Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-09-20 20:00:53
(#2828) Jaj de nagy a szátok. Pedig fogadni mernék, hogy egyikőtök kedvenc szereplőjének sincs annyi női rajongója, mint a mellékszereplő Mattnek.
Yoroi: akkor el tudnád küldeni a képeket mailben?
De kijavítalak ez csak másfél perc
1 perc 45 másodperc. Azért ez szerintem már komoly főszerep, sok értelme volt őt elnevezni, hátteret kreálni neki, kiérdemelte azt a 8 képkockát, ezt az egy és háromnegyed percet, szerepe mély nyomott hagyott mindannyiunkban, meghatott minket, szívünkbe markolt. Én Matt fan lettem.I <3 MATT!
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-09-20 19:44:10
köszi Yaven! ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Nekem is továbbítsd akkor már Fisi mellett légyszi.
Hárdteknó: Öri hari.
Csak a te kedvedért, mert tudom, hogy még fáj a "lépcsőn leesés helye" : [Link] Mondjuk nekem az angol szinkronja sokkal jobban tetszett.
Hárdteknó: Öri hari.
Szerk: Yaven 2009-09-20 19:35:52
Jövőhéten mit szólnátok egy ugyanígy szombatra eső talira?
Mindenképp megjelennék, kivéve ha Debrecen környékén lesz, vagy éppen az említett településen. Ott sokat esik a hó. Még akkor is szokott, amikor nem. (bocs, ha valaki van onnan... De eddig egyszer voltam ott, és akkor esett a hó. Ismerősöm azt mondta, hogy már nem is esik, de még akkor is esett. Ennyi hó meg nekem sok, hiába fehér.)Amit mindenképp megteszek az az, hogy kipihenem magam jövő szombatra. A mostani félholt állapotomról svéd sátánisták tehetnek (meg az, hogy zenehallgatás közben nem figyelek az órára...), de ők nem adnak ki albumot minden héten, szóval elvben semmi akadálya nincs annak, hogy eleget aludjak... Szóval talán, ha a bolygók állása is kedvező lesz, akkor nem leszek olyan, mint egy zombi, és végre meg is fogok szólalni. Itt már nem aludtam el, szóval javuló tendencia az mindenképp van.
Yoroi kérdése engem is érdekelne. Megkérdeztem anyukámat, és ő azt mondta, hogy egy popénekes. De ezt nem hiszem el, popénekesek nem hordanak búvárszemüveget.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
sajna 85 kép lett és az kicsit sok...
Fiszinek kéne továbbítani h kirakhassa az új fórumtalis képekhez
Ki az a Matt?
Fiszinek kéne továbbítani h kirakhassa az új fórumtalis képekhez
Ki az a Matt?
Szerk: Yoroi 2009-09-20 19:28:12
Természetesen benne vagyok. Akkor Fisivel majd csinálunk Neked vmi utó-szülinapi sütit is.
Yoroi: Mi van a fényképekkel? Látni szeretném, hogy mi történt, miután elmentünk.
Yoroi: Mi van a fényképekkel? Látni szeretném, hogy mi történt, miután elmentünk.
Szerk: Yaven 2009-09-20 19:13:07
semmit nem szólnánk mert ez már természetes...
és hol tartanánk meg?
és hol tartanánk meg?
Ehhh, tényleg úgy volt. Upsz. Majd jövőre.
Jövőhéten mit szólnátok egy ugyanígy szombatra eső talira?
beküldve: 2009-09-20 18:50:40
(#2819) Boldog születésnapot Miho-chan!Úgy volt hogy együtt ünnepeljük de majd legközelebb!
beküldve: 2009-09-20 18:26:53
(#2818) Fhuh... Ez egy igazán emlékezetes előszülinapi/szülinapi fórumtali(és LAO) volt. Minden résztvevőnek köszönöm, hogy eljött, az érintettnek a szép ajándékot, kollektíven mindenkinek a jókedvet!^^ Imádlak Titeket!<3
há nem nagyon részletezném, de Miho 20. szülinapjára kapot tőlem egy felcsatolhaó dákeszt. télleg. ha nagon akarsz kap6sz képet is, de sztm nem vysz erre. még tart a tali. miho, dz, elnar, yaoi(mármint yoroi)
-
Mifene?Csak nem te is lebetegedtél? Asszem ezen a hétvégén sem találkozunk...*Éljenéljenélj en!!!*Úúúgy sajnálom!
meh....