Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Ivi: Szép lenne, de nekem túl nagy falat... Talán tavasszal, a kimonón kívül minden megvan hozzá, de annak soha nem mertem még nekiállni.
A Beelzebubos Aizawát akarom elkövetni. Őt legalább száz, hogy senki nem ismeri fel, szóval senkinek nem fog feltűnni, hogy a napszemüvegem nem passzol, pl. Oldal egyébként, ahol szerepel, ha valaki látni akarja: [Link]
Mikami: Kicsit talán korán van, de ne félj, el tudod magad foglalni addig, amíg valaki nem esik be. Én Nyolc előtt biztos ott leszek. Ha dobsz telefonszámot valahogy, akkor simán össze lehet futni a kilences jegyvásárlós csapat előtt is.
A Beelzebubos Aizawát akarom elkövetni. Őt legalább száz, hogy senki nem ismeri fel, szóval senkinek nem fog feltűnni, hogy a napszemüvegem nem passzol, pl. Oldal egyébként, ahol szerepel, ha valaki látni akarja: [Link]
Mikami: Kicsit talán korán van, de ne félj, el tudod magad foglalni addig, amíg valaki nem esik be. Én Nyolc előtt biztos ott leszek. Ha dobsz telefonszámot valahogy, akkor simán össze lehet futni a kilences jegyvásárlós csapat előtt is.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
IGEN! Gyere te is 9-re, hogy tudjunk talizni!
Ivi: asszem nem Gintoki lesz, meg nem is Near, hanem valami 3. koravén.
Ivi: asszem nem Gintoki lesz, meg nem is Near, hanem valami 3. koravén.
Szerk: Yaven 2009-10-14 20:52:35
Még mindig nem jött válasz
Akinek van már jegye annak hülyeség fél 7-re odaérni?
Akinek van már jegye annak hülyeség fél 7-re odaérni?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Fú, majdnem elfelejtkeztem a hajfestékedről. Basszus, holnap kénytelenek leszünk Fisivel elmenni vásárolni (ez még nem is lenne nehézség, csak megint olyan sz@r időt mondanak, ami ma is volt). De mindent a Conért és Béla cp-jéért!
Na az nekünk megfelelő =]
De az időpontra még mindig nem válaszoltatok
Jeggyel rendelkező lelkeknek a fél 7 hülyeség? Vagy jön valaki akivel elhülyüljünk a remélhetőelg nem 4°C-ban az időt...
De az időpontra még mindig nem válaszoltatok
Jeggyel rendelkező lelkeknek a fél 7 hülyeség? Vagy jön valaki akivel elhülyüljünk a remélhetőelg nem 4°C-ban az időt...
Hungexpót elég nehéz körbefutni, max a 100-as busz vonalán körözhettek, amúgy meg van ott van az ügetőpálya is, ott még köridőt is mérnek majd nektek
Mikami: Ha az én tempómban futunk, akkor egyszer sem... Alapból úgy fogok kinézni, mint valami napiraj (ha Yaven tényleg hoz nekem hajfestéket, akkor aztán teljes lesz az élmény), nem teszek rá még egy lapáttal azzal, hogy rohangálok a Hungexpo körül. Meg el is tévednénk valószínűleg.
De egy laza 2,5-3 órás fél körben benne vagyok.
De egy laza 2,5-3 órás fél körben benne vagyok.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
hát ja kb már leszerveztem a csajjal aki jön meg az anyámmal a fél6/6-os indulást xD
szal olyan fél 7-re legkésőbb ott leszünk xD az hülyeség?
Vagy majd akkor kint maradok és figyelem a fehér hajú Gintoki (vagy mi?) klónokat.
Hányszor futjuk körbe a Hungexpot 10-ig?
szal olyan fél 7-re legkésőbb ott leszünk xD az hülyeség?
Vagy majd akkor kint maradok és figyelem a fehér hajú Gintoki (vagy mi?) klónokat.
Hányszor futjuk körbe a Hungexpot 10-ig?
Szerk: Shaun 2009-10-14 20:27:27
Lehet, hogy most mazochistának tűnök, de nekem lenne kedvem. Eléggé szar volt ez a hét, a szombatot teljesen a connak akarom szentelni, hogy végre kipihenjem/kiőrültködjem magam. Na meg az sem utolsó szempont, hogy akkor sokan lesznek még kint fényképezni. Remélem nem fogok sz@rrá fagyni. "^^
Ivi: te és a Mondos barátaid...
Ivi: te és a Mondos barátaid...
Mester, a beavatott... Detsz máj Másztör! Ömézing! (ehh, kell nekem újranézni a Sámánkirályt... Az életben nem hittem volna, hogy Basont fogok idézni)
Mikami: Gyere ötre, mint én. Futunk majd pár kört, bemelegítünk, és mire a tömeg jön, mi már nem fogunk fázni.
Mikami: Gyere ötre, mint én. Futunk majd pár kört, bemelegítünk, és mire a tömeg jön, mi már nem fogunk fázni.
beküldve: 2009-10-14 20:14:35
(#3010) Akkor kinek van kedve velem fagyoskodni a sorban kilenctől ?
Csábító ajánlat , gondoljátok meg !(;
Csábító ajánlat , gondoljátok meg !(;
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-10-14 20:15:01
Fél 11-kor kezdődnek a programok, de 10-kor van kapunyitás. Persze ha el akarod kerülni a sorbanállást, akkor ajánlatos 1-2 órával később odamenni.