Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Szerintem a legegyszerűbb az lenne ha még a Con előtt pár órával vagy perccel találkoznánk... valahol. Aztán gyorsan körbejárjuk és megszavazzuk a legalkalmasabb helyet és időt a találkozásra.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Zabika, Keresztlánykám, tessék szépen meggyógyulni, és egészséges kis Zabpehellyé válni! XD
Amúgy remélem, hogy szombaton jóbb lesz az idő... Lehetne mondjuk hasonló a hőmérséklet, azzal nincs baj, csak az eső ne essen, mert akkor szegény cpsek nem igazán lesznek boldogok, meg mások sem körülöttük. XD
Ma véletlenül találkoztam Fiszivel az Astoriai aluljáróban. Nem ismertem meg, és azt mondta Ő is tétovázott, hogy vajon én vagyok-e. XD
Neki is és Yavennek is jó lenne, ha nem esne az eső...
Ha már itt tartunk...
MondoConon mikor találkozzunk szerintetek? No meg az is egy jó kérdés, hogy hol...
Hiába... azért az új helyen rendezett banzáj be tud kavarni a taliknak. XD De megoldjuk... Okos, értelmes kis otakuk vagyunk...
Vagy nem... XD Legfeljebb odaállok a kijárathoz és elkapok minden hazafelé igyekvő FórumTeamest. XD
Hogy fogtok nekem örülni... Csak annyit fogtok az egészből felfogni, hogy egy vörös hobbit a karotokba csimpaszkodik, és magával ránt, mondván: "Gyere, elhoztam a kis lila barátom, tudom, hogy látni szeretnéd..."
Hogy fogtok nekem örülni... Csak annyit fogtok az egészből felfogni, hogy egy vörös hobbit a karotokba csimpaszkodik, és magával ránt, mondván: "Gyere, elhoztam a kis lila barátom, tudom, hogy látni szeretnéd..."
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-12 17:12:52
Bocs hogy nem mentem , de nagyon rosszul voltam/ vagyok , és a talán a cosplay-emet se tudom befejezni . -.-"
A Laputát én az atv-n láttam ...XD
A Laputát én az atv-n láttam ...XD
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Na igen, sajnos hamar elmentél...
Nah, de Ivi... Nem gondoltam volna, hogy ilyen puhány vagy... XD
de így legalább a fennmaradó időben zavartalanul tukhattam Yoroit.
És én nem voltam ott!!! Kisfiam, bocsáss meg! Nem tudtam levideózni, ahogy megront ez a gonosz - de jóakaratú XD - Yaven néni. *buksisimi*
A tanulságot viszont levontuk a Laputa c. filmből: a varázser(d)ős "kő" nagy kincs, ezért nem szabad engedni, hogy minden jött-ment kedvére fogdoshassa.
*felvágja az ereit* MIÉRT NEM MENTEM EL ÉN IS??? Brühühüüü!!!*emo*
Mondjuk lehet ha én is elmentem volna - és esetleg vittem volna kis lila barátomat is XD - már így elsőre kirakták volna a képünket a falra; "Őket BE NE ENGEDJHÉTEk legközelebb!" XD
Na igen, sajnos hamar elmentél, de így legalább a fennmaradó időben zavartalanul tukhattam Yoroit.
A tanulságot viszont levontuk a Laputa c. filmből: a varázser(d)ős "kő" nagy kincs, ezért nem szabad engedni, hogy minden jött-ment kedvére fogdoshassa.
Jah jó volt, csak rövid volt, nekem hamarabb el is kellett jönnöm. Meg túl kevesen voltunk. Remélem mondo conon többen leszünk
beküldve: 2009-10-11 20:13:13
(#2986) Bocsi, hogy visszamondtam, de nagyon gnómul éreztem magam, és ez jó indok volt arra, hogy végre folytassam a kártya cosplayt. Annyi eredménye volt, hogy Yaven csuklyáját majdnem befejeztem. Remélem, jól éreztétek magatokat nélülem is...nem szívesen hagyok ki fórumtalikat.
Yoroi: egynek számolsz minket? hajaj, az nem jó...
Yoroi: egynek számolsz minket? hajaj, az nem jó...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-10-11 20:14:02
Sajna Fisi ma reggel visszamondta, mert rosszul érezte magát. De ettől függetlenül menjünk! Tegnap csak azért tanultam órákat, hogy a mai délutánom szabad legyen, szóval nem szívesen ücsörögnék egyedül itthon.
Am. meg lehet, hogy Zabi és Usagi-san is tud majd jönni. (Különben meg mintha ma Miyazaki fileket is vetítenének a MM-ban, nem? )
Am. meg lehet, hogy Zabi és Usagi-san is tud majd jönni. (Különben meg mintha ma Miyazaki fileket is vetítenének a MM-ban, nem? )
Upsz, most veszem észre, hogy indulnom kell.
Szerk: Yaven 2009-10-11 14:31:09
beküldve: 2009-10-11 13:23:52
(#2984) Ja... Yavent és Fiszit már egynek számolom...
Szerintem azért még van értelme megtartani...
Szerintem azért még van értelme megtartani...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-10-11 10:49:15
beküldve: 2009-10-11 10:11:52
(#2980) Hjajj... Utáljatok és kövezzetek meg...!
Most követtem el az eredetileg kilencre tervezett ébredést... És megnéztem, hogy milyen előadást kell kiegészítenem és befejeznem.. Hát nagyon úgy néz ki, hogy ezzel egész nap szenvedni fogok.
Utálom az értelmező szótárakaaat!!!
Úgyhogy ne haragudjatok, most ki kell hagynom ezt a talit. Nagyon sajnálom.
Yaven: Vigyázz helyettem is a kisfiamra...! A héten nagyon szemtelen volt velem, szóval mosom kezeim, ha netalántán megrontod valamilyen formában.
Most követtem el az eredetileg kilencre tervezett ébredést... És megnéztem, hogy milyen előadást kell kiegészítenem és befejeznem.. Hát nagyon úgy néz ki, hogy ezzel egész nap szenvedni fogok.
Utálom az értelmező szótárakaaat!!!
Úgyhogy ne haragudjatok, most ki kell hagynom ezt a talit. Nagyon sajnálom.
Yaven: Vigyázz helyettem is a kisfiamra...! A héten nagyon szemtelen volt velem, szóval mosom kezeim, ha netalántán megrontod valamilyen formában.