Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
miből gondoltátok hogy nem hím vok? ><
Érdekes én nősténynek néztelek :S
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Pl a nevednek lányos hangzásából, meg abból hogy úgy fognak, hogy a 14 éves kislányokat se ennyire.
... Jól értettem: egy idősebb lánnyal elmehetsz bárhová, de bandázni egyedül, azt nem? khm...
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-09-18 19:33:45
Ez rejtély, de én is meg voltam róla győződve...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
aztán nem hogy soha többé de 1 hónapig a fórumon se beszélhetünk mert eltilt a géptől
úgyis mind1 holnapira már úgy se tudok menni. aztán majd meglátjuk hátha Marykével elenged mert hát ő ugye nagylány már...
úgyis mind1 holnapira már úgy se tudok menni. aztán majd meglátjuk hátha Marykével elenged mert hát ő ugye nagylány már...
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-18 19:26:22
én azt hittem nőstény, elnézést
hím, 15. félj Mihótól...
a hogyan gyere el probléma egy lehetséges megoldása: amikor nincs senki az ajtó közelében egyszerűen kisétálsz, majd amikor már mentél 2 utcasarkot írsz mamádnak, h elmentem, majd jövök. aztán kikapcsolod a telód. amikor hazaérsz megmutatod a pupillád, h nem szívtál, a karod, h nem szúrtad magad, és rálehelsz, h nem ittál. utána megmutatod a képeket, amiket momotaroban csinálktál, h milyen édesen ettetek, majd a margitszigeteseket, h milyen jót dumcsiztunk. aztán jó8 mama és lefexel aludni.
meg kell nevelni a szülőket
-
Szerk: ∂z 2009-09-18 19:22:26
az offodra: hehe... valóban =D
Hárdteknó: ha azt csinálnád, akkor ketrecbe is zárnának
Ez sajnos nagyon lelombozó...Mindenesetre ne légy ennyire pesszimista! A pohár sosem teljesen üres, az alján mindig marad pár csepp... Ha Maryke társaságában elengednek (márpedig ezt olvastam, remélem jól olvastam...), akkor amikor ő megy, te is mész majd, nem..?
Ez egyébként rohadt idegesítő tud lenni... Amikor az a pár csepp szemez veled, hergel, és te megpróbálod meginni, de az összeset soha nem sikerül...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
az lesz mert azt mondta ha ismerem személyesen , név szerint, tudom őket jellemezni tudom hogy nem drogosok és narkósok és tudom hova visznek akkor mehetek. ÉS ha egy gödöllőivel megyek akkor rendben van. Mondtam neki hogy pfff te is értelmes vagy, egyedül nem mersz elengedni de egy 7.-es csajjal aki kb ugyanannyit tud róluk mint én vele igen -_-
(na jó nem így fogalmaztam)
aszem soha sem találkozunk.
Hárdteknó: ha azt csinálnád, akkor ketrecbe is zárnának, és onnan csak suliba mehetek és amint hazajövök visszazár
(na jó nem így fogalmaztam)
aszem soha sem találkozunk.
Hárdteknó: ha azt csinálnád, akkor ketrecbe is zárnának, és onnan csak suliba mehetek és amint hazajövök visszazár
Szerk: Shaun 2009-09-18 18:34:52
Azért próbálkozni próbálkozhatnál. Viszont bocs, de holnap délelőtt nem fogok tudni kimenni érted Gödöllőre. Mi lenne, ha Marykével összehaverkodnál, és utána már mondhatnád, hogy sulis ismerősöddel mész?
A dél Kossuth maradt ugye?
Énis mindenképp mennék, viszont délre nem valószínű, hogy odaérek... Most kivételesen nem azért, mert aludni fogok, hanem mert jobb karom a gravitáció hatására közeli kapcsolatba került a földdel, melyet atyáink vérükkel védelmeztek (konkrétan estem egy k_rvanagyot), és lehet, hogy elkéne néznem esztékába, vagy valahova vele, mert iszonyatosan fáj... Ezt pedig délig nem fogom megoldani, az 100... Bár annyira mégsem szörnyű, szóval lehet, hogy a fásli + izomlazító megoldja...De ha esetleg mégse, akkor nagyon kedves lenne valakitől, ha dobna egy mobilszámot, hogy tudjam, hogy hol tudom utolérni a csoportot...
Mikami: Érted felkelek, együtt vagyunk bilincsbarik... Ha nem engednek el, elhozlak a vállamon. Erről se lehet szó?
mondani könnyű, ilyen nem fog megtörténni hogy elmehetek. soha, mert te nem ismered őket. SOHA
áhh ne mondj butaságokat...
a szüleid majd csak megbékélnek
Én is ezt hittem s lám, majd minden fórumtalira mehetek.
a szüleid majd csak megbékélnek
Én is ezt hittem s lám, majd minden fórumtalira mehetek.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-18 18:11:18
beküldve: 2009-09-18 18:09:15
(#2785) ne fáradjatok -_- úgy se engednek el. aszem 18 éves koromig a fórum marad csak
egyelőre ez a program...meg a hely, időpont stb...
Yaven: Ááá Gödöllőre kéne menni Mikamiért?? Végül is reggel öttől szabad vagyok XD
Zabi: Meg kell gyógyulj! Reggel már jobban leszel
Yaven: Ááá Gödöllőre kéne menni Mikamiért?? Végül is reggel öttől szabad vagyok XD
Zabi: Meg kell gyógyulj! Reggel már jobban leszel
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-18 18:09:19
beküldve: 2009-09-18 17:36:05
(#2783)