Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-09-25 09:48:46
(#2858) Fiszi: ... ... XD ...
Mulassatok jól, remélem mi jól fogunk az esküvőn.
Mulassatok jól, remélem mi jól fogunk az esküvőn.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-09-24 21:23:09
(#2857) Látjuk Zabi suliját! Majd ha találkozunk az ismerőseidtel, ne felets el letagadni minket! "á, csak az unokatesóim..." stb
Miho: Mit rajzoljak neked szülinapi ajándékként? Akarok csinálni valamilyen formájú sütit is, csak a 'futanari' szó leírása túl sok lenne.... majd próbálok valami rövidebbet.
Múltkor a nyugatinál sétáltam, és bepillanthattam a 69 nevű kulturális boltba, merthogy nyitva volt az ajtó. Csomó bratort és felcsatolható apróságot láttam, meg egy igazi, térd fölött érő, tűsarkú lakkcsizmát, amit az egyik -hímnemű XD - szereplőmnek is rajzoltam. És rendőrsapit is, hozzáillőt, az egyik plázában a 17-es végállomásánál. Na olyan kéne nekem, de azt csak szettben árulták...ott volt a doboza, nem mentem be! Annyira még nem vagyok perverz...
És mikor és hol találkozunk?
Miho: Mit rajzoljak neked szülinapi ajándékként? Akarok csinálni valamilyen formájú sütit is, csak a 'futanari' szó leírása túl sok lenne.... majd próbálok valami rövidebbet.
Múltkor a nyugatinál sétáltam, és bepillanthattam a 69 nevű kulturális boltba, merthogy nyitva volt az ajtó. Csomó bratort és felcsatolható apróságot láttam, meg egy igazi, térd fölött érő, tűsarkú lakkcsizmát, amit az egyik -hímnemű XD - szereplőmnek is rajzoltam. És rendőrsapit is, hozzáillőt, az egyik plázában a 17-es végállomásánál. Na olyan kéne nekem, de azt csak szettben árulták...ott volt a doboza, nem mentem be! Annyira még nem vagyok perverz...
És mikor és hol találkozunk?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-09-24 21:23:23
Látni fogjuk a sulidat? Ezért méginkább megéri elmenni oda! Reméljük te vezetsz majd körbe minket.
beküldve: 2009-09-23 21:53:09
(#2855) Ezt a fesztivált már Miho is belinkelte a japán kulttúrális fesztivál elnevezésű topicba .XD
ha összekaparódom addig én biztos megyek , ráadásul a sulimba lesz !
ha összekaparódom addig én biztos megyek , ráadásul a sulimba lesz !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-09-23 21:53:59
beküldve: 2009-09-23 18:45:45
(#2854) beküldve: 2009-09-23 18:29:37
(#2853) Mivel szerda van úgy éreztem lassan el kéne kezdeni tervezni a fórumtalit
Nekem tetszik Ivi javaslata
Nekem tetszik Ivi javaslata
Persze egy teát sem utasítanék vissza de arra lesz még alkalom ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
kár hogy Maryke nem jön így én is lemaradok, de amint hallom nem mindenkinek jó, szóval kevesen lennénk ( lennétek ) És úgy jó bemutatkozni ha sokan vannak =D
mindenesetre én elrakom magam holnapra =D
Jó éjt =D
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-21 21:59:56
Szombaton újabb fórumtalálkozó lesz? Hm.
Amúgy ajánlom mindenki figyelmébe, hogy ugyanezen a napon a városliget mellett a Fasori Gimnáziumban J-cult Fest lesz, ami ilyen miniCon (ingyér) kulturális fűszerezéssel. Akár össze is lehetne kötni a fórumtalival?
Amúgy ajánlom mindenki figyelmébe, hogy ugyanezen a napon a városliget mellett a Fasori Gimnáziumban J-cult Fest lesz, ami ilyen miniCon (ingyér) kulturális fűszerezéssel. Akár össze is lehetne kötni a fórumtalival?
Ez egy nagyon jó programlehetőségnek hangzik Én szívesen mennék, amúgy sincs most pénzem kajára, teára.
Envy: ezek szerint várhatunk szombaton?
Szerk: Yaven 2009-09-21 21:47:09
beküldve: 2009-09-21 14:46:36
(#2849) Közérdekű Közlemény:
Ha Maryke megy akkor én is tudok menni fórumtalira, mert mondhatom azt hogy ő ismer titeket stb. és a szüleim nem tudják meg hogy nem így van.
Most lehet tapsolni
Ha Maryke megy akkor én is tudok menni fórumtalira, mert mondhatom azt hogy ő ismer titeket stb. és a szüleim nem tudják meg hogy nem így van.
Most lehet tapsolni
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Sajnos a Nyári Conon rendkívül rossz passzban voltam, ezért mindenkitől elnézést, h a szokottnál és hallgatagabb ill. furább voltam.
Azért jó volt, hogy ott voltál nyári conon!
beküldve: 2009-09-21 01:10:34
(#2847) Most már illene elmenni 1talira x)
Forumtársak fele már azt se tudja kijaza Envy x(
Sajnos a Nyári Conon rendkívül rossz passzban voltam, ezért mindenkitől elnézést, h a szokottnál és hallgatagabb ill. furább voltam.
Forumtársak fele már azt se tudja kijaza Envy x(
MIANEVED?!
beküldve: 2009-09-21 00:38:20
(#2846) Szombaton újabb fórumtalálkozó lesz? Hm.
Amúgy ajánlom mindenki figyelmébe, hogy ugyanezen a napon a városliget mellett a Fasori Gimnáziumban J-cult Fest lesz, ami ilyen miniCon (ingyér) kulturális fűszerezéssel. Akár össze is lehetne kötni a fórumtalival? Én erre a helyszínre szavazok!
További részletek a J-cult Festről itt -> [Link]
Amúgy ajánlom mindenki figyelmébe, hogy ugyanezen a napon a városliget mellett a Fasori Gimnáziumban J-cult Fest lesz, ami ilyen miniCon (ingyér) kulturális fűszerezéssel. Akár össze is lehetne kötni a fórumtalival? Én erre a helyszínre szavazok!
További részletek a J-cult Festről itt -> [Link]
ne a Sirius legyen, nem akarok elaludni közben
Ó, az nálad nem helyfüggő... Amúgy is, egy hullának nem mindegy?
Viszont most szombaton sajnos biztos nem tudok menni, mert családi esküvő lesz (kábé huszad olyan hangulattal, mint egy fórumtalálkozó )
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Matt zenéje alatt foglak kinyírni. ;)[Link]
Hát ez kb. olyan jelentéktelen, mint Matt maga, ezt inkább kihagynám... Akkor már Dimmu Borgirra szeretnék meghalni, Yoroitól legalább élőben hallhatnám a The Serpentine Offering basszustémáit. [Link]
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute