, szóval leszünk néhányan. (Viszont ránk legkorábban fél 10-kor lehet számítani).
ALISTER LÉGYSZI GYERE FEL MSN-RE MIHAMARABB!!!!
ALISTER LÉGYSZI GYERE FEL MSN-RE MIHAMARABB!!!!