Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Valahogy Lau hasonlata mélyebben szánt .....
Na gyerekek én egyenlőre beteg vok , majd meglátjuk holnapra renbe jövök-e .
Akkor holnap találkozunk, már naaagyon várom!^^
Amúgy a Manga Kissa a Blahánál volt, nem a Ferenciek terénél.
Azt hiszem ott pont egyben vannak a megállók. Am. ennyi tali után csak megtaláljuk egymást. 4-en már biztos leszünk, ezt jó tudni.^^
megtaláljuk egymást...
Akkor Oktogon, három óra. Ott leszek ^^
Akkor Oktogon. Melyik megálló? A Moszkvától érkező vagy afelé tartó?
Sztem inkább a villamosmegállóban kéne találkozni. És a 3 óra megfelel. Kik várhatók?
Ugye jól emlékszem, hogy a Ferenciek terénél van a Moonlight Meido?
szerk.: Hűha... miért nem ír senki?O_x Hogy lesz így holnap tali, gyerekek?^^"
Komolyra fordítva a szót: hol találkozzunk holnap? Engem se annyira vonz az előadás, ha érdekes lesz, kevés az egy óra, ha unalmas, akkor meg sok. Szóval talizzunk inkább 3 körül valahol, és teázzubk. ÍÉn most egyébként elvileg oda megyek, de asszem ma valami program van, és már beteltek a helyek...
*eleve retardáltan született...ami persze ilyen szülők mellett nem meglepő...*
Hehe...lehet, hogy a Miho-féle életed igazából csak a lila egyszarvú álma és a füstölő is neki kell...a legyek ellen...vagy mi...XD XD *teljesen elborult az agya füstölő nélkül is*
LOL. XD
Akkor ez most hogy is van? Pl., ha rajtam van a kis lila barátom, akkor Mihoshi(Miho férfi névváltozata), ha nincs rajtam, akkor meg simán Miho vagyok? Kiteljesedett a skizofréniám, mostmár láthatóvá is vált, wííí!*___*
Ha értelmetlen zagybaságnak tűnik minden amit írok, köszönjétek az ajándékba kapott indiai füstölőimnek.
Találkozzunk mondjuk fél kettőkor, és beülünk a Tanuljunk japánul előadásra is, vagy találkozzunk félháromkor/háromkor és csak simán beülünk teázni/ökörködni?^^
Enge az előadás annyira nem vonz. De ha Titeket érdekel, természetesen végigcsücsülöm, és az egyetemi óráim hatását produkálva látványosan elalszom. XD Hacsak nem valami roppant érdekfeszítő előadás lesz.*___*
olyanok lesznek mint mi