Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Csütörtök estig Pontos hely meg idő kéne
szívás.nekem meg az anyám azt találta ki, hogy egész héten feküdhete az ágyban. Nem tudom, hogy ki szív jobban.
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-15 16:28:48
A Kossuth téri metrómegálló felső részénél találkozunk, és majd odavezetünk ne akarj többet tudni...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Csütörtök estig Pontos hely meg idő kéne
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-15 16:26:53
akkor fél 12 =P
de valaki adjon útbaigazítást mert nem tudom mi az a szörcs. (na jó tudom, de most ti adjatok infót xD)
de valaki adjon útbaigazítást mert nem tudom mi az a szörcs. (na jó tudom, de most ti adjatok infót xD)
* fejét verdesi a falba*
Momotaro Ramen: (ha jóra kerestem rá).
meh....
akkor fél 12 =P
Hárdteknó: szombat délben csak Te, Dz és néha Miho alszik.
az elit
HT: te egyre szimpatikusabb vagy
-
beküldve: 2009-09-15 16:19:01
(#2671) Szombaton Momi? És leszenk újoncok? Akkor megismerkedhetnek a gyilkos pincérnővel, hehe. És kik azok, akik bátorkodnak csatlakozni újoncként?
És ne délelőtt talizzunk, az nekem mindig necces, vagy kora ebédre (konkrétan: fél 12 körül) menjünk oda, vagy 4kor, máskülönben tömegnyomor van, mint legutóbbb tapasztaltuk.
És ne délelőtt talizzunk, az nekem mindig necces, vagy kora ebédre (konkrétan: fél 12 körül) menjünk oda, vagy 4kor, máskülönben tömegnyomor van, mint legutóbbb tapasztaltuk.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-09-15 16:15:22
(#2670) Mikami: nem leszel egyedül újjonc mert Hardtecnó is ott lesz. én viszont nem mert anya azt mondta hogy egész héten feküdnöm kell.(Hahaha megelőztelek mert előbb kaptam el a H1-N1-et muhahahaaa.{anya azt mondta hogy elvileg az[anya gyerekorvos]}).
3.Google szörcs
3.Google szörcs
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-15 16:20:20
DÉLELŐTT!
Na, ilyen tényleg nincs, senki ne próbálja velem elhitetni... A "szombat délelőtt" és a "találkozó" egy mondatban valami tagadószó nélkül nem létezhet.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-09-15 15:10:44
(#2668) 1: Mi van?
2: Mi van?
3: Mi az a Momotaro?
4: Hol van?
5: Akkor ott találkozunk? 5/1: Ez végleges?
6: Mikor? Az én véleményem: DÉLELŐTT!
Aki délben még alszik az lusta hagyjuk őket aludni
2: Mi van?
3: Mi az a Momotaro?
4: Hol van?
5: Akkor ott találkozunk? 5/1: Ez végleges?
6: Mikor? Az én véleményem: DÉLELŐTT!
Aki délben még alszik az lusta hagyjuk őket aludni
Szerk: Shaun 2009-09-15 15:52:28
Momotaro esetében a Kossuth Lajos téri metrómegálló kijáratánál szoktunk találkozni.
beküldve: 2009-09-14 21:37:41
(#2666) Főleg, ha tudsz is rajta valamit játszani!
Mivel aznap lesz az első fejtágításom a témában, nem hiszem, hogy sok mindennel tudnék előrukkolni... Random pengetésre való Queen éneklés prímán megy, azt kipróbáltam...Yoroi: Igazi művész vagyok, zsetonnal működök, úgyhogy ha szeretnél igazi zenei orgiát élvezni, mindenképp adakoznod kell majd. De ne félj, engem nem kell megdobálni, elég, ha odaadod.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
hát én másra szoktam költeni de talán most kivételt teszek és adakozok
Gravity is a habit that is hard to shake off.
A túl aktív élet is rosszat tesz ám, nem csak a túl passzív.
Erről Miho tudna beszélni...
Am. ha hozod a gitárod, az még jobb! Főleg, ha tudsz is rajta valamit játszani! Ki tudja, még pénzt is gyűjthetsz, ha Yoroi adakozó kedvében van.