Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
A Horrorra akadva 3 az nem olyan durva, láttam. A 4-es nincs meg? Nekem is eszembe jutott valami, de elfelejtettem. Ha nagyon szart akartok látni, elhozhatom a Van Helsinget (nem, nincs köze a Hellsing című animéhez), amiben még az emberek mozgása is számítógépes! És Marischkának hívják az egyik vámpírcsajt. És borzasztó. Annyit üvöltenek benne, hogy megfájdult a fejem a végére.
És igennnn, jövök holnap!
És igennnn, jövök holnap!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Kami egyik találkozóra se jön?
nincs semmi baj charlieval azon kívül kicsit káros az agyra XD
nincs semmi baj charlieval azon kívül kicsit káros az agyra XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
szóval nehéz lesz azt überelni -vagy Charliet .
Mi a baj Charlie-val?
Akkor holnap találkozunk, nyáááh, de jó lesz!*____*Kamiii!!!T____T Sajnálom, hogy nem jössz.
öhh... akkor ezt még kitalálom XD
neeeem kell fééélniii *nemröhögnemröhög*
horrorra akadva 2 már volt...?
akkor...a 3? XD
igen tudom hogy nehéz dolgom lesz...pláne hogy egy napom van XD
neeeem kell fééélniii *nemröhögnemröhög*
horrorra akadva 2 már volt...?
akkor...a 3? XD
igen tudom hogy nehéz dolgom lesz...pláne hogy egy napom van XD
A legolcsóbb rámenek ha jól emlékszem 1050 Ft-ba kerültek. De azért a biztonság kedvéért hozz magaddal vmennyivel több pénzt. ;)
Ajjaj...már előre rettegek a hozott filmedtől. De azt tudnod kell, hogy 2 találkozóval korábban már végigszenvedtük a Horrorra akadva 2-t, szóval nehéz lesz azt überelni -vagy Charliet .
Ajjaj...már előre rettegek a hozott filmedtől. De azt tudnod kell, hogy 2 találkozóval korábban már végigszenvedtük a Horrorra akadva 2-t, szóval nehéz lesz azt überelni -vagy Charliet .
Most már csak egy kérdésem lehet:
Mibe kerül egy rámen? XD
elfelejtettem
vicces/sz@r film?
hehehe...eljött az én időm
Mibe kerül egy rámen? XD
elfelejtettem
vicces/sz@r film?
hehehe...eljött az én időm
Szerk: Yoroi 2009-08-28 13:10:35
beküldve: 2009-08-28 13:01:55
(#2357) Júj de örülök, hogy ennyien összejöttünk! (és remélem most nem mondja le mindenki az utolsó pillanatban )
No akkor holnap fél 3-kor tali a 2-es metró Kossuth-téri megállójánál, ha ez a többieknek is megfelel.
Miho: De jó, a nálatok tartott talik mindig különlegesen jóra sikerülnek! Most is hoz vki vmi vicces/sz@r filmet?
No akkor holnap fél 3-kor tali a 2-es metró Kossuth-téri megállójánál, ha ez a többieknek is megfelel.
Miho: De jó, a nálatok tartott talik mindig különlegesen jóra sikerülnek! Most is hoz vki vmi vicces/sz@r filmet?
Én csak azt, hogy utána sok mindenre nem emlékszem. De a hányás sem a legjobb - bár abban még szerencsére nem volt részem.
Egyébként nyíregyháziak - ha léteztek egyáltalán xD Ti nem akartok találkozni?
Szerk: _gabi 2009-08-28 12:34:54
Hát aki szereti, hajrá....én speciel utálom.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-08-28 12:33:30
Jó lenne! ^^ Úgyis olyan rég volt tali. Miho, nálad legalábbis rég voltunk. Most végre lesz egy holnap is, meg majd nálad is. A conos tali eléggé punnyadt volt, meg annyi minden dolog volt ott, mindenki szétszóródott, aztán sokan elmentek piálni, ami nekem nem jön be, de most végre!!!
nyáá, nem leszek itthon >_< de nektek jó szórakozást kívánok (majd Prágából XD) :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
A szombat fél három talán már nekem is jó lenne.*____*
Igyekszem odaérrni - apropó, hova is? - mert jó lenne még találkozni Veletek a sulikezdés előtt.
Igyekszem odaérrni - apropó, hova is? - mert jó lenne még találkozni Veletek a sulikezdés előtt.
Mondjuk még a jövő hét hétvégén szeretnék rendezni egy találkozót nálam, kinek, mi a véleménye?^^
és Ivi, ott milyenek az árak? mert a momiban elég jók, de ha ott is hasonlók, amit említettél...
Utánanézek holnap és megírom ide, egyelőre nem tom, mert még én sem voltam, csak ajánlották nekem a helyet.
beküldve: 2009-08-27 20:02:57
(#2349) Szombat fél három? Előtte nagyon sokan vannak az ilyen kajálóhelyeken. Próbáljunk úgy menni, hogy vagy egy, vagy kettő asztalt töltsünk ki. nem lenne jó, ha egy-két ember más asztalhoz szorulna.
és Ivi, ott milyenek az árak? mert a momiban elég jók, de ha ott is hasonlók, amit említettél...