Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
9-kor nyitnak a jegypénztárak az azt jelenti hogy aki helyben akarja megvenni az csak onnantól veheti meg igaz?
Akkor akinek már meg van a jegye annak mikorra érdemes odamennie?
Akkor akinek már meg van a jegye annak mikorra érdemes odamennie?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Reggel 9-kor nyitnak a jegypénztárak.
Ivi: én csak azt tudom, amit ők meghirdettek; az pedig a K épület.
Csak reménykedhetünk, hogy a mainál jobb idő lesz. És persze az esőnek sem kéne esnie.
Ivi: én csak azt tudom, amit ők meghirdettek; az pedig a K épület.
Szerk: Yaven 2009-10-14 20:01:48
És valaki tud időt ? Mármint mikortól lehet jegyet venni?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-10-14 19:29:48
(#3005) Szilveszter: király ötlet!
Yaven: ne a K-t hanem a K-IV-et keressétek, ott lesz. A bejárat a bejárat az I-es kapuval jelölt lesz, azon keresztül kell majd menni, bent sátrak lesznek felállítva, gondolom a jegyek átvételéhez kb a főtér helyén, onnan balra kanyarodva, pár lépcső asszem és benn vagy a K-IV-ben, az K csarnok része, mellette az emeleten vannak a kisebb termek.
Yaven: ne a K-t hanem a K-IV-et keressétek, ott lesz. A bejárat a bejárat az I-es kapuval jelölt lesz, azon keresztül kell majd menni, bent sátrak lesznek felállítva, gondolom a jegyek átvételéhez kb a főtér helyén, onnan balra kanyarodva, pár lépcső asszem és benn vagy a K-IV-ben, az K csarnok része, mellette az emeleten vannak a kisebb termek.
Zabi, te mi leszel?
Hát aminek eredetileg öltöztem volna az nem jött össze a nyamvadt betegség miat : úgyhogy véres doki .^^".Az eső nekem se jönne jól ....
Viszont még nincs jegyem , azt is a helyszínen veszek , tehát biztos már jegyértékesítés kezdetén ott kell lennem . Van rajtam kívül még valaki aki így járt ?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-10-14 17:45:12
beküldve: 2009-10-14 17:34:58
(#3002) Igen, a szilveszter szimpatikus...
Én is azon agyalok, hogy most mikor is menjünk oda. Mert ha kb. egy órával a nyitás után már nincs akkora tömeg, akkor az úgy jobb lenne.
És rohadt eső, vihetjük az egséz cuccot zacsiban , aztán meg akaszthatjuk a ruhatárba a kabátokat.Na mindegy.
Én is azon agyalok, hogy most mikor is menjünk oda. Mert ha kb. egy órával a nyitás után már nincs akkora tömeg, akkor az úgy jobb lenne.
És rohadt eső, vihetjük az egséz cuccot zacsiban , aztán meg akaszthatjuk a ruhatárba a kabátokat.Na mindegy.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Mármint, szerintem úgysem lesz teltház, és majd a kora délutáni órákban bemászom. XD
A te helyedben ebben nem bíznék annyira...
Mármint ha jól emlékszem a K épület mindössze 800 férőhelyes és szerintem azért ennél több emberre lehet majd számítani. De neked legyen igazad; nem szívesen aszalódnék a tömegben 2 kartonlap között."^^
Ha szerencsésen elkészül addigra a cp-nk, akkor meglehet, hogy mi (Fisi, Alice, én) már 9-kor kint leszünk (bár ez leginkább attól függ. hogy mikor bírunk majd felkelni és elkészülni). Am. jó lenne még előtte találkozni; mondjuk a Pillangó utcánál, hogy aztán együtt sétálhasson a csapat a helyszínre *fél a kinézéstől*.
Jaj és milyen "kellemes" lesz majd a metrón is utazni...
És még egy térkép a helyszínhez:[Link] -K épületet keressétek!
Alister: az ötlet tetszik, de egyelőre túl messze van még az, hogy igent tudjak mondani.
Szerk: Yaven 2009-10-14 13:07:42
Szerintem ha a Tibibácsi /gyk: 9th/elintézi, akkor nekem Gyárban lészen.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-10-14 10:33:59
beküldve: 2009-10-14 10:07:42
(#2998) Végre nethez jutva, így múlt hét szerda óta, "a" Kérdés (hogy senki ne mondhassa, hogy nem szóltam idejében): közös Szilveszter?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Igen, ha tudtam volna hogy van kézbe kapós jegy is, tuti nem utalok és izgulok, hanem elmegyek megveszem és utána az átvételhez sorba sem kell állni. Nah mind1... Miho, hát remélem hogy még van egy pár jegy az üzletekben.
meg tuktunk is
*megnyalja a szája szélét*
De jó is volt...!
Szerintetek még van esélyem, hogy kézbe kapható jegyhez jussak?
Mert ha nincs, akkor szerintem nem fogok nagyon sietni... Mármint, szerintem úgysem lesz teltház, és majd a kora délutáni órákban bemászom. XD
Vagy... ez így reménytelen, és naiv vagyok, ha azt hiszem, hogy így is bejutok?
beküldve: 2009-10-13 16:34:13
(#2995) Yaven online vett nekünk jegyet, úgyhogy majd mi is csatlakozunk a sorbanállókhoz...de hát franc tudta, hogy néhány helyen kézbe adják a jegyet....
Igen, Mihóval már beszéltünk róla az aluljáróban -meg tuktunk is, dehát az nyilvánvaló - hogy vicces lenne, ha a csodás kártyapapírjaink eláznának. és ha ilyen hideg lesz, sokan szerintem elgondolkoznak, hogy érdemes-e abban a cp-ben menni, amit kitaláltak.
Zabi, te mi leszel?
Igen, Mihóval már beszéltünk róla az aluljáróban -meg tuktunk is, dehát az nyilvánvaló - hogy vicces lenne, ha a csodás kártyapapírjaink eláznának. és ha ilyen hideg lesz, sokan szerintem elgondolkoznak, hogy érdemes-e abban a cp-ben menni, amit kitaláltak.
Zabi, te mi leszel?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ki jön Mondo Con-ra? Van aki online vette meg a jegyét?
Elvileg Én. De még nem tom hogy xD
MIANEVED?!