Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Miért nem délelőtt talizunk és elmegyünk kajálni valahova? xD
A Siriust nem tom hogy mi, de ti gyakorlottak biztos csak jó helyeket tudtok xD ( )
A Margit sziget jó időben szerintem jó =) De mit csinálunk majd? =D
A Siriust nem tom hogy mi, de ti gyakorlottak biztos csak jó helyeket tudtok xD ( )
A Margit sziget jó időben szerintem jó =) De mit csinálunk majd? =D
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-09-14 17:48:37
(#2602) Nah drágaságok!
Tényleg kezdjük el tervezni/szervezni a talit.^^
A helyszínről egyelőre ne állapodjunk meg, ez függ az időjárástól és a létszámtól is...
Maradjunk annyiban, hogyha 10 fő alatt leszünk, akkor megpróbálkozunk a Siriussal - főleg ha rossz lesz az idő.
De ha jó idő lesz abszolút Margit-sziget párti vagyok.
Az időpont... Szerintem jobb lenne most korábban találkozni, mint három óra... nem?
Kérem a véleményeket.^^
Tényleg kezdjük el tervezni/szervezni a talit.^^
A helyszínről egyelőre ne állapodjunk meg, ez függ az időjárástól és a létszámtól is...
Maradjunk annyiban, hogyha 10 fő alatt leszünk, akkor megpróbálkozunk a Siriussal - főleg ha rossz lesz az idő.
De ha jó idő lesz abszolút Margit-sziget párti vagyok.
Az időpont... Szerintem jobb lenne most korábban találkozni, mint három óra... nem?
Kérem a véleményeket.^^
Nővérem pesti egyetemista, már csak ragadt rám valami a havi 2x-i látogatásból
(félek is tőletek, ne aggódj xD)
Nekem nővérem,bátyjám,leendő sógorom pesti egyetemista...Én már simán odatalálnék.Örsig HÉV onnan meg metró vagy villamos... Nem mondjátok komolyan,hogy most hogy sikerült lábraálnom hasraesés nélkül mindenki eltűnt...
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-14 15:13:28
Ne tőlük félj (tőlük nem érdemes, hiába hangoztatják...), hanem a villamostól, ha már így belemerültünk a dologba. Amikor azt veszed észre az első kocsiban, hogy a vezető bőszen törölgeti a szemét és ásít, valahogy rossz érzés kerít hatalmába... Én így jártam szombat este. Élmény volt az út úgy, hogy közben azon izgultam, hogy mikor alszik el és siklunk ki, vagy valami.Én heti szinten járok be, de ez az egy találkozó rádöbbentett, hogy milyen analfabéta vagyok Pest tömegközlekedéséből... Szóval aggódj, mert jót tesz az arcbőrödnek.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nővérem pesti egyetemista, már csak ragadt rám valami a havi 2x-i látogatásból
Szerk: Shaun 2009-09-14 14:51:39
beküldve: 2009-09-14 14:50:41
(#2598) Mikami: Ne félj, a metrónál tényleg nincs egyszerűbb dolog...
Beszélek én, amikor pont két napja szálltam fel rossz felé tartó szerelvényre...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
nem azt mondtam hogy gügye vagyok, ( ) hanem hogy nehézkés lesz mind1 xD
Mikami: az Örsön átszállsz a metróra (a pirosra, nem mintha más menne onnan), még az irányt se tudod elrontani (max ha véletlenül egy garázsba menő szerelvényt választasz, de az csak feltűnik, hogy egyedül akarsz utazni) és utána a megjelölt állomáson leszállsz lehet ez pl astoria vagy kossuth lajos tér
nem egy mission impossible
nem egy mission impossible
hát én HÉV-el mennék az Örs-ig onnan meg el vagyok veszve (kis túlzással) >_< De ha Szerdáig kitaláljátok akkor nap alatt már csak meg tudom szervezni az útvonalat
Szerk: Shaun 2009-09-14 14:11:50
Én spec. a Margit-szigetet preferálnám mert ennyien csak ott férünk el kitiltás meg minden balhé nélkül
Balhé nélkül mi a poén? Margitszigeten amúgy sem lehet óriáspárnával csatázni, vagy kártyával célbadobálni. (utóbbi nem mintha annyira hiányozna, de a pénz mindig jól jön^^)
Persze ha tényleg nagyon sokan leszünk és a többség megszavazza, akkor mehetünk.
Zabi!!!!!!!! De jó, már hiányoztál a cyber-mamádnak!
Elnar: sajnálom, hogy nem jössz.
Ivi: ott a pont, nem én vagyok a hentai-szakértő
jóccak
holnap-holnapután azért lassan télleg komolyan el kéne kezdeni szervezni a következő talit, hogy pontosan hol-mikor-hogyan-miért-kivel no meg a többi kérdésre is választ kapjunk
holnap-holnapután azért lassan télleg komolyan el kéne kezdeni szervezni a következő talit, hogy pontosan hol-mikor-hogyan-miért-kivel no meg a többi kérdésre is választ kapjunk
hát...szerintem...azzal a módszerrel amit a teázóban csináltam...azért lehet h megemlíthetnéd
nah ez sok volt így...megyek aludni...
nah ez sok volt így...megyek aludni...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-13 22:55:40
mert itt kettőtökről volt szó
és amúgy is nem yaois lenne a helyzet, szal Yavent sajnos így nem tudjuk megemlíteni, még a végén kikérné magának
és amúgy is nem yaois lenne a helyzet, szal Yavent sajnos így nem tudjuk megemlíteni, még a végén kikérné magának
bizony...sőt...Miho olyasmit is említett h ha hideg lenne akkor "ők" fognak melegíteni
khm...miért hagyod ki Yavent?
khm...miért hagyod ki Yavent?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-13 22:44:19