Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Én, mint felkapott bishisztár? DeLOL lenne, ha valami riport közben bealudnék, vagy valami. Imádnám magam. Nem mintha most nem imádnám... Ráadásul gitározni se tudok, hiába van gitárom... Mondjuk a playback biztos menne.
Ezzel a szekszifész Takasugi avatarral, a Matt fangörl aláírással meg eme gyönyörű nickkel leginkább valami randomavataros DN-fan kiscsajnak hatok. Mily félrevezető.
Ez annyira hobbitos volt xD
Zabpehely: Én ugye cenzúrát kapok a képeken? ^^
Yaven és Felkapott bishi sztár (Béla): Megbeszéltem a 8-as időpontot. Ugyanis szeretek fagyni. Ki jön még fagyni zöld hajnalban*?
és ha már névváltás, akkor nekem is kéne egyet, mert szerintem már mindenki elkönyvelt röhögő-jókedvű-emokinézet -dárkos-mikamiteru-fannak ^^ aztán majd meglátjátok
* = Maryke egyik örökzöld szólásmondása
Höhöhö, nagyon vicces Keresztlánykám, nagyon vicces... XD
De azért mjd igyekszem, mert nem tudok ellenállni bociszemeidnek.
Lebiggyesztett ajakkal és csillogó boci szemekkel kérlek Keresztanyu !
Az ellen állás amúgy is hasztalan ! Asszimilálunk ! XD
Envy: Nincs még jegyem azért megyek már 9-re -Ha minden igaz Yaven anyuval. És most próbálom megfűzni a Keresztanyát is .
Höhöhö, nagyon vicces Keresztlánykám, nagyon vicces... XD
Tudod, hogy a korán kelés nálam kényes téma... szeretek alukálni... jó sokat... és minél később kelni. XD De azért mjd igyekszem, mert nem tudok ellenállni bociszemeidnek.
Juhhéééééé! Akkor ott futunk össze , vagy már az Örs vezéren ?
És végre van fényképező gépem, úgyhogy majd jól lefényképezek mindenkit ... ( mellesleg gyönyörű Ferraris darab , szép kis ferraris bőrtokkal )
Fiszi: ne féjjé , legfeljebb odafagyunk
Miho keresztanyu: Nem jössz ki azért te is ?*boci szemek*
Béla nevezetű bishisztár ....LOL
*hanyatt vágódik a röhögéstől* LOL XD
Erre nem is gondoltam, pedig olyan logikus!
Bélából bishi lett? Ráadásul sztár? Ő lesz a Versailles új basszusgitárosa?
És kivel futottam össze az említett helyen? Alister-sannal! Remélem eljut a Conra, mert jó lenne folytatni a megkezdett beszélgetést!^^
Wííí, már csütörtök van!*___* *visszaszámol*
Van egy harmadik eset is, amikor a japók -chan utótagor használnak:
Amikor szép, popkultúrában "elismert", felkapott, agyonsztárolt bishiket szólítanak meg.
Legkézenfekvőbb példa:
Yamashita Tomohisa
YamaPi
Pi-chan
És még felhozhatnék más példát is, de szerintem így is világos. ^^
Háté-chan tehát sármőr vonásait és szekusi kinézetét emelte ki a névválasztással, nemde, Háté-chan?*___* XD
Envy:
MIHO HA VAGY JELENTKEZZ.
Bocsiii, hogy csak most jelentkezem!T___T
Valóban megyek... bár egyedül annyira nincs kedvem.*antiszoc és shoppingfób*
Igen, erre még én is rájöttem, de akkoris hülyén hangzik És mi az a -chan hozzátevés? Nem vagy te se lány, se kisgyerek. LEgalábbis úgy tudom. XD
A Háté a nemzetközileg elfogadott rövidítése a Hárdteknónak már egy ideje, mert rövidebb nála... A Béla amúgy sem olyan szép.
MIHO HA VAGY JELENTKEZZ.