Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Ez most egy még kérdéses helyszínű és programú tali.^^
Hidd el egész télen kellemes meleg idő van. Legalábbis Pesten...
A talik meg általában az előtte lévő nap végéig kérdéses helyszínű, programú talik.
Tipp: Sirius ^^
Nem, nem, nálunk idén már nem lesz tali. XD Majd jövőre, ha beköszönt a jóidő és kint lehet tombolni a kertben.
Ez most egy még kérdéses helyszínű és programú tali.^^
Az a baj Yaven, hogy te nem tudsz elmerülni a rejtélyes történetekben
Sztem ha ez így lenne, akkor nem állna 19 kötet Agatha Christie regény a polcomon. Na az tényleg krimi, nem óvodás nyomozgatós.
Az a baj Yaven, hogy te nem tudsz elmerülni a rejtélyes történetekben, az agyad teljesen ellenáll annak, hogy a nyomozás része legyél.
Amúgy ebben a sorozatban is van sok olyan szereplő akit két és fél percig látsz élni aztán meghal, de még azokkal is többet foglalkoznak utána a nyomozás során mint Mattel.
Persze, de akkora ellensúly vagy nagy méretben vagy ólomból létezik csak Márpedig egy 20 cm-es műanyag figurához egyik sem illik. Conanből sem kéne 500 rész, hogy lássuk, hogy mindenhonnan háromszög orra és szitakötő szemei vannak.
Miho: én akarok menni!
Egyik osztálytársam is kint volt a koncerten és bele is tartozik a kritériumok közé amiket felsoroltál, ma meg felspanolva volt egész nap hogy így meg úgy, nem aludt egész éjszaka meg tiszta zsírkirályállatfrankórajság .
Jövő héten megkérdezem nem került e közelebbi kapcsolatba azzal a Miyavival Oo
Persze, mert az eredeti gülü szemekkel megoldhatatlan lett volna a figura stabilitása.
Létezik ellensúly is, ha esetleg ez problémás lenne. És egy több mint 500 részt megélt szereplőnél biztos vagyok benne, hogy mindenre gondolnak a készítők.
Jó tudom, te csak egy olyan szereplőből tudsz kiindulni akiről nem készült annyi képkocka, hogy a figurát minden irányból meg tudják formázni.
Hogy hogy ilyen korán tervezgetünk??
Ne is vegye el a kedved, mikor Tarja Turunen koncerten, akkor sem locsoltak. Itt közre játszott ugye az is, hogy összenyomtuk egymást...
No írok valami idetartozót is, mert kezdem trollnak érezni magam.
Jövő héten hányan érnétek rá egy fórumtalira?
OMG! Ilyen emberek tényleg léteznek? Ez szörnyű! Hogy nem érzik, hogy ez tiszteletlenség és tahóság? Egyáltalán hogyan süllyedhet ilyen mélyre egy lány? *költői kérdések* Csak reménykedhetem, hogy az AIC és Air koncerteken nem lesznek hasonló "mutatványok". És basszus decemberben még sz@rabb lesz elázni a PeCsában. De ez nem veheti el a kedvem, akkoris elmegyek!
A közönség átlagéletkora részben beletartozik a zavaró külső tényezők közé, de nem ez volt a legnagyobb probléma, mert mint tudjuk, az IQ mérete nem egyenesen arányos az életkorral, tehát 10-14 évesen is lehet az ember normális és okos, nempedig irritáló, pattogó, vinnyogó, kamuVK-s csitri. (Elnézést azoktól, akik magukra ismertek... )
Majd személyesen elmesélem.
Mindenesetre elöljáróban annyi: az az ember, aki arra büszke, hogy, idézem:"Képzeld, mikor lejött, alányúltam! ÉRTED? Megfogtam a tökeit!" azt valahogy nem érzem egyenrangú embertársamnak... De nyílván a féltékenység beszél belőlem... Csak szegény Miyavit sajnálom... Svédországban a pólót is letépték róla, és gondolom, hogy minden koncerten így viselkedtek Vele... Áh... Csodálom az önuralmát.
A PeCsa pedig ugyanolyan szörnyű koncerthelynek, mint AnimeConnak... Meleg van, olyannyira, hogy ájulnak az emberek, és hogy oldják meg a hűsítést? Nah, hogy? Lelocsolnak vizzel! Ami amúgy egy határozottan koncertüdítő show-elem is lehetne, csak nem túl kellemes, mikor üvöltés közben telibe kapod az arcodba. XD
No meg ott van az a tény is, hogy már hideg van éjszaka, és ha nem elég az izzadság, még vizes is lettél... Szóval szerintem a közönség nagy része tök beteg lesz, vagy már az is.
Elég legyen az OFFból. Majd tényleg mesélek személyesen.^^
By the way, holdfényeseknél láttam kb 20 centis Decetive Conan figurát!!!! WÁÁÁÁ!
Persze, mert az eredeti gülü szemekkel megoldhatatlan lett volna a figura stabilitása.
Miho: milyen zavaró külső tényezők voltak? És amúgy a Pecsa mennyire kellemes koncerthely? Na meg még az érdekelne, hogy a közönség átlagéletkora mennyi volt.
A koncert nem volt kifogástalan a sok-sok irritáló külső tényező miatt, de maga az előadás/show/nevezdahogytetszi k, Miyavihoz mérten csúcs volt. Aranyos, vagány, művészi... Amilyennek lennie kell.
A Dz FanArtok még nincsenek fönt, vasárnap felrakom őket, íhérem.^^