Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Szerk: Yoroi 2009-09-25 21:40:45
Muhahahaaaa! Meg van még két telefonszám! Aztán ne csodálkozzatok ha rejtett számról felhív valaki eltorzított hangon és a Kira ügyről kérdez titeket
Nem csodálkozni fogok , megkérdezem mi a neved és hogyan betűzöd ......
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-09-25 21:32:05
akkor átveszem tőled a szerepet...az én hülyeségtűrésemnek nincs ismert határa
Muhahahaaaa! Meg van még két telefonszám! Aztán ne csodálkozzatok ha rejtett számról felhív valaki eltorzított hangon és a Kira ügyről kérdez titeket
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-25 21:27:17
beküldve: 2009-09-25 21:21:03
(#2885) Ja igen, az ingyenesség fontos szempont!
Bocs de nem bírtam tovább a két debil egyszarvút...az én hülyeségtűrésemnek is van határa XD
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-09-25 21:16:57
(#2884) Igen??? Akkor lehet megyek én is!
Közel van és az út sem kerül pénzbe =)
Közel van és az út sem kerül pénzbe =)
MIANEVED?!
Akkor ti is jöttök a J-Cult Festre? ^^ Én már remélhetőleg 10-től ott leszek, szal remélem összefutunk.
Viszont szeretnék kérni telefonszámot egy embertől, akinél biztosan lesz mobil, megérdeklődni, hogy merre jár a csipet-csapat. ^^
Az enyém:
Viszont szeretnék kérni telefonszámot egy embertől, akinél biztosan lesz mobil, megérdeklődni, hogy merre jár a csipet-csapat. ^^
Az enyém:
06/30-928-2512
Valószínűleg én is tíztől leszek ott bnőmmel együtt , úgy hogy össze futhatunk a kapunál.
06309749687
A Nyugatitól kb két villamosmegálló a Blaha fele.
Úgy tudom ingyenes...
Úgy tudom ingyenes...
beküldve: 2009-09-25 21:03:31
(#2881) Belépő oda van? Nyugatitól pontosan mennyit kell a helyszínre BKV-zni???
MIANEVED?!
beküldve: 2009-09-25 21:00:16
(#2880) Akkor ti is jöttök a J-Cult Festre? ^^ Én már remélhetőleg 10-től ott leszek, szal remélem összefutunk.
Az enyém:
Az enyém:
06/30-928-2512
4-6os villamos Király utcai megállójában délben (?)
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Van fogalmatok róla hogy az milyen messze van ?
Na nem baj ,majd oda trolizok .
Szerk: Zabpehely 2009-09-25 21:00:25
Szerintem a 4-6-os villamos Király utcai megállójában találkozzunk, ha már úgyis arrafelé van Zabi sulija. Időpontnak megfelel a dél. Ki mit szól hozzá?
Tehát 12, Király utcai megálló. Oké. Mondjuk jobb lenne később, de akkor majd máskor ebédelek. (késő van már átszervezni)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
vááá megismerem Envyt is ^^
Őőő bővebben?
Mikor hol, hova mentek stb.
MIANEVED?!
Yaven: Most még nem fekhetek le, megy a Barátokközt... De aztán lassan tényleg elmegyek aludni, megfogadtam, hogy kialszom magam...
Pedig pont ma kaptam kölcsön a Völkerballt... Meg akartam nézni még ma este...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
vááá megismerem Envyt is ^^
beküldve: 2009-09-25 20:47:10
(#2874)