Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Ez a szám nem lesz jó, mert még véletlenül bealudnék a lágy dallamán. Inkább stílusosan; Matt zenéje alatt foglak kinyírni. ;)[Link]
Amit viszont mindenképp szeretnék, az az, hogy a Whorecrown szóljon akkor, amikor meghalok, mert az egy olyan megnyugtató, és szép szám. Ez megoldható?
Adok hozzá linket is: [Link]
Legalább megadhatnád nekem az örömöt, hogy saját kezemmel vethessek véget Matt-tagadó életednek.
Ejj... Ha annyira meg akarsz ölni, akkor szombat tökéletes alkalom lesz rá... Már fel vagyok rá készülve lelkileg, megírtam a végrendeletem, meg minden, a Gintoki plüssöm is visszaszereztem egy pofon árán, szóval ő is velem lesz halálom órájában...
Akkor mostmár mindenképp ottleszek a szombati fórumtalin, legyen akárhol... Humoros lenne, ha nem lennék ott a saját kivégzésemen.
Nem értem a fajtádat...mi a jó abban, hogy felhergelsz egy (nyáladzó) fangörlt, majd öngyilkosságra szánod el magad? Legalább megadhatnád nekem az örömöt, hogy saját kezemmel vethessek véget Matt-tagadó életednek.
Így van, Yoroi. A Matt fanok élete gyönyörű, ráadásul azzal sem kell bajlódnod, hogy sok idézetet vagy különböző jelenetet jegyzel meg a kedvencünktől, mivel összesen szerepelt kétszer, és volt öt mondata.
Azthiszem nem várom meg, hogy legközelebb találkozzak fantársaimmal, inkább megölöm magam most azonnal...
ebben lehet valami...
franc...nem akarok Matt fan lenni...
*nagyban bólogat* Ha már vették az alkotók a fáradtságot, hogy nevet és háttérsztorit alkossanak neki, akkor igazán nem kellett volna ilyen keveset használni a karakterét. Am. a How to read szerint kevesen múlott, hogy nem Mello lett a "győztes", ha pedig ő nem hal meg, sztem Mattet sem lövik le olyan hamar.
és ebben a másfél percben jó...
Lehetett volna neki egy kicsivel több szerepet, mondjuk 10 percet adni...
(a freemailos címemről írok majd)
ööö Yaven én ezt elhalasztanám holnapra...mivel...4 órát ír a feltöltési időre...és...
Yaven: A női logika megmagyarázhatatlan/nem létező dolog, ezt eddig is tudta mindenki... Matt csak egy újabb példa. :P
Kezdd el írni a sírversedet/végrendeletedet.
Yoroi: gondolom ismered azt a csodálatos funkciót, hogy Óriás melléklet küldése.;) (csak előtte ne felejtsd el .zip/.rar fájlba rakni a cuccot)
A yaven@citromail.hu-ra küldjem?
Yaven: A női logika megmagyarázhatatlan/nem létező dolog, ezt eddig is tudta mindenki... Matt csak egy újabb példa. :P
Egyébként Yoroiról nem tudom, de Gintokinak valóban nincs sok női rajongója (vagy csak én nem tudok róla), de ez azért van, mert a Gintama soha nem kapott akkora hypeot, mint a DN. Annyi azért van, hogy mindenféle agyatlan pairingeket összehozzanak... Meg yaoi is van elég. Csodálatos.