Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Am. meg ha amúgyis fel kell kelned, akkor már simán el tudsz jönni délben.
(Sajnos) így van, maximum annyi lehet a dologból, hogy gitárral a hátamon érkezem, mert valószínű nem lesz időm hazavinni...Szerk: Most esik le... Két falat között sem szabad beszélni. A túl aktív élet is rosszat tesz ám, nem csak a túl passzív.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-09-14 21:08:30
köszi Yaven ^^
akkor szerintem innentől kezdve el van döntve h MOMOTARO az első állomás
akkor szerintem innentől kezdve el van döntve h MOMOTARO az első állomás
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Yoroi: Evés közben nem illik szocializálódni, olyankor tele van a szád.
Ez igaz, de két falat közben meg lehet szólalni. Am. meg ha amúgyis fel kell kelned, akkor már simán el tudsz jönni délben.
Yaven: Nem, én igazság szerint délben aludni akarok... Mondjuk igaz, hogy nem illene itt keseregnem... Szóval abba is hagyom.
Valójában megkérdeztem anyámat, hogy mikor megyek először ,,gitártanárhoz"... Szombaton délelőtt. Szóval végleg ki van lőve, hogy délig alszom...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
de pedig délben kell szocializálódni hiszen enni is kell valamikor...
Mondjuk Te? A dél is gyönyörű...a maga nemében. Am. meg örülj neki, hogy még többet lehetsz velünk!
Ki akar szombat délben szocializálódni...? A három olyan gyönyörű volt...
A tömegközlekedési eszközökkel pedig szimplán az a problémám, hogy koszosak, büdösek, majdnem tropáramentek már, zsúfoltak is... Ergo nem lehet rajtuk aludni.
A tömegközlekedési eszközökkel pedig szimplán az a problémám, hogy koszosak, büdösek, majdnem tropáramentek már, zsúfoltak is... Ergo nem lehet rajtuk aludni.
Meg mindenki, akinek van egy kis esze. Aludni jó.
Szerk:Mindenképp jobb, mint tömegközlekedni.
Szerk:Mindenképp jobb, mint tömegközlekedni.
Aludni jó, de néha szocializálódni sem árt. ;) És mi bajod a koszos, büdös, majdnem tropárament, zsúfolt tömegközlekedési eszközökkel?
Hárdteknó: szombat délben csak Te, Dz és néha Miho alszik.
Meg mindenki, akinek van egy kis esze. Aludni jó. Szerk:Mindenképp jobb, mint tömegközlekedni.
Szerk: Háté 2009-09-14 20:37:50
beküldve: 2009-09-14 20:29:38
(#2654) Elvileg szombaton nem fog esni az eső és kellemes idő lesz. Akkor tényleg mehetnénk a Margitszigetre. (Meg talán előtte útba ejthetjük a Momotarót. )
Szerk: Yaven 2009-09-14 20:34:45
Szombat délben
Ilyen időpont nincs... Olyankor az ember alszik.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
ööö...szerintem az a mostani volt...de végül is ott is találkozhatunk...bár ezt még korai eldönteni...még csak hétfő van
Én speciel kávéra. ]
Énis ezt mondanám...Naszóval akkor:Szombat délben az astoriánál találkozunk/tok vagy az is módosult??
meh....
NA na még mi fog folyni? mire gondoltatok? na mondjátok???
Én speciel kávéra. Szükségetek lesz rá, ha ti is hajnali háromkor fogtok kelni. Margitéknál nem lehet csak úgy aludni.Áhhh... Kifogás Of The Year... Mekkora jó vagyok.
Miért én tényleg Miho-ra gondoltam nem pedig Arra
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-14 19:26:24