Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Bocs, tényleg nem direkt van, de a fehér haj bekavar. Igyekszem jobban figyelni, habár igazából tök mind1, hogy milyen nevet írok, úgyis tudjátok, hogy kihez szólok.
Yaven: Ha jól értelmeztem, amit írtál, akkor ez a harmadik alkalom... Keressek magamnak valami animés nicket?
Egyébként én elszórakozom ott egyedül (vagy ha rá tudom venni jóbarátom, hogy keljen fel korábban, akkor vele), a vidám emo írta, hogy neki a nyolc jó (vagy valami ilyesmit), azért írtam azt.
Egyébként én elszórakozom ott egyedül (vagy ha rá tudom venni jóbarátom, hogy keljen fel korábban, akkor vele), a vidám emo írta, hogy neki a nyolc jó (vagy valami ilyesmit), azért írtam azt.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
9-re, vagy fél 12-re. De ezt már írtam. Te tudhatod, hogy mi fontosabb neked; hogy semmiről ne maradjál le, vagy hogy ne kelljen fagyoskodnod a sorbanállás alatt.
Mikami2/Béla: látom én, hogy azért próbálsz magadnak arra a korai időpontra társaságot szerezni. Úgy tűnik mégsem olyan poén egyedül röhögni másokon.
Mikami2/Béla: látom én, hogy azért próbálsz magadnak arra a korai időpontra társaságot szerezni. Úgy tűnik mégsem olyan poén egyedül röhögni másokon.
Szerk: Yaven 2009-10-14 22:14:05
Mikami: Nyolc óra tökéletes. Sorban állnod mindenképp kell majd, ha azonnal nyitáskor be akarsz menni, de ez egyáltalán nem szükséges, senki nem fogja ellopni a rendezvényt előled.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
akkor ha ez nem túl nagy kérés, mivel már 2 oldalon keresztül ezt próbálom megkérdezni:
Egy szám.
Egy karakter csak.
Mikorra érjek oda?
Egy szám.
Egy karakter csak.
Mikorra érjek oda?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Mikami: Sor nélkül nincs Con.
Első ilyen eseményed, ugye?
Első ilyen eseményed, ugye?
Ohh, meg lettem előzve...
Szerk: Háté 2009-10-14 21:58:35
Kis cuki naiv Mikamicska. Ez lesz az első Conod, ugye?
Ivi: nem is tudom miért írtam...
Szerk: Yaven 2009-10-14 21:57:11
Egyébként akinek van jegye akkor annak csak 10-kor kell odaállnia a kapuhoz és ott gyorsabban megy a sor és nincs is emiatt nagy sor ugye?
Hát mert akkor én módosítom szerintem a kiérkezést 8-ra.
Majd ha ott vagyunk úgy is telefonálok meg stb. és másfél órát már csak kibírunk kint.
Majd ha ott vagyunk úgy is telefonálok meg stb. és másfél órát már csak kibírunk kint.
A ti döntésetek, hogy mikorra értek ki. Lemaradni sok mindenről nem fogtok, ha nyolc körül érkeztek, ez a korán kijárás az én mániám, de lehet, hogy a csodálatos időjárás és a "cp"-m egymásra gyakorolt gyászos hatása miatt (konkrétan k__vára fogok fázni nyári ingben valószínűleg, pulcsit meg úgyis hülye leszek magammal vinni) lehet, hogy még én is kihagyom.
Telefonszámcserét akkor még ma vagy holnap meg kéne ejteni, pénteken nem leszek gépközelben valószínűleg, utána meg már késő.
Yaven: Lehet mindent kommentálni... A helybenvásárlók általában félálomban vannak, a cosplayesek meg még fel se kelnek, szóval sok minden senkinek nem esik le elsőre (meg másodjára se). De a legjobb az, amikor leülsz, és csak figyeled az arra járó kívülállók arcát. Priceless. (Mondjuk nem tudom, hogy ez a Hungexpónál mennyire működik, mennyire van ott sétálgatás, életemben nem voltam még ot szerintem... PeCsánál sírni lehet a röhögéstől)
De ha nem, akkor nem. Pedig tényleg buli.
Telefonszámcserét akkor még ma vagy holnap meg kéne ejteni, pénteken nem leszek gépközelben valószínűleg, utána meg már késő.
Yaven: Lehet mindent kommentálni... A helybenvásárlók általában félálomban vannak, a cosplayesek meg még fel se kelnek, szóval sok minden senkinek nem esik le elsőre (meg másodjára se). De a legjobb az, amikor leülsz, és csak figyeled az arra járó kívülállók arcát. Priceless. (Mondjuk nem tudom, hogy ez a Hungexpónál mennyire működik, mennyire van ott sétálgatás, életemben nem voltam még ot szerintem... PeCsánál sírni lehet a röhögéstől)
De ha nem, akkor nem. Pedig tényleg buli.
Szerk: Háté 2009-10-14 21:43:57
Ezt inkább nem most szeretném kipróbálni Persze lehet, hogy igazad van, viszont én nem bírnám ki, hogy ne kommentálhassak mindent, amit meglátok. XD
Ivi szindróma
szóval akkor mi?
most kéne eldönteni mert még át tudom beszélni a talit mert mi vesszünk föl embert is Gödöllőről megyünk.
Tel megoldható.
ha a kapuk 10-kor nyitnak akkor a mi sorunk vagyis a jegyeseké akkor kezdődik nem?
8-ra elég ha odaérünk ugye? =]
most kéne eldönteni mert még át tudom beszélni a talit mert mi vesszünk föl embert is Gödöllőről megyünk.
Tel megoldható.
ha a kapuk 10-kor nyitnak akkor a mi sorunk vagyis a jegyeseké akkor kezdődik nem?
8-ra elég ha odaérünk ugye? =]
Yaven: Miért ne? "Rendes" Conra hat körül szoktam érkezni, ismerőseim pedig délben, vagy még később... Simán el lehet lenni, egyszer próbáljátok ki.