Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Csütörtök estig Pontos hely meg idő kéne
szívás.nekem meg az anyám azt találta ki, hogy egész héten feküdhete az ágyban. Nem tudom, hogy ki szív jobban.
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-15 16:28:48
A Kossuth téri metrómegálló felső részénél találkozunk, és majd odavezetünk
ne akarj többet tudni...
ne akarj többet tudni...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Csütörtök estig Pontos hely meg idő kéne
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-15 16:26:53
akkor fél 12 =P
de valaki adjon útbaigazítást mert nem tudom mi az a szörcs. (na jó tudom, de most ti adjatok infót xD)
de valaki adjon útbaigazítást mert nem tudom mi az a szörcs. (na jó tudom, de most ti adjatok infót xD)
* fejét verdesi a falba*
Momotaro Ramen: (ha jóra kerestem rá).
meh....
akkor fél 12 =P
Hárdteknó: szombat délben csak Te, Dz és néha Miho alszik.
az elit
HT: te egyre szimpatikusabb vagy
-
beküldve: 2009-09-15 16:19:01
(#2671) Szombaton Momi? És leszenk újoncok? Akkor megismerkedhetnek a gyilkos pincérnővel, hehe.
És kik azok, akik bátorkodnak csatlakozni újoncként?
És ne délelőtt talizzunk, az nekem mindig necces, vagy kora ebédre (konkrétan: fél 12 körül) menjünk oda, vagy 4kor, máskülönben tömegnyomor van, mint legutóbbb tapasztaltuk.
És kik azok, akik bátorkodnak csatlakozni újoncként?És ne délelőtt talizzunk, az nekem mindig necces, vagy kora ebédre (konkrétan: fél 12 körül) menjünk oda, vagy 4kor, máskülönben tömegnyomor van, mint legutóbbb tapasztaltuk.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-09-15 16:15:22
(#2670) Mikami: nem leszel egyedül újjonc mert Hardtecnó is ott lesz. én viszont nem mert anya azt mondta hogy egész héten feküdnöm kell.(Hahaha megelőztelek mert előbb kaptam el a H1-N1-et muhahahaaa.{anya azt mondta hogy elvileg az[anya gyerekorvos]}).
3.Google szörcs
3.Google szörcs
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-15 16:20:20
DÉLELŐTT!
Na, ilyen tényleg nincs, senki ne próbálja velem elhitetni... A "szombat délelőtt" és a "találkozó" egy mondatban valami tagadószó nélkül nem létezhet.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-09-15 15:10:44
(#2668) 1: Mi van?
2: Mi van?
3: Mi az a Momotaro?
4: Hol van?
5: Akkor ott találkozunk? 5/1: Ez végleges?
6: Mikor? Az én véleményem: DÉLELŐTT!
Aki délben még alszik az lusta
hagyjuk őket aludni
2: Mi van?
3: Mi az a Momotaro?
4: Hol van?
5: Akkor ott találkozunk? 5/1: Ez végleges?
6: Mikor? Az én véleményem: DÉLELŐTT!
Aki délben még alszik az lusta
hagyjuk őket aludni
Szerk: Shaun 2009-09-15 15:52:28
Momotaro esetében a Kossuth Lajos téri metrómegálló kijáratánál szoktunk találkozni.
beküldve: 2009-09-14 21:37:41
(#2666) Főleg, ha tudsz is rajta valamit játszani!
Mivel aznap lesz az első fejtágításom a témában, nem hiszem, hogy sok mindennel tudnék előrukkolni... Random pengetésre való Queen éneklés prímán megy, azt kipróbáltam...Yoroi: Igazi művész vagyok, zsetonnal működök, úgyhogy ha szeretnél igazi zenei orgiát élvezni, mindenképp adakoznod kell majd. De ne félj, engem nem kell megdobálni, elég, ha odaadod.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
hát én másra szoktam költeni de talán most kivételt teszek és adakozok
Gravity is a habit that is hard to shake off.
A túl aktív élet is rosszat tesz ám, nem csak a túl passzív.
Erről Miho tudna beszélni...
Am. ha hozod a gitárod, az még jobb! Főleg, ha tudsz is rajta valamit játszani! Ki tudja, még pénzt is gyűjthetsz, ha Yoroi adakozó kedvében van.