Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-09-04 23:25:07
(#2423) Szóval most szóltak, hogy a vasárnapi programom átkerült szombat délelőttre. Szóval majd megyek valamikor, vagy ha nem, akkor telefonálok.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Öhm... Mennyire vegyem komolyan a kérdést?*buta arc* Tényleg ide akarsz jönni tízre? Jöhetsz, nem arról van szó... Csak akkor egy nagyon morcos, még igencsak álmos, hörögve beszélős Mihót fogsz itthon találni. XD
Edzett vagyok, van nővérem Hát ha nem is 10re de 12re szerintem menni fogok. Viszek papírt ceruzát és majd csinálok karikatúrát hámhúszért
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
nagyszerű! akkor nem kell az ösztöneimre hagyatkoznom
(mert az ösztöneim valahogy nincsenek meg...ezért nem hallom állandóan azt h "megbánod még h elmentél Mihohoz"
(mert az ösztöneim valahogy nincsenek meg...ezért nem hallom állandóan azt h "megbánod még h elmentél Mihohoz"
Gravity is a habit that is hard to shake off.
ehehe... Ivi mellet totálisan biztonságban fogom érezni magam XD
oké, akkor délben találkozunk az örsön a metrókijáratnál
sziaaaaaaaaa
szerintem én is lemegyek
jól olvastam lesz pipa
szerintem én is lemegyek
jól olvastam lesz pipa
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
ehehe... Ivi mellet totálisan biztonságban fogom érezni magam XD
viszont nem elszúrtam a dvdket?
csak párat tudok vinni...
jó jó...abbahagyom...(jah persze )
viszont nem elszúrtam a dvdket?
csak párat tudok vinni...
jó jó...abbahagyom...(jah persze )
Nyugodtan gyere.^^ Szerintem Ivi is Veled jön majd.
Ne kezd Te is a románozást, sotácskaaa.
Ne kezd Te is a románozást, sotácskaaa.
öhh hát én valszeg maradnék a délben indulok dolognál...
ha az neked is megfelel...
majd ha a román rendőrség kéri a személyit akkor tudom hogy le kell szállni XD
ha az neked is megfelel...
majd ha a román rendőrség kéri a személyit akkor tudom hogy le kell szállni XD
Öhm... Mennyire vegyem komolyan a kérdést?*buta arc* Tényleg ide akarsz jönni tízre? Jöhetsz, nem arról van szó... Csak akkor egy nagyon morcos, még igencsak álmos, hörögve beszélős Mihót fogsz itthon találni. XD
Igen emlékszem erre a kellemetlen esetre, Te fel vagy mentve a party-eszköz hozás alól.;)
Igen emlékszem erre a kellemetlen esetre, Te fel vagy mentve a party-eszköz hozás alól.;)
Bunkóság lenne 10re odaállítani? XD
Vinni igazából nem tudok semmit /kissé sietve pakoltam össze, szal még a lazannyát is parasztosan, bicskával ettem, mert az evőeszköz is kimaradt.../
Múltkor úgyis én álltam szinte mindenkinek a pizzát - vegyétek úgy hogy előre letudtam...^^"
Vinni igazából nem tudok semmit /kissé sietve pakoltam össze, szal még a lazannyát is parasztosan, bicskával ettem, mert az evőeszköz is kimaradt.../
Múltkor úgyis én álltam szinte mindenkinek a pizzát - vegyétek úgy hogy előre letudtam...^^"
beküldve: 2009-09-04 14:07:40
(#2413) Hmmm... Úgy látom korainak bizonyult ez a délben találkozás. XD Akkor legyen a találkozó mondjuk... háromtól? Az már jó mindenkinek?^^
(Aki tud - és akar - előbb jönni, nyugodtan jöhet.^^ Csak szóljon.)
Fiszi: Ne hozz, Istennő ments. XD Lesz ágynemű elég.
(Aki tud - és akar - előbb jönni, nyugodtan jöhet.^^ Csak szóljon.)
Fiszi: Ne hozz, Istennő ments. XD Lesz ágynemű elég.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-04 14:08:41
beküldve: 2009-09-04 13:54:13
(#2412) Én is holnap később jövök, mert akarok csinálni valami sütit, ami laktatóbb a csipsznél -bár Ivi mintha sushi rizst emlegetett volna...
És valószínűleg ott alszok. Már ha azt alvásnak lehet majd nevezni. Hálózsákot vigyek? bocs, ez egy buta kérdése
És valószínűleg ott alszok. Már ha azt alvásnak lehet majd nevezni. Hálózsákot vigyek? bocs, ez egy buta kérdése
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
minitanks /olvasd: sok köszönet/
A Mikó, az még kimaradozott ám jellegelbizony.
A Mikó, az még kimaradozott ám jellegelbizony.
LOL.XD
97E, Sági utca.^^ Szeretettel - és egy pohár borral - várunk!^^ (Meg a sok agyzsibbasztó DVD-vel.XD)
97E, Sági utca.^^ Szeretettel - és egy pohár borral - várunk!^^ (Meg a sok agyzsibbasztó DVD-vel.XD)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-04 12:49:46
beküldve: 2009-09-04 12:37:11
(#2409) csivava... izé, konicsiva!
Lehet én is leesek hónap. Hol is kell leszállni a hanyas buszról? - onnan már elnavigálódom a nap állása alapján. Ja, meg mikó kéne mönni? //sry kissé szét vagyok zuhanva most tudtam meg hogy a Műn mexűnt az áthallgatás//
Lehet én is leesek hónap. Hol is kell leszállni a hanyas buszról? - onnan már elnavigálódom a nap állása alapján. Ja, meg mikó kéne mönni? //sry kissé szét vagyok zuhanva most tudtam meg hogy a Műn mexűnt az áthallgatás//
Szerk: Elnar 2009-09-04 12:37:52