Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Semmi különös, tart a titoktartási fogadalom, amit Mihonak tettem, meg ugye féltem az életem.^^
Mikami: 40-45 év körüli férfiakra számíts pedofil beütéssel. Ennél csak jobb lehet, amit majd látsz.
Mikami: 40-45 év körüli férfiakra számíts pedofil beütéssel. Ennél csak jobb lehet, amit majd látsz.
beküldve: 2009-09-15 19:03:38
(#2691) Mellesleg kik jönnek? És melyik korosztály lesz többségben? xD
(ilyeneket jó ha előre tud az ember).
De tőletek kitelik hogy hazudtok hogy aztán jól meglepődjek
(ilyeneket jó ha előre tud az ember).
De tőletek kitelik hogy hazudtok hogy aztán jól meglepődjek
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-15 19:03:48
Ennél már csak az lesz jobb, ha Dz.................
ugye, Miho?
mi?
most keltem dui szunyókálásból (szobatársam rám ugrott...) és az agyszintem 0. szóval mit oltottatok rám, v mivan?
-
Nem a kifutás fizetés nélkülön volt a hangsúly, amúgy meg ha yaoival kergetnek gyorsabb vagyok a villámlépésnél is o.o
A bárd meg többi mellékszereplő mellékes xD
A bárd meg többi mellékszereplő mellékes xD
Te tényleg képes lennél az első fórumtalidon fizetés nélkül távozni? Baka Mikami! Am. is a szakács bácsi bárdja elég élesnek tűnt, a pincérnéni meg elég elszántnak, hogy utánad fusson vele.
Fisi: Kíváncsian várom a képeket. Ennél már csak az lesz jobb, ha Dz.................
Fisi: Kíváncsian várom a képeket. Ennél már csak az lesz jobb, ha Dz.................
ugye, Miho?
Várj de akkor mikor lesz vége? xD *előre fogja a fejét*
hm. 22:00? xD
Befogjátok a szemünket? Arra nincs szükség ha hardcore yaoi-ról van szó. Ugyanis kifutok abból a Momotaroból vagy mi xD
hm. 22:00? xD
Befogjátok a szemünket? Arra nincs szükség ha hardcore yaoi-ról van szó. Ugyanis kifutok abból a Momotaroból vagy mi xD
Szerk: Shaun 2009-09-15 17:48:56
beküldve: 2009-09-15 17:39:57
(#2686) Nem, csak kettőt...de az hardcore yaoi lesz a kucsug osztálytársainkról. Ha addigra kész lesz valami, hozom. Kiskorúaknak befogjuk majd a szemét De a pincérnénitől megkérdezzük, hogy hogy tetszik neki. Talán aztán nem akar majd kidobni.
És a délelőtt tényleg csak arra jó, hogy az apró kis hülyeségeket lerendezzük, aztán ebéd után hátradőljünk, hog végre vége.
És a délelőtt tényleg csak arra jó, hogy az apró kis hülyeségeket lerendezzük, aztán ebéd után hátradőljünk, hog végre vége.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Tudjuk, meg még 5 rajzot is csinálsz mellette délelőtt...
Am. sztem a délelőtt fogalma nem létezik; jobb esetben az ember felébred 10-11 környékén; az a reggel, aztán mikorra elkészül minden apró dologgal, már dél is van!
Suli esetén pedig szintén reggel kel (csak korábban), majd az iskolában bekómázik hosszú órákra, mire meg kiszabadul onnan; már délután van!
Szerk: Yaven 2009-09-15 17:33:44
Nincs az korán, addigra már hazaérek az úszásból, úgy, hogy előtte boltban is voltam.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
H1N1 miatt.
Ha az, akkor az átmegy rajtad 3-4 nap alatt... Csütörtökre semmi bajod nem lesz.
Akkor most fél 12 az időpont, és a K.L. téri metrómegálló a cél..? Ez emberkínzás, komolyan. Akár énekelni is lehetne, hogy...
Ájm dzsaszt a púr boj, nóbádi lávz mí
Híz dzsaszt a púr boj from a púr femilííí
Szper him hisz lájf from tisz monsztroszitiii
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
én nem erre írtam... hanem arra hogy kérted hogy mondjam meg ki szív jobban azt hittem arra írtad a hurrá-t mind1...
szia, jobbulást!
szia, jobbulást!
Szerk: Shaun 2009-09-15 16:42:53
DEHOGY KÉRTEM, AZT KÉNNE MÉG HOPGY IDE JÖJJENEK VADIDEGENEK ÉS A TORKOMAT VIZSGÁLGASSÁK KHH.... BOCSÁNAT A TOROKVÁLADÉKOMAT.
Nade most megyek csácsá.
Nade most megyek csácsá.
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-15 16:42:35
Nem csak a nőveremmel irogatom és én csak dirigálok neki hogy mit kell irnia. HIvta anya az ANTSZ mondták hogy 3 ostályból több mint 10 tanuló hiányzik és valószinű hogy a H1N1 miatt. Kérdezték hogy nem tud e valakit akitől mintát vehetnének és meg tudják, hogy tényleg az. Igen1-et biztosasn tud, ezért biztosan kiderül, hogy biztos e az. Hurrááá!:
meh....
az ágyból fórumozol?
de amúgy sajnálom =( de biztos H1N1? Azt hozd már be a suliba is, és akkor bezárják amíg el nem múlik mindenkinél =P
de amúgy sajnálom =( de biztos H1N1? Azt hozd már be a suliba is, és akkor bezárják amíg el nem múlik mindenkinél =P
jó, akkor nyíltan megmondom hogy örülj: Te hatalmasat szívsz!
Szerk: Shaun 2009-09-15 16:30:07