Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Katt rá!: és ott vannak az adatok
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Hehe *kissé zavartan jelentkezik* Én is meg 11 *hehe* és hát nem zavar az idősebb társaság...
...még XD aztán ha bejátszik majd a bdsm akkor majd sírhatol XD
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
ne légy lusta Yaven mert az megárt az egességnek!
A lustaság fél egészség... Nem árthat neki. Lustának lenni jó, és szerves összeköttetésben van az alvással, ami szintén jó, ergo nem lehet rossz.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Shaun 2009-09-17 16:41:11
Hehe *kissé zavartan jelentkezik* Én is meg 11 *hehe* és hát nem zavar az idősebb társaság...
Yaven: Mivel te haver vagy azért mondom: ne légy lusta Yaven mert az megárt az egességnek! MIért is mondom?::
Yaven: Mivel te haver vagy azért mondom: ne légy lusta Yaven mert az megárt az egességnek! MIért is mondom?::
Könnyen meg tudod nézni Mikami képére kattintva.... De ezt már úgy is tudod!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-09-17 16:29:17
Szerk: Shaun 2009-09-17 16:46:15
beküldve: 2009-09-17 12:32:22
(#2745) Mikami, te pontosan hány éves is vagy, hogy anyukád nem mer elengedni egy délutánra otthonról? Bocsi a kérdést, de tényleg eléggé fura a szülőd gondolkodásmódja. Am. meg nem lehetne megoldás, ha beszélhetnénk vele az érdekedben? Hol laksz? Esetelg a tali keretében elmehetnénk érted. Akokr látná mindenkin, hogy nem 40-50 éves pedofil férfi.^^
Zabi: Neee gyermekem!! Muszáj jönnöd! Én is küzdök az influenza/nátha ellen; már amennyire lehet. (Ma mondjuk a mögöttem ülő állandóan köhögő csaj ellen csak a csúnyán nézést tudtam bevetni... ) Egy szó mint száz: Gyógyulj meg!!!
Elnar, alister: örülök, hogy úgy néz ki, hogy legalább ti tudtok jönni.
Na de várjunk csak...megint túl nagy arányban lesznek a fiúk
Yoroi: megtudakoltad már Kamitól, hogy fog-e jönni? Usagi-chan is jöhetne.
Zabi: Neee gyermekem!! Muszáj jönnöd! Én is küzdök az influenza/nátha ellen; már amennyire lehet. (Ma mondjuk a mögöttem ülő állandóan köhögő csaj ellen csak a csúnyán nézést tudtam bevetni... ) Egy szó mint száz: Gyógyulj meg!!!
Elnar, alister: örülök, hogy úgy néz ki, hogy legalább ti tudtok jönni.
Na de várjunk csak...megint túl nagy arányban lesznek a fiúk
Yoroi: megtudakoltad már Kamitól, hogy fog-e jönni? Usagi-chan is jöhetne.
Ivi: mi volt tegnap az Animaxon este a Naruto előtt? Úgy nézett ki, mintha Pokémon lett volna, csak hiányzott a pika-pikázás
beküldve: 2009-09-17 11:17:57
(#2744) Ahogy az lenni szokott beteg lettem , tehát lehet hogy nem tudok menni !
viszont gépezhetek délben !xD
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Elnaaaar!!!
Jaj de jó!
ha minden igaz Kossuth téri metrómegálló...elvileg délben, hacsak le nem szavazzák a délig alvók...
De én most fogok aludni... Jó éjt mindenkinek^^
Jaj de jó!
ha minden igaz Kossuth téri metrómegálló...elvileg délben, hacsak le nem szavazzák a délig alvók...
De én most fogok aludni... Jó éjt mindenkinek^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-16 23:26:27
beküldve: 2009-09-16 23:21:41
(#2742) Hörrmorr!
Tudok menni szombaton, mégha csak pár órára is :) Hova is pontosan?
Tudok menni szombaton, mégha csak pár órára is :) Hova is pontosan?
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Jó de még változhat
(remélem bár hiába)
(remélem bár hiába)
Már alig várom a szombatot!!!*____*
És azon belül pedig egy dolog még inkább vársz ...
Ezzel kapcsolatosan meg, Yoroi: sztem vannak azért ötletek, hogy mi is fog történni a Margit-szigeten
Amit eddig nagyjából sikerült egyeztetni:
Délben (?) találkozunk a Kossuth téri metrómegálló előtt és elzarándokolunk a Momotaróba s onnan a Margit-sziget felé vesszük az irányt. Hogy mit csinálunk ott/azután azt még nem tudni.
Délben (?) találkozunk a Kossuth téri metrómegálló előtt és elzarándokolunk a Momotaróba s onnan a Margit-sziget felé vesszük az irányt. Hogy mit csinálunk ott/azután azt még nem tudni.
ez a véleménye az internetről megismert emberekről. hogy mind pedofil vagy drogos
*nagyon erősen visszafogja magát*
Akkor szombaton mi, hol és mikor lesz?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-09-16 22:17:14