Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Ugye te nem jösz MonoCon-ra
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-10-15 21:17:05
(#3066) Zabi: én is ott leszek ám, meg Alice is Talán nem érünk oda kilencre (*BKV* fogjuk rá) de ott leszünk!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Apokalipszis. Világvége. Vagy valami ilyesmi.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szóval ha egy hallatszólag hülye hív akkor már csak azt kell eldönteni hogy melyikőtök az.
Hárdteknó mi lenne ha megnéznéd a számod és megadnád?
na írjatok má' o.o
Hárdteknó mi lenne ha megnéznéd a számod és megadnád?
Szerk: Shaun 2009-10-15 21:14:09
beküldve: 2009-10-15 20:04:19
(#3063) Én pedig rendszerint rejtett számról hívok úgyhogy ne csodálkozz ha valaki ki akar kérdezni a Kira-ügyről.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Megvan-megvan...
Megadnám az enyémet is, de nem tudom fejből, ilyenkor meg már nem csörgetek inkább.
A hangom viszont olyan, mint valami másnapos gégerákosnak, meg beszélni se tudok normálisan, szóval szerintem leesik majd, ha én hívlak.
Megadnám az enyémet is, de nem tudom fejből, ilyenkor meg már nem csörgetek inkább.
A hangom viszont olyan, mint valami másnapos gégerákosnak, meg beszélni se tudok normálisan, szóval szerintem leesik majd, ha én hívlak.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hardtechno megvan akkor? =]
akkor megadom az enyémet is
Na akkor mentsen el mindenki. De ez azért gáz mert nem tudom hogy ki az aki poénból hívogat és kik azok akik ti vagytok xD
Szerk: Shaun 2009-10-15 19:46:33
természetesen nem árt ha nekem is megadod... Lehet h rászánom magam h kimenjek nyolcra
oké.
Mindenki látni akarja vagy csak te kéred? xD
Mindenki látni akarja vagy csak te kéred? xD
Így van... Ilyen epic nicket csak úgy nem lehet eldobni.
Most viszont már tényleg kéne a számod, ha nyolc körül mi minitalit tartunk... Holnap nem valószínű, hogy járok számítógép közelében, szombaton pedig már késő...
Minden emohoz meg csak nem megyek oda. Még ha vidámak, akkor sem.
uccsó off:
de azért látom a neved visszaírtad xD
randomavataros DN-fan kiscsaj
találó xP
Szerk: Shaun 2009-10-15 16:18:17