Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
A dél korán van. De tudom, hogy hiába harcolok ellene...
A 4-6-ost megtalálom, mert megáll a Boráros téren... Mondjuk ott több villamos megáll, de majd kitalálom, hogy melyik melyik. Vannak olyan táblák, ha el nem lopták őket, azok alapján mindenképp rájövök az igasságra.
Szóval ez mindenképp jobb, mint a sárga izzé, mert arról azt se tudom, merre jár.
A 4-6-ost megtalálom, mert megáll a Boráros téren... Mondjuk ott több villamos megáll, de majd kitalálom, hogy melyik melyik. Vannak olyan táblák, ha el nem lopták őket, azok alapján mindenképp rájövök az igasságra.
Szóval ez mindenképp jobb, mint a sárga izzé, mert arról azt se tudom, merre jár.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerintem a te általad mondott hely sincs messze Zabi sulijától, csak arrafelé bonyolult közlekedni, meg talizni. Így meg egyszerűen csak felszállnánk a 70-es trolira.;)
aha...szóval megint félre olvastam?
Nekem tök mindegy h hol. A lényeg h találkozzunk ^^
Nekem tök mindegy h hol. A lényeg h találkozzunk ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-09-25 20:25:00
(#2869) Szerintem a 4-6-os villamos Király utcai megállójában találkozzunk, ha már úgyis arrafelé van Zabi sulija. Időpontnak megfelel a dél. Ki mit szól hozzá?
Igen az egyes metró, földalatti stb...
Okos kérdés, csak tőlem, csak nektek... A sárga metró az melyik? A kicsi?
Azt tudom, hogy a kettes a piros, és hogy a Deák Ferenc térnél (vagy hol) át lehet szállni mindkét másikra... Vagy nem így van..? Google nekem reménytelen ilyen esetből (már rákerestem volna amúgy), és még az utak.hut (vagy mit) sem sikerült soha normálisan használnom...
Azt tudom, hogy a kettes a piros, és hogy a Deák Ferenc térnél (vagy hol) át lehet szállni mindkét másikra... Vagy nem így van..? Google nekem reménytelen ilyen esetből (már rákerestem volna amúgy), és még az utak.hut (vagy mit) sem sikerült soha normálisan használnom...
Uhh, tényleg nagyon sötét vagyok én Pestből...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-09-25 20:12:06
javaslatom: Délben a sárga metró...Hősök terei megállója előtt? Pontosan én sem tudom hova is kell menni...
beküldve: 2009-09-25 18:44:15
(#2865) és a népek hol ütköznek? mivel spec én nem tudom ez hol van.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-09-25 18:44:50
beküldve: 2009-09-25 16:27:35
(#2863) Én csak annyit tudok, hogy holnap lesz, és Zabiék iskolájában.
Ezt a Charlie-s avatárt lassan lecserélem
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-09-25 16:20:59
(#2862) Hm, ha a helyszíne a talinak J-Cult fest lesz, akkor tuti találkozunk. ^^ Szóval ezért is megérne, ha ott lenne - láthatnátok engem. XD (Kihagyhatatlan ajánlat, nemde?) ;)
a holnapi fórumtali még nincsen lefixálva, de lassan le kellene, szal Sevedo aktív részese lehetsz ma a megbeszélésnek
beküldve: 2009-09-25 11:33:40
(#2860) Hol lesz ez a fórum találkozó? Vagy már volt? Vagy egyáltalán mikor? mert msot olvasom de nincsen rá időm, hogy vissza olvasak... ha vlaki tud valamit ak az írja meg thx=D
beküldve: 2009-09-25 09:56:23
(#2859) Szal... ki jön meg mikor meg hova? //bocs, nem érek rá visszaolvasgatni, melóvan//
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"