Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
aztán feltámadok hamvaimból és ahhoz h megölj át kell döfnöd egy kandírozott epret a szívemen
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-09 19:22:01
De jó fórumtalálkozó!!! ^^ Megint Sirius? ... akkor kell 570 Ft XD
Fiszi: nem jössz?
Elnar: nee... most ki fog szóviccekkel fárasztani?
Yaven: azért eljössz nem?
Fiszi: nem jössz?
Elnar: nee... most ki fog szóviccekkel fárasztani?
Yaven: azért eljössz nem?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-09 18:53:40
beküldve: 2009-09-09 18:47:56
(#2479) beküldve: 2009-09-09 18:33:38
(#2476) *megérkezik a Hentai topicból*
Szóval, ha már múltkor belejöttünk a borzasztóan fárasztó dolgokba, valaki szerezhetne Teletubbies részeket és megnézhetnénk néhányat... Nah? Bevállaljátok?XD
Vagy szólok az unokahúgomnak, neki elvileg van Hello Kitty DVD-je is.
Szóval, ha már múltkor belejöttünk a borzasztóan fárasztó dolgokba, valaki szerezhetne Teletubbies részeket és megnézhetnénk néhányat... Nah? Bevállaljátok?XD
Vagy szólok az unokahúgomnak, neki elvileg van Hello Kitty DVD-je is.
Elnar:
Fisi: Én is tettem egy ilyen nosztalgia utat, csak éppen a PeCsánál. Úgy várom már az őszi cont!!!
Fisi: Én is tettem egy ilyen nosztalgia utat, csak éppen a PeCsánál. Úgy várom már az őszi cont!!!
beküldve: 2009-09-09 17:38:04
(#2474) Valószínűleg nem érek rá szombaton. Egyébként valamelyik nap elsétáltam a Sirius előtt, nosztalgiáztam a kiáradó édeskés füstben, hogy milyen lehetett az arra haladóknak a futanaris-pikachus hülyeségeket hallgatni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-09-09 17:31:42
(#2473) Nem leszek Pesten hétvégén. Pont.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
BENNE VAGYOOOK!
Előtte péntek estétől szombat hajnalig bulizni fogok, szóval az agyam tuti jó állapotban lesz az ilyen hülyeségek kitalálásához és továbbfejlesztéséhez.
Már alig várom.X3
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-09 16:43:00
Á, ez az érzés kölcsönös! Én benne vagyok a taliban; mi lenne, ha megint a Siriusban molesztálnánk a népeket pikachus agymenéseinkkel?
beküldve: 2009-09-09 16:03:29
(#2470) Nah drágáim:
Én egyszerűen nem bírok nélkületek élni, szóval mit szólnátok egy szombat (kora) délutáni találkozóhoz?
Hogy hova menjünk és mit csináljunk, méh nem tudom, egyelőre várom, hogy jelentkezzetek.^^
Én egyszerűen nem bírok nélkületek élni, szóval mit szólnátok egy szombat (kora) délutáni találkozóhoz?
Hogy hova menjünk és mit csináljunk, méh nem tudom, egyelőre várom, hogy jelentkezzetek.^^
Ugye milyen epikus lenne?
És bejelentenénk, hogy Pikachu mostantól egyetlen Führere minden élőnek. XD
És bejelentenénk, hogy Pikachu mostantól egyetlen Führere minden élőnek. XD
Amúgy fél kilenckor csak ebből a topicból tűntünk el.;) Átnyergeltünk az OtaKucsmába és a Yoroi által újonnan nyitott Hentaiba. XD