Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-10-09 21:59:51
(#2963) A kistesóim (2, 3 évesek) már nagyon szépen tudják mondani, hogy "ni! ni!" (Gyalogg galopp). Már önállóan, kettesben is mondogatják...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
A délután nekem is megfelel. Amúgy 2-től aznap az MM-ben tanuljunk japánul előadás lesz
A délután nekem is megfelelne. Mit szólnátok egy 3-fél 4-es talihoz?
Azt már tudom, hogy te mit fogsz rendelni:50. Az Utolsó Egyszarvú
Szerk: Yaven 2009-10-07 22:48:35
Ma este a japán órám végén kaptam egy csajtól egy MM szórólapot. Aranyos volt. XD
Én is inkább csak MM-ba mennék.
Egyáltalán nyitva van vasárnap?O.o *megy megnézi a honlapot*
És lehetőleg úgy... kora délután menjünk, ha lehet, szeretnék aludni végre ezen a hétvégén egy keveset. XDszerk.: Oh, szuoer, vasárnap 13-23 óráig vannak nyitva!^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-07 22:29:13
beküldve: 2009-10-07 22:01:58
(#2959) Akkor hogy legyen a vasárnapi tali?
Utánanéztem a képregénybörzének és nem olyan lesz, mint a tavaszi képregényfesztivál volt.[Link] Szóval én oda inkább nem mennék. Viszont a MM-ba még mindig szívesen ellátogatnék Veletek.
Utánanéztem a képregénybörzének és nem olyan lesz, mint a tavaszi képregényfesztivál volt.[Link] Szóval én oda inkább nem mennék. Viszont a MM-ba még mindig szívesen ellátogatnék Veletek.
beküldve: 2009-10-05 18:52:50
(#2958) ne várjatok.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-10-05 18:49:14
(#2957) Én is a vasárnapra szavazok; onnantól mindegy, hogy Képregényfesztivál, vagy MM, esetleg mindkettő. (Inkább mindkettő legyen, hogy minél tovább együtt barmulhassunk )
beküldve: 2009-10-05 18:05:33
(#2956) Őszi con nem lesz, ez már tuti...de lehetett is sejteni.
Vasárnap nekem is jó, délután, a képregényfesztivál is szimpi. Az újdonságok addigra nem jönnek ki, ugye, csak Mondoconra? Akkor inkább ott vásároljunk. Táncpad meg biztos lesz ott is.
Vasárnap nekem is jó, délután, a képregényfesztivál is szimpi. Az újdonságok addigra nem jönnek ki, ugye, csak Mondoconra? Akkor inkább ott vásároljunk. Táncpad meg biztos lesz ott is.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-10-05 15:34:12
(#2955) Én ha már con akkor inkább mondocon mert az közelebb van, de nem hiszem, hogy elmehetek.....
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Jah, vasárnap okés nekem is. (bár akkor van a képregényfeszt is - ha valaki akar esetleg menni, vagy inkább Mondo Conon vásárolunk be?)
én mennék képregény fesztre , mert olcsóbb nem csak mangát lehet kapni és van tánc pad amin nem csak a profik nyomják ...na ki jön még ?
én még hezitálok a mondocon/ őszi con között , meg még egyik barátom szüli napi bulija is akkor lesz ..... jáj !micsoda trauma !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Jah, vasárnap okés nekem is. (bár akkor van a képregényfeszt is - ha valaki akar esetleg menni, vagy inkább Mondo Conon vásárolunk be?)
beküldve: 2009-10-05 14:47:05
(#2952) beküldve: 2009-10-05 13:16:37
(#2951) Ajajaj, Yoroi megfenyegetett...de mentségemre szóljon az a retardált macskás fej. De Yao/oroi, tőled is várjuk ám a wattafakot meg a lila egyszarvút!
A moonlight meido jó ötlet, a péntek kevésbé, mert pénteken általában nem érek rá, most meg különösen nem.
A moonlight meido jó ötlet, a péntek kevésbé, mert pénteken általában nem érek rá, most meg különösen nem.
beküldve: 2009-10-05 00:47:57
(#2950) Szóval az van, hogy ha lehet, akkor a héten a fórumtalálkozó legyen péntek délután vagy vasárnap késő délután.
Fiszi: Ezek a képek...
Fiszi: Ezek a képek...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-10-05 00:53:54
Szerk: Ivi 2009-10-04 23:20:39