Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Jó ötlet, de remélem azért többen leszünk és nem kell majd végig egy Detektív Conan fan mellett ülnöm.
By the way, holdfényeseknél láttam kb 20 centis Decetive Conan figurát!!!! WÁÁÁÁ!
(és tökre nem olyan a szeme, mint az animében)
Sajnos idáig úgy fest, hogy most nem lesz...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Miyavi koncert
Egyik oszt. társam volt, én annyira nem bírom a japán zenét =D
Azt hiszem még mindig csak szemlélő maradok a fórumtali-szervezésben, de majd egy szép napon...
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Majd együtt belevágunk a vonatútba!
Jó ötlet, de remélem azért többen leszünk és nem kell majd végig egy Detektív Conan fan mellett ülnöm.
Am. Miho milyen volt a Miyavi koncert? És felraktad már a Dz rajzokat?
beküldve: 2009-10-01 22:57:27
(#2914) Székesfehérváron nekem is lesz jelenésem, van ez a bérletcuccom, aztán ki kell használni, ha már egy csomó pénzre lehúztam miatta anyámat... Érvényes az még egyáltalán? Lövésem nincs...
De végül is tökmindegy, ha nem az, akkor is megyek, max jegyem nem lesz, meg ilyesmi.
De végül is tökmindegy, ha nem az, akkor is megyek, max jegyem nem lesz, meg ilyesmi.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
11-én lesz a Moonlight Meidoban valamilyen japán nyelvvel kapcsolatos fejtágítás is, ilyen ismeretterjesztő cucc a kanjikról, bölcsességekről stb.
Én is szeretnék menni, csak egyedül nem szívesen vágnék bele a vonatútba.
Am. fórumtalira most hétvégén tuti nem fogok menni (márha lesz egyáltalán), mert tanulnom és cp-t csinálnom kell.
Viszont remélem, hogy a 11-ei képregénybörzén együtt fogunk "lógni".
Am. fórumtalira most hétvégén tuti nem fogok menni (márha lesz egyáltalán), mert tanulnom és cp-t csinálnom kell.
Viszont remélem, hogy a 11-ei képregénybörzén együtt fogunk "lógni".
Szerk: Yaven 2009-10-01 22:40:53
beküldve: 2009-10-01 21:18:57
(#2910) Nekem egy olyan kérdésem lenne, h Valaki tervez menni az Őszi Conra Székesfehérvárra?
MIANEVED?!
Fél Alister attól az ajándéktól :)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-10-01 15:26:07
(#2907) Van mostanában tervbe vett fórumtalálkozó, vagy Miho ajándéka kellőképpen elbátortalanított mindenkit a további összejövetelektől?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
OMG! Az nagyon égő lenne...csak reménykedhetünk, hogy ez nem fog megtörténni, ill. ajánlott a cenzúrázás is vmilyen szinten. ;)
beküldve: 2009-09-29 18:52:34
(#2905) Még nem, de ha föltöltöttem, szólok. Csak aztán a wattafakos és a lila egyszarvús képeket ne napiszaron lássuk vissza....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Fiszi, Yoroi ide töltsetek akkor!
És a fórumban jelezzétek hogy fenn van-e már.
Ha lesznek fotóim, akkor én is ide fogom nyomatni, bár én nem sűrűn járok talikra géppel.
És a fórumban jelezzétek hogy fenn van-e már.
Ha lesznek fotóim, akkor én is ide fogom nyomatni, bár én nem sűrűn járok talikra géppel.